Bence asla değil, kim ne derse desin herkes burcunun genel özelliklerini yansıtıyor, sadece tonlar değişiyor. Bunu herkes göremiyor. Şimdi ben ne diye benimle uyumsuz kadınla hayatımı birleştireyim ki? Tamam, anlaşabilir görünürsün ama huy, karakter değişmez ki, bir noktadan sonra uyumsuzluklar er geç ortaya çıkıyor. Bir ateş burcu ile su burcu asla aynı olamaz. Bakış açıları bile bambaşka, biri fevri, sabırsız, aceleci, özgürlüğüne düşkünken diğeri daha sabırlı, sakin, anlayışlı ve daha evcimen. Frekanslar bile çok zıt. Niye benimle aynı frekansta olmayan kadına ömür boyu katlanayım ki sırf sevdim diye?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçma eve burca göre insan seçilmez ama burçlar da bize çok bilgi verir
Yok kardeşim niye saçma olsun ben bi koç kadınıyla ya da yayla yapamam bunlarla evleneceğime bekar ölürüm daha iyi. yani saçma bişeyi yok. neden bu burcun kadınları bir yengeç kadar anlayışlı hassas değil? ben hassas duygusal düşünceli kadın seviyorum, gaddar bencil yay burcunu napayım keza koç kadını da doyumsuz maymun iştahlı tipler
Yay burcu hariç saçmalık yaylar her şeye çok meraklı yerlerinde oturamıyor
Evet yaylar çok sıkıntılı, eve bağlasan durmaz onlar. Aile ilişkileri de problemli genellikle. ama diğer burçların kendi aralarındaki uyumları da var her ne kadar inkar edilse de mercekle yakından inceleyebilen fark ediyor ince noktalarını. uzaktan bakarsan göremezsin.
Kesinlike burdan açıkça yazamadım da kısaca tekin tipler olmuyor diyeyim.
Senin burç ne oğlak mısın
Evet 😅
Burca göre kadın mi secilir ne sacmaliyorsunuz siz Allah aşkına. İlk önce bakın namaz kılıyor mu dini vakti yerinde mi. Saygılı mi karakterli mi.
tamam
Saçma
Saçmalık...