Güncellemeler
23 sa
daha yeni farkediyorum burç sorularında herkesin burcu site tarafından gösteriliyormuş lpiikojıhugıyuftydr
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben burçlara inanmıyorum bana dünyada sadece 12 tane karakter tipinin olması saçma geliyor inananlar neden inanıyor açıklayabilir mi mantığını <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yok inanmam
dimi ya inanlar alınmasın ama saçma bence
12 karakter oldugunu düşünecek kadar sığ biri değilim, genel karakterler her burçta birbirine benziyor, sadece tonları fark ediyor.
doğduğun ayla bunun ne gibi bir alakası var cidden merak ediyorum mantığı ne yani <3
bazı şeyler somutluk gerçeklikle açıklanmıyor, biraz sezgisel yaklaşsan olaya zaten fark edeceksin, bir aslan burcunun eylemleri ile yengeç burcunun eylemleri çok zıt. insanların davranışlarını burçlarına göre iyi gözlemlemen gerek.
herkesin sezgisi farklıdır sezgi net bir şey değilken birinin belli aylarda doğan kişilere sezgisel yaklaşıp özellik ataması nekadar doğru bilemiyorum sonuçta sezgide özneldir senin ve benimki farklıdır
Saçma bir şey ya hala burada görüyorum yok oğlak burcunun zevki yok başak burcunun nefreti cart curt bunlardan önce insanız ve hepimiz çok farklıyız
harbiden insan nasıl doğduğu aya göre şekillenebilir saçmalık yani ayrıca dünyada sadece 12 tane net tiplemede insanın olmasıda saçmalık olurdu
Takilma
yok çok takılmıyorum zatende inanalarda neye dayanarak inanıyor insanları doğduğu aya göre yarılıyor merak ediyorum
Yokkkk
İnanmıyom sem
bende inanmıyorum ya burcumu biliyorum ama özellik falan yok bende inanmıyorum ztn
Tamam
Tabiki inanmıyorum
ne güzel saçma bencede zaten
Yani