Kişilik & Karakter Size göre kaç farklı karakteriniz var? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bende baya var ya sürekli değişiyor Güncellemeler+1 yıl Yani bazen neşeli bazen soğuk bazen eğlenceli bazen sıkıcıyim bunun gibi düşünün Size göre kaç farklı karakteriniz var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. İki tane bazen çok çılgın neşeli bir kişilik bazen ise çok duygusal hassas bir kişilik 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Benim bir tane karakterim var. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ruh halime ve karşımdakine göre değişiyor bu, özüm aynı olsa da.. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bana göre de beni tanıyanlar a göre de öyle bukelemon luk bir durum yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vauvv Yorumla nomorebets35 +1 yıl Oyle marifet bir durum değil:) Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İki tane ama ikisini de bilir yakın çevrem snsn 0 0 Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Depresif ruh hali ve olgun düşünce arasında gidip gelindiği zaman 2 diyelim. 0 0 Yorumla
Ananas003 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çok fazla var... Her duruma ve kişiye göre değişir.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Helal Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bir sürüüüü djddk ikizler olmak😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. karakterimde tek kişiliğimde 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Aklıma " Kill me , Heal me" dizisi geldi 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadınlarda çok olduğu aşikar 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Farklı karakterim yok ne isem her yerde oyum 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tekk 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tespit ettiğim 3 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İki tane bazen çok çılgın neşeli bir kişilik bazen ise çok duygusal hassas bir kişilik
Benim bir tane karakterim var.
Ruh halime ve karşımdakine göre değişiyor bu, özüm aynı olsa da..
Bana göre de beni tanıyanlar a göre de öyle bukelemon luk bir durum yok
Vauvv
Oyle marifet bir durum değil:)
İki tane ama ikisini de bilir yakın çevrem snsn
Depresif ruh hali ve olgun düşünce arasında gidip gelindiği zaman 2 diyelim.
Çok fazla var... Her duruma ve kişiye göre değişir..
Helal
Bir sürüüüü djddk ikizler olmak😂
😂😂
karakterimde tek kişiliğimde
Aklıma " Kill me , Heal me" dizisi geldi
Kadınlarda çok olduğu aşikar
Farklı karakterim yok ne isem her yerde oyum
En az 3
Neysem oyum
Tekk
Tespit ettiğim 3