Kızlar yengeç erkeğine başlangıçta nasıl davranmak gerek... huyları nelerdir..
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar yengeç erkeğine başlangıçta nasıl davranmak gerek... huyları nelerdir..
Ben yengeç erkeğiyim. İlk olarak sevilmeyiz. Burçlara çok fazla inanmasam da kendimi yorumlayacağım belki bir çıkarım olur.
Ben kız olsam bana ilk "ben herkese yazmam öyle yüz vemem ama sende bir şeyler var. Senin karakterini merak ettim..." Gibi davranırım.
Zeki, kariyerine ve en önemlisi AİLEYE çok önem veren. Bir imaj çizerim.
Genellikle duygusal denilse bile ben daha çok yeri gelince ciddi (Kariyer, eğitim, giyim) yeri gelince komik hayatı yaşamayı severim.
Şimdi dostum çok karışık bir bakış açım var benim. Hayatta bunca sorun içinde olsak bile hayatta gülmeliyiz güldürmeliyiz. Etraftan bir haber olmak değil. Mesela etrafımızdaki ekonomik kriz savaşlar vs... Bunlara karşı duyarlı ve bilinçli olalım. Önlemlerimizi alalım. Sonra gündelik hayatımızda da gülmekten geri kalmayalım. Kafası var.
Şimdi diyelim tavladın beni... Sevgili olduk hatta evlendik seni ne bekliyor?
Sadık anlayışlı zeki ve komik bir adam bekliyor. Benimle beraber olmak demek düzen demek. Mesela ikimiz evlendik tamam haftaiçi 8-17 çalıştık eve geldik duş temizlik yeme içme akşam bir şeyler izlerken komedi tarzı şeyler izleyelim. Haftada en az 4-5 gece cinsellik olsun. Haftasonu 1 gün bile olsa belirleyelim sinemeya tiyatroya operaya müzeye gidelim.
Son notum: burçlara çok fazla takılmayın. Bir uzman olarak söylüyorum her insan farklıdır. Yengeç olup aldatan da olur. İkizler olupta çok sadık olanda olur.
YENGEÇ ERKEĞİ
-anne bağımlısı sanarsınız ama aslında bir anne arayisi içerisindedir kendi annesi dışında da çevresinde başka anneler edinmek ister
-mazoşist eğilimleri olabilir özellikle kendi istediği olmadığından fiziksel zarara kadar gidebilir
-Çok fazla kendini acındırır onun kendini acındırması bir zaman sonra rahatsız eder başta üzer ama sonrasında bunu bir savunma mekanizması olarak kullandığını fark edersiniz
-Özellikle ben çok yalnızım evet hata bende ben sürekli hata yapıyorum tarzında manipülasyonlar ile ünlüdür
-meme bu erkeğin hassas noktasıdır
Kaç arkana bakmadan kaç. Manipülasyonda bir dünya markasıdır. Tatlı görünüşüne asla inanma.
Tatlı dille seni inandırır sonra bir anda kendince bir nedenden gitmek ister. Bak ortada bırakır. Ani gitmeleri meşhurdur. Çok vicdansızdır. Öyle görünmez. Yok canım dersin seni manipüle ettiği için konduramazsın.
Cevap
5Cevap
Yaw bende yengecim.. burçlar öyle matah bir kanıt vermez. ararsan bulursun herşeyi. yok yükseleni yok alcalani yok evrileni.. bana diyrorlar yengecsin şunları seversin yüzde 80 ben değilim ee yükselmenin terasiymis ondan he canım he :))
İlgili olur, sevdiğini açıkça söyler de hissettirir de. Yengeç erkeğiyle takılmalık bir ilişki de yaşayamazsın. Ciddiyet ister.
Peki alingan ve gururlu oluyormu
Su grubu burçları alıngan olur zaten. Gurur konusunda da aslandan sonra gelir ama gerçekten severse va, geçemez. Gururunu da hiçe sayar.
Bi yengeçle tanıştım tanisamadan bitti
Yanlış anlama bu u genel olarak söylüyorum. Kendi güvende hissedemezse duvar örer. Kabuğuna çekilir...
Evet birden duvar ördü halbuki beninisteyen oydu
Bir şeyi yanlış anlamış olabilir. İyi düşün.
Bu 3. Sonradan konuşunca ben diyorum sen beni yanlış anlamışsın o diyor yanlış dusunmussun hoop sonra farklı bir konudan yine ayni..
Sana güvenmiyor 🥲
Daha yeni tanıştık telefonda ben gidiyorum dedim tepkisini ölçmek için iyi yolun açık olsun falan diye soylendi bişeler kapattık 3 gün oldu daha konuşmadık
Bir şeye mi kızdı acaba? Onların öfke kontrolü de pek olmaz 😂
Yazarmi sence hic çabalamiyo
Kanka kaaaaaac arkana bile bakma önce kendilerine çekip sonra manipule edip sonra aldatıp sonra terk ederler
Hepsi mi be
Yükselen ay burcu vs önemli ama çoğu sıkıntılıdır
Bende yengecim de kızlar genelde kaçıyor ondan ötürü aslan diyorum burcuma. Erkekte sevmiyorlar yengeci
Ahaha burcu da yalan söylemezsiniz ya
Bak mesela alttaki kızda yazmış. Genel olarak kötü düşünülüyor ondan
@Ecece66 ona yakın ondan dedim
@Ecece66 aslan neden iyi değil cano
@Ecece66 erkek için ideal burç hangisi şimdi onu söyle de bari onu belirtelim sorulunca
@Ecece66 ama güzel seviyolar
@adeliina tamda beni anlatmışsın
manipülatif türlerini çok gördüm
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?