Burçlara gerçekten inanıyorum etkileri olduğunu da düşünüyorum fakat böyle düşününce de bir garip gelmiyor değil. Siz nasıl düşünüyorsunuz? 😎
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayir daha fazladır... Bir burca tek başına yorumlayamayiz..
Örnek; bir yay yükselen yay ay burcu oğlak
Diğeri; yay yükselen akrep ay burvu aslan vs vb böyle gider bu.. mutlaka diğer özellikleri de çözebilmek lazım
Kim yukseleninin hangi özelliklerini almis misal...
Yukseleninin bazı özelliklerini alman demek; güneş burcunun özelliklerinden bi o kadarını tanımıyorsun demek.. kisiden kişiye değişiklik gösterir bu durum60 Yorumla
En İyi Cevaplar
12 insan yok. Burçların temeli 12'ye ayrılıyor ama bunun alt dalları var. Yükselenine, ay burcuna, güneş burcuna, sağındaki, solundaki burçlara göre insanlar değişiyor. Doğum haritasına bakmak gerek. 12 burç 12 insan olamaz.
49 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
39Cevap
Ben psikiyatriste gittim. Bana dedi ki: üç tane depresyon hastasını yanyana koysak hepsinde farklı belirtiler görürüz dedi.
Çünkü genetik olarak, duygusal olarak hepimiz farklı ailelerden geliyoruz.
Burçların bir hilesi var: herkeste olacak şeyleri paylayarak veriyorlar. Mesela her insan her gün anlaşılmak sevilmek ister. Sana diyor ki "balık burcu şu sıra anlaşılmayı çok istiyor" sen de diyorsun ki Aa burçlar doğru söylüyor. Halbuki her insan hayatının belli döneminde anlaşılmayı çok ister.20 Yorumla
+1 yılTerazi burcuyum ve internetten terazi burcuna baktığımda uyumlu, kibar, adaletli, sakin, çekingen gibi şeyler yazılıyor. Benim karakterim sadece internette burcum hakkında yazılan şeyler değil. Ben inanıyorumki herkes ben de dahil daha fazlasıyız. Bizim kişiliğimizi, burcumuz hakkında yazılanlar belirlemez. Biz kendimiz belirleriz. Ve dünyada çok fazla tür insan olduğunu düşünüyorum. Ve son olarak bir örnek vereyim burcum hakkında çekingen yazıyorsa ve buna inanırsam ben kendimi çekingen yaparım. Ama bana sınır koyan yazıları aşarsam aslında çok özgüvenli ve cesur biri olabildiğimi farkederim.
10 YorumlaBizim bildiğimiz sadece Güneş burcumuz. Doğduğumuz zaman Güneş o burçtaydı ama aynı zamanda o burcun belli bir derecesindeydi. Bu bile bir fark oluşturuyor. Ay, Merkür, Venüs, tüm gezegenler hatta asteroidler belli bir burçtaydı ve farklı evlere düşüyordu. Ayrıca birbirleriyle yumuşak ya da sert açılar yapıyordu. Hepsinin tek tek anlamları var. Düştükleri derecelere kadar yaptıkları açıların da derecelerine kadar herkesin doğum haritası bambaşka anlamlar taşıyor astrolojide. Doğduğumuz dakikadan, doğduğumuz yerin enlem ve boylamına kadar her şeyin hesaba katılması gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılYine astroloji hakkında hiçbir şey bilmeyip sadece 12 burçtan ibaret sanan insanlar toplanmış yorumlara... Doğum haritasında evler, gezegenlerin konumu, gezegenlerin diğer gezegenlerle yaptığı açılar, evlerin yönetici gezegenlerinin nerede bulunduğu vs. budur astroloji. Güneş burcunuzun hiçbir önemi yok demeyeyim ama haritanızın sadece küçücük bir parçası o. 3 büyükten biri güneş burcunuzla aynıysa/aynı gruptansa belki o burcu yansıtabilirsiniz ama onun dışında astroloji gibi büyük bir dünya içinde güneş burcunuz hiçbir şey. Astrolojiyi sevmeyenleri ve sevmeyenleri de salak yerine koyanlara söylüyorum, hakkında hiçbir şey bilmediğiniz bir sanatı nasıl bu kadar ağır eleştiriyorsunuz? Sözde bilim olduğu için mi? Kimse zaten buna bilim demedi ki, biz sadece eğleniyoruz. Her şeye saygı duyulması gerektiğini söyleyen insanların konu astroloji gibi basit bir eğlence aracı olunca bu kadar nefret dolu olması çok komik.
00 Yorumla🤦🏻♀️ ne alaka astroloji sadece 12 burçtan ibaret değil ki? Astrolojiyi yorumlamak astrolojiyi çözmek kadar çok derin bir konu ama kısa bir özet geçeyim. Karakteristik özellikler, potansiyeller, gezegen geçişlerinden alınacak etkiler vs. gibi konularda natal haritaya bakılır. Burç, gezegen ve ev yerleşimleriyle birlikte bunların birbirleriyle olan açıları önemlidir. Mesela sadece ay burcunu bilmek yeterli değil çünkü ay hangi fazda, bulunduğu ev ve diğer gezegenlerle yaptığı açılar nasıl falan bunlar da önemli. Hatta anne, baba varsa kardeşin natal haritaları bile etkendir. Ayrıca astroloji sadece natal haritadan da ibaret değil. Bir sürü ıvır zıvır harita çeşitleri var amaca yönelik.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı.
s +1 yılEig ve süper görüşte çok güzel anlatmışlar ancak son zamanlarda burçlara hatta haritalara merak salan biri olarak ilgimi çekti. 12 burç var evet ama ay ve yükseleni geçtim kad, gad, venüs, merkür bir sürü gezegenin etkisi var, 12 tane de evimiz var. Her bir ev bir veya birkaç konuyu etkiliyor. Başta bana da saçma geliyordu ama araştırdıkça hak verdim. Örneğin; ben yengeç burcuyum ve evcimendir yengeçler, sadıktır. Ancak haritama bakınca ilgi manyağı olduğum ve ilgisiz olunca o kişiyi terk etme ve hatta ihanete yakınlık çıkıyor. Kimseyi aldatmadım evet ama ilgisiz kaldığım an giderim. Zaten düşününce burçlardan çok gezegenlerin haritaya etkisi önemli
00 Yorumla
+1 yılHayır doğum haritasında karakteri sadece güneş burcu ana burç belirlemez yükselen ay burcu venüs burcu mars burcu hepsi sana ayrı etki verir
Ben başak burcuyum benim yükselen akrep benim ay burcum balık merkür terazi mars yay venüs aslan
Arkadaşım da başak onun yükselen aslan ay burcu kova marsı koç venüs yengeç
Bambaşka iki insan ama ıkisinin de güneş burcu başak10 Yorumla12 tane burç var. Bunlar doğum haritası, yükselen burcu, alçalan burcu, gezegen hareketleri, büyüdüğün ve yaşadığın coğrafya, aile yapın ve yetiştirilme tarzın, eğitim seviyen. Bunların hepsini eklediğimiz zaman ne oluyor biliyor musun? Matematiksel olarak 12 üssü 12 üssü 12 x diğer etkenler oluyor.
10 Yorumla12 burç genel bilgi
“Her an” dediğimiz zaman diliminde doğan kişilerin güneş ve diğer gezegenlerin açısı farklı.
Bu da demek oluyor ki her yeni doğan zaman diliminde farklı konumlarda oluyor. Bu da burçların kısmen aynı olup aslında her insanın farklı burç çeşitlerinin olmasını sağlıyor.00 Yorumla
+1 yılAslında her 3 burcun kendine ayit elementi vardır ve hepimiz bu elementleri temsil ediyoruz Avatar Last Airbender çizgi dizisi de buna örnek
Su 🌊
Yengeç, Akrep ve Balık
Toprak 🪨
Oğlak, Boğa ve Başak
Ateş 🔥
Koç, Aslan ve Yay
Hava 🌪
Terazi, Kova ve İkizler00 Yorumla
+1 yılburçlara inanıyorsan, bilime inanmıyorsun demektir. Burçlar gibi inanılmaz ilkel, cahilce ve sefil bir görüş daha olamaz. İnanılmaz iğrenç
60 Yorumla
+1 yılBurçlara inanan biriyim ama her balık burcu insanı da aynı özelliklere sahip değil şimdi. İnsan burç özelliklerinden ziyade kendi kişilik özelliklerini de kendi yoğurabilir. 12 tip insan yok yani.. Daha fazla, herkes farklıdır.
20 Yorumla
+1 yılHemen matematigi kullanalim:
12 burç var ve her burç 4 haftayi kapsiyor. Yani her burcta da 4 farkli insan tipi var. 12 de yukselen olduguna göre.
12x12x4=576
576xçevresel faktörler bir suru insan tipi var jshskksk20 YorumlaBurçlar hakkında gerçekten bilgili insanlar her burcun kendi içinde bile bir sürü türe ayrıldığını bilir bilmeyenler okumadan geçenlerdir instagramdaki postlardan uyduruk şeylere inananlar oluyor genelde 😄
00 Yorumla
+1 yılVaziyet bu hanımefendi
30 Yorumla
+1 yılBurçlar sahte bilimdir. Gerçeklikleri hiçbir şekilde kanıtlanmamıştır ve gerçek olamayacağına dair kanıtlar vardır. İnanç ile yola çıkılmaz kanıt gerekir. Çünkü yalanların kanıtı yoktur.
10 YorumlaAnasının karnından birer dakka farkla doğan ikizler bile karakter olarak farklı iken x aynı ay veya hafta veya gün veya saatte doğan insanların karakteristik özelliklerinin aynı olmasını beklemek enayilikten başka bir şey değil.
10 Yorumla
+1 yılHayır 12 değil. En basitinden bütün burçların yükselen burcu da var bunu da düşünürsek 12x12=144 çeşit yapar. Daha ay burcu var öylesi böylesia var derken bu sayı daha da artıyor.
00 Yorumla
+1 yılYükselen var, ay burcu var, güneş burcu var. Tek burçlarla değil. Burçların çoğu özelliği gerçekten tutuyor evet ama yükselen, ay ve güneş burçları da mizacı etkiliyor.
00 YorumlaBen Balık burcuyum yükselenim de balık ama bir çok özelliğimi taşımıyorum daha üstüne her burçtan en iyi özellikleri almış gibiyim. Ve çok ciddiyim 13. Burç olmuş benden.
00 Yorumla
+1 yılHayır ne alakası var ya. Ne kadar sığ bir düşünce. Bunun daha yükselen burcu, alçalan burcu, doğum haritası falan filan bir sürü ince hesabı var. Doğum saatine göre bile her şey değişiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüneş, yükselen ve ay burçlarını dahil edince çeşitlilik artıyor. 3 burçdan kombinasyon yapınca 1700 civarı oluyor çeşitlilik ki ben burçların aslında 12 şer değil daha fazla olduğunu okumuştum. sadeleştirip 12 ye düşürmüşler.
10 Yorumla
+1 yılBu açıdan sorguluyosan hayır 12 erkek 12 kadın bunun bide yükseleni var hesaplamasını bilmiyorum ama 24x12 288 çeşit olması lazım
10 YorumlaAynı ananın karnındaki kardeşler bile bir olmazken, burç insanlarının benzerlik gösterdiklerini de düşünmüyorum. 😄
10 YorumlaŞu burçlara inananlar cidden olamazlar Allah'ın yazdığı olur burçların söylediği değil
232 Yorumla
Balık+1 yılBurçların zaten cinlerle ilgisi var
Akrep+1 yıl@Baturözgül nasıl yani?
Balık+1 yılCinlerle ilgili bir şey bu burçlar. Her burç bir cin kabilesini temsil ediyor. Mesela bir burçta hep üzgünsün diye bir şey geçiyorsa cinler senin mutsuz olmanı sağlıyor. Bazıları inanmıyor ama bir zamanlar burç diye cinlere tapmış insanlar vardır bu burçlar bugüne kadar gelmiştir ve bazı değişiklikler olmuştur ancak hala cinlerle ilgili bir şeydir.
Yengeç+1 yılkanıtın var mı
Balık+1 yılNasıl kanıtlamamı düşünüyorsunuz? Araştırın öğrenin
Yengeç+1 yıldiyen sensin neden ben araştırıyım
Balık+1 yılKanıtlamak zorunda değilim ben cinleri iyi biliyorum ve bu burçlarıda kendim öğrendim şimdi size nasıl kanıtlayım? Kanıtlayamam zaten zorunda da değilim bana inanmaya mecbur değilsiniz ancak bunlar gerçekler
Yengeç+1 yılgerçekse kanıtla kanıt olmadan kimse sana inanmaz
Yengeç+1 yıldemek ki yalan
Balık+1 yılİnanıp inanmaman umrumda değil inansanda inanmasanda bir şey değişmez nasıl kanıtlamamı düşünüyosun acaba? Şimdi anladım bizim milletin neden cahil olduğunu kendiniz araştırmak yerine başkasına kanıtla diyorsunuz bu kafayla cahil kalırsınız. Başkaları size bir şey kanıtlamak zorunda değil bir şeyin gerçek olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız kendiniz araştırın ben sadece cinlerle ilgili olduğunu söyledim gerekirse kanıtlarım diye bir ley demedim hadi eyvallah.
Yengeç+1 yılelinde kanıt olamadan BİR ŞEYİ SAVUNAMAZSIN
Yengeç+1 yılyalan yanlış bilgi anlatma
Yengeç+1 yılgtünden sallarsan kimse inanmaz tabi
Balık+1 yılValla kanıtları var ama dediğim gibi kafan almıyor heralde kendin araştır
Balık+1 yılLan canım herkes istediğine inansın banane😂
Yengeç+1 yılinanmadığım bir şeyi neden araştırıyım öyle olduğunu idda eden sensin o halde kanıtlar sende
Yengeç+1 yılyalan çünkü
Balık+1 yılİnanmadığın bir şeyi araştırmazsan başkasından kanıtta istemezsin
Balık+1 yılİnandığına inan cehaletinle seni baş başa bırakıyorum
Balık+1 yılKanıt istiyorsan araştırmasını bileceksin ben şimdi bişe desem onu nasıl kanıtlamamı düşünüyosun?
Yengeç+1 yılbaktım ve öyle bir bilgi yok
Yengeç+1 yılyalancısın
Yengeç+1 yıldaha kanıtlayamadığın şeye inanılmasını beklihoesun
Balık+1 yıl😂😂😂 olm sen harbi malsın sadece 2 dk bakarak bişe çıkacağınımı sanıyosun? Araştır dedim sana git google’a yaz demedim Allah akıl fikir versin cahil
Yengeç+1 yılgerizękalı mısın
Yengeç+1 yıllink at madem öyle
Yengeç+1 yılama işine gelmez tabi
Balık+1 yılNeyin linkini atayım? Ben senin gibi cahil değilim internetten araştırmadım internette çok yalan bilgi var ama senin küçük beynin bunu anlamaz.
Balık+1 yılİnternette her yazan şeye inanıyorsan bi iq seviyeni düşün
Yengeç+1 yılkes lan senden daha fazla bilgiye sahibim senin gibi salak saçma şeylere inanmam
Yengeç+1 yılkanıt bile atamıyorsun sg
Oğlak+1 yılArkadaşlar kavga etmeyin bu videoyu izleyin ikinizin cevabı da bu videoda var
https://youtu.be/fWoaB4pphT4
Hep iki tür insan var.
İyi, kötü
Merhametli, merhametsiz
Nankör, vefalı
Zengin, fakir
Akıllı, canım
Güçlü, güçsüz...
Böyle gider bu00 Yorumla
+1 yılher burcun bir yükseleni vardir ve burclar arasinda ortak özellikler de vardir. karakter ile alakali degil yani.
00 YorumlaKesinlikle inanmadığım bir konu. Amazonda ki çağdaş toplumla hiç irtibata geçmeyen insanla senin kişiliğin bir olma ihtimali kadar saçma bir konu
01 Yorumla
İkizler+1 yılASGMLSAMLGMALSGLMASG
+1 yılBurçlara inanırım ama her insan burcuna uymuyor galiba yükselen ve ay burcuda etkiliyor
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 481 cevap paylaştı. İnsan iki çeşitte efendim.. Huyları binlerce malesef..
00 Yorumla
+1 yılValla bu burç işleri çok karışık ya yok yükseleni yok ineni...
00 YorumlaBen Bermuda şeytan üçgeni 😁 Kova akrep ve Başak 😂😂😂
01 Yorumla
Başak+1 yılO üçgen bende 😏
Başak, Koç, Akrep
+1 yılHayır şeytan Melek akıllı beyinsiz iyi kötü yanı 6 tür 👍😇😊🤗
00 Yorumla
+1 yılooo siz olayı çok yanlış anlamışsınız burç ortak özellik içindir karakter için değil
00 YorumlaDunyada sadece 7 cesit canli var Şu an onu biliyorum.
00 Yorumla13. burç bulunduğuna göre yükseleni alçalanı derken 2197 tür insan var demekki
00 Yorumla
+1 yılSoyle bi hesap yapacak olursak;
12 burc var ve herburcta insan ozelliklerini belirten diyelimki 10 madde var..12 nin 10 lu kombinasyonu kadar insan tipi olmus oluyor... yani 12 nin kendisiyle 10 defa carpimi kadar... yanlismiyim?10 Yorumla
+1 yılBen burçlara inanmıyorum çünkü dünyada 7 milyar insan ve 12 burç var. 7 milyarı 12 'ye bölünce, burç başına düşen insan sayısı 583333333.333 yapıyor. Sence bu kadar insanın aynı anda, aynı şeyi yaşaması mümkün mü?
00 YorumlaBence o burç o insanin karakteriyle, yasanmisliklariyla birlesince ortaya çikar ne oldugu. Oyüzden her insan farklidir burçlar ayni olsa bile, her insan o özellikler baska kullanir baska gösterir yasar
00 Yorumla
+1 yılHayır. Burçlarda kendi alanında çokça katagoriye ayrılırlar. Mesela yay burcu yönetici Gezegeni 2020 de jüpiterdi ama şimdi hem jüpiter ben neptün yani kısaca burçların genel özellikleri değişmiyor ama her ay ya da her yıl yenisi ekleniyor.
00 YorumlaEee bir de bunların yükselenleri alçalanları da var, onları da koy hesabın içine
10 Yorumla
+1 yılHayır elbette, öncelikle genetik ve yetiştiğin çevre önemlidir ve daha sonra burçlar ve yükselenler vs işin içine girer, işte bu yüzden 12 tip insan yoktur...
00 Yorumla
+1 yılHayır çünkü herkesin doğum haritası farklıdır mesela her yengeç burcu ayni değildir çünkü yükseleni evleri açıları farklıdır sadece doğduğumuz ay ve gün bunu belirlemez
00 Yorumla
+1 yılBurçlar mittir. Ama batıl inancı olan insanları severim
00 YorumlaDünyada 8 milyar insan var, buna istinaden 8 milyar tane burç olmayacağına göre mantıken bu saçma bir durum oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBen burçlara inanmıyorum bizim lisede ikizler vardı mesela biri itin önünde gideniydi diğeri ise daha çok eğitime önem veriyordu
00 Yorumla
+1 yılHayir yukselenlerle birlikte yüzün üstünde karakter var
10 Yorumla
+1 yılAy burcu yükseleni Merkür burcu bilmem ne burcu derken kişilik değişiyo yani 12degil tabiki
00 Yorumlabu soruyu soranın kafası 5 milyon :D
10 Yorumla
+1 yılKarakterle burcun alakası yok
10 YorumlaBilimselliği olmadığı için hayır.
10 Yorumlaİki cinsiyet vardı da noldu?
00 Yorumla
+1 yılYükseleni farklıdır diğerlerinin.
00 Yorumla
+1 yılBir burçtan 10 tane karakter çıkartıyorlar …
00 Yorumla
+1 yılburçlar çok genel yıldız haritası önemli
00 YorumlaHadi atayıstlar bunu da açıklasın
01 YorumlaEvet öyle bir şey diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılHayır yükselen burçlar da etkili
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir saçma soru
00 Yorumla
+1 yılYükselen burç faktörü diye de bir şey var amaç
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > 12 tane burç varsa dünya üzerinde sadece 12 tür insan mı var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler