- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılgörücü usül evlilik bence kolaya kaçmaktır. çünkü en ufak bir krizde suçlayabileceğin bir ailen vardır. bunu bana siz yaptınız demek gibi kendiniz seçmelisiniz ve seçiminiz iyi ve kötü sonuçlarına katlanırken bunun sizin tercihiniz olduğunu bilerek davranmalısınız diğer türlü görücü usül yönteminde taraflar birbirine daha acımasız olabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörücü usulü mü kaldı ya bence mantıksız çünkü o kişiyi tanımıyorsun huyunu suyunu bilmiyorsun zaman geçirmemişsin ömrünü geçireceğin insanla görücü usulü mü tanışılır tabi herkesin kendi tercihi ama insanlar 4-5 yıllık beraber olduğu insanda sorun yaşayıp gerçekten tanıyamamışım derken gidip de görücü usulü ile evlenirse mutlu olacağını ve gerçek aşk yaşayacağını düşünmüyorum görücü usulü şans işi bence evlilik de riske atılmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum görücü de olsa en az bir yıl geçmeli
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Gorucu evliliklerin daha saglikli surdugu hep soylenir ama benim icin boyle olmamisti. Ama biseyden eminim ki ask evliliklerinin buyuk cogunlugunun husranla bitiyor. En guzeli kendimiz taniyarak, ayaklarimiz yere basarak evlenmektir. Arkadas ve sevgili modunda suren evlilikler bi omur mutlu devam eder.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılKendi işimi kendim yapsam, gözüm arkada kalır..
Dokunmalıyım..00 YorumlaBence görücü usulü evlilik.. benim evliliğim daha önceki yani tanisarak sevgili olarak birbirini severek evlilikti ama olmuyormuş işte 😒
02 Yorumla- +1 yıl
Görücü de zor ki
Evli değilim. Evlilik konusunda olumlu düşünüyorum ve istiyorum. Ama mantık evliliği ve kendi tanıdığım birisiyle olmalı diyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Görücü usulü aileler uyuşuyorsa çocuklarda bir şekilde uyuşuyor aynı kültür aynı görgü iki tarafta kadınınerkeği karı kocayı kendi ailesinde görüyor kendi evide öyle olsun istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Rahmetli eşimle görücü usulü evlendik. Çok sevsik bir birimizi 25 yıl mutlu ve mesut bir hayat sürdük. Nur içinde yatsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Amin , ne güzel
İki tarafında iyi kötü yani var bu yaşa kadar evlenemediğine göre bence mantık evliliğine şans ver.
Görücü bulalım.03 Yorumla- +1 yıl
İstemiyorum. Hissetmediğim insanla yapamam
- +1 yıl
Amin🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. İkisi de uygun.. Ama görücü usulü olursa tanimak için biraz firsat verilmeli
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle en az bir yıl
- +1 yıl
Doğru
Kendin tanişarak elektrikler tutuyorsa o zaman evlen
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMantıktan yanayım
Görücü usulu ya da aşırı uzun flörtün oldugu bir ilişki evliliğe yürümez
Bir kaç ortak nokta ve aile dengesi önemli04 Yorumla- +1 yıl
Arada iki insanın hoşlantısı tutkusu da olmalı
- +1 yıl
Ufak bir çekim yeterli olur
burada önemli olan yara bandı olmamak
Yani kalbinde unutamadığı biri varken zoraki bir secim gibi baskasıyla evlenmek ve ilerleyen zamanda sürekli akılda kalan eski sevgili yüzünden yürümeyen bir evlilikte can cekişen taraf olmak - +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Evet kesinlikle 👍
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tam anlamı ile tanışarak ve sevişerek evlenmek en ideal evlilik.. Kafalar ve gönüller bir olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
En güzeli
+1 yılMantık evliliği daha iyi. Önceden aşk diyordum ama fikrim değişti. Evlenmeyi düşünmüyorum gerçi.
05 Yorumla- +1 yıl
Neden daha iyi
- +1 yıl
Aşk insanı tüm zayıflıklarıyla ortada bırakır. Bir insanın kötü huyları sırf aşık olduğumuz için gözümüze gelmez. Düzgünce düşünemez, ben bununla bir ömür geçirebilir miyim diye tespit edilemez. Ama bana kalırsa mantık öyle değil. Eskilerden bahsetmiyorum görücü usulü kaderine razı gelmektir. Birini tanırsın, huyunu suyunu aşık olmadan ölçer tartar bir karar alırsın.
- +1 yıl
Aşk kesinlikle öyle ama, en azından kendin tanışıp uyumu yakalaman ve sevgi beslemen gerek, evlenirim nasılsa zamanla birbirimiz tanır ısınırız kafası yanlış bence
- +1 yıl
Yok zaten benim aslında demek istediğim sevgi oluştuktan sonra evlenmek mantığı da elden bırakmamak.
- +1 yıl
Katılıyorum
benimki görücü usulü iyiliğide var ama kötü yanlarıda var çok zor olabiliyor
09 Yorumla- +1 yıl
Bence çok zor:(
- +1 yıl
Neden böyle bir şey yaptınız
- +1 yıl
Görücü usulu evlendiniz
- +1 yıl
Hmm sonra
+1 yılKendileri ile tanışıp zaman ayırmak onunla olmak anlayıp dinlemek önemli.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmek istediğim kızla 2 yıl aynı evi paylaşmadan asla evlenmeyi düşünmüyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılanlaşabilirsen ikisi de iyi hangisi olursa olsun yeter ki anlas
00 Yorumla
+1 yılIkisininde avantajları dezavantajları var
Bir arkdasin tanistirmasi da görücü usulüdür00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyisi var mı acaba ya da ben şahit olmadım bunu bir arkadaşla paylaşmıştım her türlü aynısı hiç farkı yok demişti
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
Cevap sahibi+1 yılSüretler kişiler değişiyor ama olaylar hep aynı
+1 yılhic evlenmedim ama tercihim kendi sectigim kadin olurdu önerilen degildi. laf dinlemez adamim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. gorucu usulu yok ki bu devirde gorucu usulu dedigin sey mantik evliligi
03 Yorumla- +1 yıl
Yani sayılır
- +1 yıl
Kimse için zorunlu olmamalı bence de öyle
Kör tuttuğunu derlerya bende tuttuğumu nikah masasına oturmayı planlıom 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendim tanıştım, bir çay, bir şiir ile kandırdı. 20 yılı geçti.
19 Yorumla- +1 yıl
Yaaa işte bak ama görücü de zor bu işler şans işi mi ne
Cevap sahibi+1 yılşans,, kısmet. Ben buna inanırım.
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Abla peki araniz nasil, hala asikmisiniz yoksa daha cok yakin arkadas gibi misiniz
Cevap sahibi+1 yıl@ByThree teşekkürler, iletirim.
Cevap sahibi+1 yıl@xxxanoniiiiiimpartey her yaşın aşkı farklı,
- +1 yıl
O nasıl oluyor peki
Cevap sahibi+1 yıl@xxxanoniiiiiimpartey valla fazla özel şeylere girmek istemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence goruculu ailelerde biliyor ve uygunsa yapiyor sonucta karsilikli anlasilirsa daha saglam
06 Yorumla- +1 yıl
Ama arada çekim olmalı
Cevap sahibi+1 yılYani olursa devam edilirse tabiki. Sen nasil evlendin
- +1 yıl
Evlenmedim
Cevap sahibi+1 yılBasinda boyle bir durum mu var
- +1 yıl
Noldu
Cevap sahibi+1 yılNe noldu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliyim ve severek evlendim 13 saatlik uçak yolculuğu fark varken üstelik.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılherkesin tercihi farklı kimi görucuden kimi sevgili olup evlenmekten mutlu kimide mutsuz birazdakısmet sans meselesi her ikisindede karsına kötu biride cıkabilir iyide ben kendim tanışmayı tercih ederim şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEdepli kadını
Merhametli erkeği bulmak kolay değil...04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatun seni deli gibi merak ediyorum ama tuhaf bir karanlığın var.
Korkutuyor beni bu- +1 yıl
Kimsin ki
Cevap sahibi+1 yılCevap vermeye tenezzül edersen mesajlarima...
Kim olduğumu bileceksin de
Cevap vermiyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılCevap verecek misin
Kendin tanışmak. Merhaba konuyla alakası yok rahatsız ettiğim için özür dilerim sence benim tipim çok mu kötü profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Görücü usulü sanki biraz daha iyi giibi duruyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bulan da var
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü en güzeli. Net.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Yıllarca flört etsen dahi kimseyi tam anlamıyla tanıyamıyorsun. Görücü usulünde büyükler ön ayak olur ve aileler birbirini araştırır. Ben büyüklerin öngörulerinin gençlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
+1 yılEn mantıklısı evlenmemek🤭🤭🤭
01 Yorumla- +1 yıl
Galiba😃
+1 yılSevip sevileceğin birini bulup evlenmek önemli
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği benimki
05 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Çünkü aşka inanmiyorum aşık olamiyorum. Eşimde tam istediğim gibi birisi saygı sevgi desen var anlayış sadakat desen var güven ve zor gününde destek olma desen var e bütün bunlari içinde bulunduran bir kadindan daha mantiklisi yoktu benim için aşık değilim belki ama çok seviyorum kendisini
- +1 yıl
Çok güzel
- +1 yıl
Ask olmadan esini nasıl cok sevdiğini anlayabiliyorsun peki?
- +1 yıl
Çünkü onun derdi benim derdim oluyor o üzülürse ben iki kati üzülüyorum , mutlu olmasi beni daha mutlu yapiyor evliliğimizde rahat yasaması ve hissetmesi için elimden gelen herşeyi yapiyorum , hiçbir özel gününü unutmuyorum hepsinde bir süprizle gidiyorum. Her sıkıntısında sorununda oturup dinliyorum yardimci oluyorum ayni sekilde o da öyle Bu sevgi değilse nedir bilmiyorum
Görücü usulu gibi birşeyle evlenmem
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru
ikisi de iyi değil kesin bilgi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılGorucu usulune karsiyim
00 Yorumla
+1 yılgörücü evleneceğime hiç evlenmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi evlilik, hiç yaşanmamış olandır.
00 Yorumla
+1 yılSıcak çikolatalı olan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendilerinin tanışmaları daha iyi sanki
02 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantık evliliği her zamn mutlu eder
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıll
Cevap sahibi+1 yılAşk yoruyor bir süre sonra
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu işler karışık işler gelen işler giden işler
014 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
Cevap sahibi+1 yılEvlilik aşkı öldürüyor bekar gezen hep gülüyor
- +1 yıl
Çocuk isterse
Cevap sahibi+1 yılÇocuk koruması diye bir şey var
- +1 yıl
Biliyorum çocuk yapmak isterse
Cevap sahibi+1 yılYaparım
- +1 yıl
Evlilik dışı mı, o çocuğa yazık değil mi
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam senin için evlenecem
- +1 yıl
🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık mı
- +1 yıl
Anlaştık düğününe çağır
Cevap sahibi+1 yılOlur göbek atacaksan gel ama😂
- +1 yıl
Atarım😂
Cevap sahibi+1 yılHah şöyle ya oh mis şimdi esas anlaştık
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü 32 sene olacak
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl gidiyor
- +1 yıl
Gayet güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendin tanıdığı daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü tercih etmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendin tanışmak daha iyi olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇiftlerin uyumuna göre degisir
01 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulü ya da tanışıp sevgili ya da başka şekilde bir paylaşım sonucunda da olsa yasanan evliliklerde acı tatlı bir ömür surende var suremeyip ayrılan da var burada önemli olan çiftlerin evlilikten çiftlerin kendilerinden beklentilerine uyum içinde karşılıklı nasıl cevap verdikleri kişilerin ailelerin tercihi kim nasıl bir yuva kurmak isterse ona göre hareket ediyorlar eşler birbirine hoşgörü saygı sevgi çerçevesinde birbirine yardımlaşma dayanışma içerisinde bulunarak hareket ederse mutlu bir evlilik olur zaten elbette herzaman güzel geçecek diye bir kaide yok bazen dikenli yollar aşmak gerekecek bazen gül serilmis ayakların altına bulutlar gibi yumuşacık sıkıntısız günlerde olacaktır ama saygı sevgi sadakat dayanışma yardımlaşma biterse yavaş yavaş evlilikte yok olmaya başlar o zaman çiftler birbirine eziyetten başka bir şey cektirmez
+1 yılSosyal medya ☺️
03 Yorumla- +1 yıl
Yok artık
- +1 yıl
Ama herkes öyle evleniyor artık yalanmı
- +1 yıl
Bilmem
+1 yılEvlenmemek
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk evliliği bizimki
04 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel 🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Mantık evliliği katlanılmaz olur. İnsan sevmediği biri ile aynı yastığa nasıl baş koyar
- +1 yıl
Yapan yapıyor🤷🏻♀️
- +1 yıl
Anlamıyorum ben onları... Asla yapamam.
+1 yılTanışarak evlilik tabiki
00 Yorumla
+1 yılKendin tanis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbiri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Hiç evlenme
00 YorumlaBoşandım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. kendin tanışarak
00 YorumlaAşık olarak
00 YorumlaMantık
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin tanışmak
00 Yorumla
+1 yılÇocukluk aşkı
05 Yorumla- +1 yıl
Ahh kim evleniyor ki😂
- +1 yıl
Ben evlencem
- +1 yıl
Hadi inşallah mutluluklar
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Bende cocukluk askımla evlenmeyi düşünüyoruz, Şu an ki iliskimiz 4 yıl okul vs olmadı daha bir şey
Size bir sorum olacak, aranızdaki bağ nasıl? Cok asiri mi seviyorsunuz, ask hissi var mi hala? yoksa daha cok en yakin arkadas gibimisiniz?
Görücü kfjfj
02 Yorumla- +1 yıl
Hadi be
+1 yılBence görücü usulü
05 Yorumla- +1 yıl
Sence
- +1 yıl
Aşk ama mantığa uygun, bu zamanda bulunmaz nimet orası ayrı
- +1 yıl
Ama aşkta sıkılıyorsun
Örnek sevgilin 3 yılık ve seneye evlilik bu dört yıl içinde ilişkiniz inişli çıkışlı bu evlilik sağlam olmaz
Ama görücü usulü öyle değil ilişki tap taze - +1 yıl
O da zamanla eskiyecek
- +1 yıl
Bence eskimez çünkü evleniyorsun
Tabi gikirker saygı duymaklazım
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem