Güncellemeler
17 sa
Sosyal medyada insanlara seviyesizce saldırıp köşeye sıkışınca da diplomam vad diye vizyon kasmaya çalışman ne kadar büyük bir aşağılık kompleksi içinde olduğunun kanıtı gerçek uzmanlığı olan biri sosyal medyada bu kadar ucuz ve kalitesiz cümlelerle kendini rezil etmez ne tarzları analiz edecek entelektüel birikimin var ne de insan gibi konuşacak ahlakın sen sadece bir kağıt parçasının arkasına saklanmaya çalışan içi bomboş kibirli bir asalakasın.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
😒🙄
Rüya görürken rüya olduğunun farkındaydım, kendime rüyada olduğumu bunun gerçek olamayacağını söylüyordum ama bu hayatımda sadece bir kere başıma geldi
İşteeee. tam olarak bahsettiğim şey bu bilim dünyası buna spontane yani kendiliğinden lucid rüya diyor hiç çabalamadan beynin bir anlık uyanıklığı yakalamasıyla oluyor.. o tek seferlik deneyim bile o kadar güzel ki insan yıllar geçse de unutamıyor
2-3 hafta önce sanırım başıma geldi
İki üç defa tecrübe etmiştim rüyada rüya görürken rüyada olduğumu anlayıp uyanmıştım ama hala rüyadaydım 😂
Ben yaşadım ya çok ilginçti. Lücid rüya ama. Her şey çok canlı ve gerçekçi oluyor
yaaa git anlını geliştir sen ne işin var bu işlerle
Keşke sen de 'alın' kelimesinin nasıl yazılacağını öğrenecek kadar kendini geliştirseydin de şu platformda cehaletin bu kadar göze batmasaydı güzel kardeşim. Ben bilim din ve insan psikolojisi üzerine bir deneyim paylaşıyorum, aldığım cevaba bak arkadaş😂Herkes kapasitesi kadar anlar işte yapacak bir şey yok. yazık lan sana valla acıyorum bu yaşa kadar gelmişsin ama bir şey öğrenememişsin sonra da Türkiye niye gelişmiyor diye isyan ediyorsunuz
alın demedimki anal demek istedim, onu kısalttım. çakma gotik
psikoloji üzerine bilmemne paylaşıyomuş, muş.. ben sosyoloji mezunuyum, mikrososyoloji üzerine uzmanım. farklı alanlar ama bende seni irdeledim bi görüşte. sen geliştir ülkeyi, yazdıkların gelişmeye çok yardımcı olur😀ml yaaaa🤷
liseyi zor bitirmşsin işin gücün gotiklik. psikolojiymiş. haasss ordan awk yllozu
Senin gibi hayatta hiçbir başarısı olmamış, bomboş ve cahil tiplerin tek eğlencesi buralarda insanlara saldırmak. ama o kadar düşük bir varlıksın ki hakaret etmeye çalışırken bile kendi seviyeni, kalitesizliğini ve zeka geriliğini dünyaya ilan ediyorsun. Algısı, zekası ve ahlakı bu kadar yerlerde sürünen bir mahlukata ne anlatsam fazla. ayrıca ben gotik değilim sapık insan hadi naşşşşşş
naş demenden belli ağzının gerçek mahareti aw.37 yim , burada yaş kriteri varda benmi bilmiyorum. varsa sen isktr ol git burası çocuk yuvasımı aw
Lafı oturtunca nasıl da kudurmuşsun 😂 yazık lan salyaların buralara kadar aktı. Sözde diploması olan ama ahlakı yerlerde sürünen kadınlara hakaret edecek kadar zavallılaşan bir yaratıksın sen. Ağzından akan o lağım bile içindeki o çaresiz ezikliği kapatmaya yetmiyor. Karşımda bir insan değil, sadece internete erişimi olan bir lağım faresi var
yaa bi s gt. felsefenin aw senin. en sıkıcı tip. ağzını bantlayıp isilkmek lazım seni. defolu eleman
papikçi müptezel. tam grupçusun
Sözde mikrososyolog uzmanıymış, lafı yiyince hemen sokak iti gibi ağzından lağım akıtmaya başladı😂sen git o pis ağzını ve sapık düşüncelerini kanalizasyonda temizle. karşıma çıkacak ve benimle muhattap olacak kalitede bir insan değilsin.
Ben rüyadan rüyaya uyanmıştım sonrada gerçeğe
bence sende var
Yok yaşamadım ama merak ediyorum
Erkencisin ne yapiyorsun
Yaşamadım
Umarım bir gün yaşarsın 🥹
Sen yasatmazmisin