Başarılı işler çıkaran erkeklerde hep su grubu var. RTE desen balık, Hakan Fidan yengeç, Mehmet Sevigen yengeç. Kılıçdaroğlu ve Haluk Levent yay mesela. Devlet Bahçeli oğlak. İmamoğlu ikizler, Özgür Özel terazi.
En azından nerede neyi nasıl konuşacağını biliyor su grubu. Yalan mı?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızların öyle algıladığını bilmiyordum hatta bilâkis ben öyle algılamam çünkü su grubu iyidir. Hatta erkeğin su burcu olmasını isterdim. Mesela Bill Gates ve kıvanç Tatlıtuğ da akrep, en zengin adam Elon Musk da yengeç 🦀🤍 öyle gören kızlar S🅰️L🅰️K çünkü su grubu sevdiğine daha düşkün olur. Einstein ın da yazılan doğum tarihi doğru ise o da balık. Nikola Tesla'nın da yazılan doğum tarihi doğru ise o da yengeç 🦀🤍. (Neden doğru ise, dedim çünkü eskiden her kişinin doğum tarihini doğru yazmayabiliyorlarmış)
Teşekkür ederim güzel ifade etmişsin, senin burcun ne merak ettim.
Bu arada o saydıgın kişilerin dogum tarihleri gerçektir zira burçlarının vibe'larını veriyorlar. Hatta Einstein'ın yükselen burcu yengeç olarak okumuştum.
Benimki de yengeç 🦀🤍
Güneş burcun mu? yükselenin mi?
Güneş burcum, yükselen GS
Ahhaha gs iyiymiş aslan demenin farklı yolu. ama güneş daha önemlidir kim ne derse desin. Bu arada yengeç kadınlarına bitiyorum. En iyi anlaştıgım kadın burcudur
Teşekkürler ☺️
yükseleni terazi olan yengeç de tanıdım, teraziyle alakası yoktu tam yengeçti çok hassas biriydi.
Nickine moon eklemeyi de ihmal etmemişsin bakıyorum :D yöneticiniz ay hani.
Hahaha ayı severim. Ayı diye benim dediğim 🐻 bu değil ha 😄😄hhshhs. Siz nesiniz? Balık mı?
ahaha anladım o kadarını. Evet Balık'ım : ))
Yok ya anladığınızı biliyorum, benim amacım şaka yapmaktı zaten☺️
Hee fazla alınganlık yaptım o zaman : )) ya da alıklık : ))
Balıklık : )
: ) oluyor arada
Sorun değil 😇
Senin 7. evin yani ortaklık ve evlilik evi deniyor o balığa düşüyor. belki ondan su grubu erkek seviyosundur
O yüzden değil. Ben de burçlarla ilgilenirim. Su burçlarının sevdiğine karşı nasıl olduğunu bilirim. O yüzden. Burçlarla ilgilenmesem bilmeyecegim için belki de sevmezdim
Tamam şimdi anladım. Bu konuya hakim olman çok iyi. ben de 2 yıldır öğrendim. Yaşın 20 mi
Evet
Çok gençsin. Önünde uzun yıllar var ama akıllı farkındalıklı birine benziyorsun bu yaşta bile.
Teşekkür ediyorum 😊🤍
Rica ederim tatlış yengeç hatunu :)
😊🥰🥰 tşkler ☺️
Bak işte, su erkeği (kızlar bakın, su erkeği nasılmış ☺️)
Ahaha onlar anlamaz. su erkeğine sevgini ilgini gösterirsen onlar kat kat gösterir. bir tane aslan burcu bile bu konuda yorum yapmıştı şu soruda:
Balık erkeğine kaba mi davranmak lazim nasıl tarifeden anlarlar? ↗
Soran boğa burcu. Fakat o yorum yapanlardan biri gayet doğru konuşmuş. Balık karşılığını verir vs. Diyerek👍🏻👏🏻
Evet Cansu hanımm aynen öylee
RTE balık miymiş vay aw
Şaşıracan ama ahmet davutoğlu da balıktı. adamın yine bi duruşu konuşması özgüveni yaptıgı bir etki vardı. yani balık olunca silik milik olunmuyor. safsata onlar.
Silik değil de tanıdığım tüm balıklar fazla duygusaldı. Reis içimizden geçiyor böyle balık mı olur 😂 gerçi piranada balık
Ekonomi başarısı tartışılır ama Balık adaletsizliğe en sert çıkan burçlardan biridir. RTE de onun gereğini yapıyor. Hitaplarında, şiir okurken vs zaten fazla duygusal RTE. belli ediyor yani balık oldugunu. Sadece daha da farkındalığını artırması gerek daha çok bilgiye erişerek. Yoksa yöneticilik aceleci, gamsız ve patavatsız ateş/hava burçlarının yapacagı iş değil. Bu burçlarda sıkılganlık ve yüzeysellik var. Uğraştıkları işlerde köklenemiyorlar.
Haluk levent yay ve iyi mi 😂
ne iyisi yrk gibi, adam kumarcı ve çakal. bir de su grubuna sinsi diyorlar asıl sinsiler ateş burçlarıdır