* 30 Haziran doğumlu Mike Tyson : 1 yılda (1985) en çok KO yapan (15 defa) boksör
* 19 Temmuz doğumlu Jon Jones : en iyi pound-for-pound yapan MMA savaşçısı
* 18 Temmuz doğumlu Canelo Álvarez : super middleweight sınıfında 1 numara boksör
* 15 Temmuz doğumlu Žydrūnas Savickas : en fazla katılımla (147) şu anda en güçlü pehlivan
* 30 Haziran doğumlu Michael Phelps : en fazla Olimpik madalya (28 adet) sahibi olan sporcu
* 21 Temmuz doğumlu Erling Haaland : saf golcülükte (bitiricilikte) en genç futbol şampiyonu
* 24 Haziran doğumlu Lionel Messi : futbolda en fazla kupa (47 adet) kazanmış şahıs
* 14 Temmuz doğumlu Conor McGregor : 2 çekitte (lightweight & featherweight) ilk MMA şampiyonu
* 19 Temmuz doğumlu Vitali Klitschko : hiç zaman KO ile düşürülmemiş efsanevi boksör
* 7 Temmuz doğumlu Alex Pereira : light heavyweight sınıfında 1 numara UFC dövüşçüsü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
burçlarla pek işim olmuyor ama saydığın isimler tesadüf olmayacak kadar ağır sikletler. yengeçler genelde duygusal bilinir ama demek ki ringe çıkınca o duygu başka bir şeye dönüşüyor.
Evet Kardeş
işte Yengeçlerin "duygusal olarak bilinmesi" bir yalnıştır )
Yengeç içten "yumşak" olarak görüne bilir. Ama kabuğu serttir.
Ay gibi siyah-gri ; kabuğu sert ama içten-içe sakin huylu ; büyük eller
Tıpkı goril gibi 🦍
şahsen sosyal medyanın sahte astroloji safsatalarına inanmam. Çünki orada yazılanlarla Gerçek Hayattan Örnekler hiç tutuşmuyor. Örneklerle sosyal medyanın sahte astrolojisi tamamen zıt kutuplar.
Yengeçlerle hiç aidiyatım yoktur. yay burcuyum
Bir de bu yönden de bakarsak : kendisinin ne kadar tehlikeli olabileceğini gizlemek için de kendisini dışarıdan guya "duygusalmış" gibi gösterebilirmi ) ? Çünki İnsan Asıl Niyetini göstermez, bir kılıf uydurur.
Yengeç erkeklerde pasif burçtur. Birkaç örneği var diye hepsi öyledir denemez. Sanırım sen yengeç burcusun, ki bu kadar sana dokunmuş. Ama başarılı olup olmadığını yengeç burcuna bağlaman saçma değil mi? Astrologlara sallıyorsun ama kendi yaptığın bu geri kafalığı görmüyorsun. Kendine gelmeni ve burçlara takılmadan hayatını yaşamanı öneririm. Belli psikolojini bozmuş senin
🥱 Yengeç "pasif" değildir, senin "aktif" sandıkların pasiftir ) bu 1
"birkaç" değil SPORDA EN İYİ GÖSTERİLERİ yayınladım, bu 2
Yengeç değilim, yay burcuyum, bu 3
sahte astrolog dogmalarıyla değil, ÖRNEKLERLE Konuşuyorum bu 4
sosyal medyanın sahte astroloji zırvalarına kendini kaptırmaktansa GERÇEKLERE BAK ! Çünki HAKİKAT Tamamen Farklıdır ! Bu da 5
5 parmaklı içi açık bir el )
Dedi, daha astrolojinin a'sını bilmeyen bilmeyen biri. Sana burada mars nedir, açılarıyla yorumla desem far görmüş ceylana dönersin. Bilmediğin konu hakkında ahkam kesme. Ne yapalım yani yengeç özelliği böyle ise? Ki doğum haritasında bazı konumlara göre değişebiliyor ama bu NADİR bir kesim. Daha saydığın isimlerin doğum haritalarını incelememişsin, gelmişsin burada ahkam kesiyorsun. Cahil özgüveni olsa gerek, başka ne denir ki zaten buna?
Doğum haritası falan diyonuz ama sen aslan burçlarına pasif diyor musun? hepsini güçlü olarak algılıyorsunuz. pasif bir aslan burcuna da inanmak istemezsiniz mesela. eee o zaman yengeç olunca niye bu çifte standart uygulanıyor sırf burcu yengeç diye?
🥱 mars mı ? ÇOK ZAYIFTIR !
DİKKATLE DERİNDEN ARAŞIR ey sosyal medyanın sahte astroloji safsatalerıyla beyni yıkanmış kimse )
mars yunanlarda korkak, zayıf, yenik bir karakterdi. Hatta dahi Homer bile bunları yazıyordu : Poseidonun mızrağından korkmuş, Zeusa yalvarmış, Hermese boksta yenilmiş, savaşta hatta dişi Atinaya bile mağlup olmuştu
sonra romalılar bunu sahtekarcasına benimseyerek marsı guya "güçlüymüş", "cesurmuş" gibi boyamaya çalıştılar
çok komiktir ki, o sahtekar romalılar da Hun Okçularına yenik düşünce Hunları "korkak" adlandırmışlar
@acayipadamm Görüyor musunuz, şu sosyal medya safsatalarıyla beyinleri yıkanmış sahte astrologların "zeka" "seviyeleri"ni )
her burçtan hem pasiv, hem de aktif insanlar vardır. hepsinin de gezegenleri TAMAMEN farklıdır. yani sırf "bu gezegeni bu burçtandır" diyen akılsızlara x gezegeni x burçtan olan ve bir birlerinden TAMAMEN FARKLI Örnekler göstere biliriz
bu da bu sahte astrologların işi : çifte standart
@acayipadamm ne alakası var? Doğum haritasındaki konumu önemli. Bilip bilmeden konuşma.
@Okcu_955 sen de AĞLA
Cahillerle uğraşamam bildirimimi kapatıyorum. İstediğiniz kadar saçmalayabilirsiniz nasılsa görmeyeceğim. Hadi yallah
aga sen naparsan yap güneşi hiç bişeyle örtemezsin. insanın güneşi neyse odur iç dünyası. Bu adamlar demek ki kabugundan çıkmış ki bu hale gelebilmişler yengeç olsalar bile.
@acayipadamm Evet Kardeş, Güneş nese odur
ilk zamanlarda şu sahte sosyal medya astrologları "x gezegeni x evde x burcunda" diye konuşmuyorlardı
kendi yalnış safsatalarının Örneklerle ve Gerçeklerle uyuşmadığını görünce araya başka bir safsata olan "gezegen", "ev" konularını ortaya attılar
ki onların bu safsataları da yalnıştır ve Örneklerle & Gerçek Hayat Misalleriyle çürütüle bilir
Güneş nese Odur
🥱 esniyorum, "ağlamıyorum" ) yine yanılgıdasın
esniyorum, çünki your foolishness is very pathetic )
Sadece DELİLLERİ Sundum, kendi hayal dünyanda yaşamak senin seçimin )
YALLAH kendi hayali dünyana )
ÖRNEKLERLE "uğraşmak" olmaz )
🦀 💪🏻