Burçların insan karakterlerini belirlemede etkili olduğu düşünülüyor. Aynı zamanda doğan insanların karakterleri arasında bir benzerlik olduğuna inanılıyor...En gizemli burçtan en kıskanca en şanslı burçtan en çapkın burca astrolojinin enleri! Hangi burç en çapkın? Hangi burç en kıskanç?İşte en gizemli burçtan en kıskanca, en şanslı burçtan en çapkın burca astrolojinin en'ler listesi...En aranılan burç: Koç,En iyi eş olan burç: Boğa ve YengeçEn çapkın burç: Terazi ve YayEn gizemli burç: BaşakEn kıskanç burç: Akrep ve Yengeç (Hiç şaşırmadım)En sade burç: KovaEn hareketli burç: YayEn şanslı burç: İkizlerEn duygusal burç: Yengeç ve BalıkEn akıllı burç: İkizlerEn başarılı burç: Oğlak ve KovaEn cesaretli burç: Koç ve AslanEn girişimci burç: BoğaEn güvenilir burç: Oğlak ve KoçEn kırılgan burç: Balık ve YengeçSizin burcunuz hangisi?
En gizemli burçtan en kıskanca en şanslı burçtan en çapkın burca astrolojinin enleri! Hangi burç en çapkın? Hangi burç en kıskanç?
İkizler burcunu hiç sevmem.. ikizler kadını çok dengesiz oluyor.. ne aradığını bilmiyor ayrıca elinde sonuna sizi terk ediyor.. ve aşırı umursamaz olurlar.. ama en sevdiğim burç tabi ki de yengeç
Oğlak burcuyum Boğa erkeği ve Oğlak erkeği ruh ikizidir genel özelliklerimiz güçlü dayanıklı sert öfkeli cesur ayağı yere sağlam basan çalışkan sadık tutumlu disiplinli eşine en düşkün burçlardr
Çooook sana şöyle söyleyeyim çift kısmetliyim her konuda bir de okul hayatım boyunca hep çok başarılıydım üniversitede bölüm birincisiydim sezgilerim de kuvvetlidir
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > En gizemli burçtan en kıskanca en şanslı burçtan en çapkın burca astrolojinin enleri! Hangi burç en çapkın? Hangi burç en kıskanç?