Kızlar yengeç erkeğine başlangıçta nasıl davranmak gerek... huyları nelerdir..
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar yengeç erkeğine başlangıçta nasıl davranmak gerek... huyları nelerdir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaw bende yengecim.. burçlar öyle matah bir kanıt vermez. ararsan bulursun herşeyi. yok yükseleni yok alcalani yok evrileni.. bana diyrorlar yengecsin şunları seversin yüzde 80 ben değilim ee yükselmenin terasiymis ondan he canım he :))
İlgili olur, sevdiğini açıkça söyler de hissettirir de. Yengeç erkeğiyle takılmalık bir ilişki de yaşayamazsın. Ciddiyet ister.
Peki alingan ve gururlu oluyormu
Su grubu burçları alıngan olur zaten. Gurur konusunda da aslandan sonra gelir ama gerçekten severse va, geçemez. Gururunu da hiçe sayar.
Bi yengeçle tanıştım tanisamadan bitti
Yanlış anlama bu u genel olarak söylüyorum. Kendi güvende hissedemezse duvar örer. Kabuğuna çekilir...
Evet birden duvar ördü halbuki beninisteyen oydu
Bir şeyi yanlış anlamış olabilir. İyi düşün.
Bu 3. Sonradan konuşunca ben diyorum sen beni yanlış anlamışsın o diyor yanlış dusunmussun hoop sonra farklı bir konudan yine ayni..
Sana güvenmiyor 🥲
Daha yeni tanıştık telefonda ben gidiyorum dedim tepkisini ölçmek için iyi yolun açık olsun falan diye soylendi bişeler kapattık 3 gün oldu daha konuşmadık
Bir şeye mi kızdı acaba? Onların öfke kontrolü de pek olmaz 😂
Bende yengecim de kızlar genelde kaçıyor ondan ötürü aslan diyorum burcuma. Erkekte sevmiyorlar yengeci
Ahaha burcu da yalan söylemezsiniz ya
Bak mesela alttaki kızda yazmış. Genel olarak kötü düşünülüyor ondan
Ahahaha benden bahsedilmis laaa kandirmayin milleti burçlarınıza da guvenmicez artik zaten ağzınızdan çıkan her sey yalan veee vee aslan da cok iyi değil başka burc bul kendine kanka
@Ecece66 ona yakın ondan dedim
İkizler niye tercihin değildi onu duyunca da kactıkları için mi😂😂
@Ecece66 aslan neden iyi değil cano
@Ecece66 erkek için ideal burç hangisi şimdi onu söyle de bari onu belirtelim sorulunca
Egoist kendini beğenmiş çok bilmiş oluyorlar bi de gereksiz özgüven yani benim pek sevmedigim özellikler aslaninkiler
Ahahaha iyi bir erkek burcu yoktur kötünün iyisi vardır ama sen yalan söyleme ya akıllı kadinsa direkt doğum tarihi saati alir haritana bakar ters köşe olursun☠
@Ecece66 ama güzel seviyolar
Sevince severler de bu kötü özelliklerini kapatmıyor tahammul edemiyorum benn
Kanka kaaaaaac arkana bile bakma önce kendilerine çekip sonra manipule edip sonra aldatıp sonra terk ederler
Hepsi mi be
Yükselen ay burcu vs önemli ama çoğu sıkıntılıdır
Sen bilirsin