Geçmişi neden unutur, siler, sanki hiç yaşanmamış gibi yapar, özellikle Aralık Yayları
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aga onlardan bir su burcu etkisi bekleme. Zaten yay değişken burçtur umursamaz hemen siler değişime kolay ayak uydurur.
ve pek çogu da manyaktır delidir kadını erkeği hepsi. Yay minnet etmez kimseye, geçmişte bişeyler yaşamışsın falan umursamaz hatır bile bilmez. unutur geçer. o kötülenen ikizler bile daha iyidir yaydan.
Biraz öyle oldu haklısın çok değişken ve kolay kolay aşık olmuyorlar onu fark ettim Yaylarda
Ateş burçları sıkıntılı. yayın iyimser yanları olsa da çekilmez çok huyu var. koç kadını bile daha iyi geliyor benim gözüme. Sen ne burcusun?
8 Ekim Terazi burcuyum yükselenim Aslan ama bazen kendimi Koç hissediyorum
Tamam seni tanıdım user ile başlayan nickli elemansın
Evet
İkizlerdende kötü diyosan ohoo ben ikizler burcuyum ama dediğin gibi yaylar manyak ya
@uykularharamoldu_ ikizlerden kötü demedim. herkesçe kötülenen ikizler daha insancıl kalıyor yay'ın yanında dedim.. yay gaddar yapıda , anlaşamam sevmem de.
İkizlerin tek kötü tarafı dengesizliği ve flörtözlüğü bence ikizleri ateş ya da toprak dengeler gibi ama daha çözemedim. En yakın arkadaşım yay burcu çok severim kendisini🥳 ama iliskilerde kötü ve benciller cidden
Sen ne burcusun ki
@uykularharamoldu_ Evet duygusuz ve benciller. İlişki insanları değiller. ateşlerden bir tek o kötülenen koç bence egoist olsa bile yay'dan daha iyi ama her koç için geçerli değil. Bence topragın soguklugu ciddiliği yüzünden onlar da nasibini almışlar zira toprak ve ateş grupları birbirini astrolojide aynalıyorlar. topraklar yeri geldi mi çok gaddar ve anlayışsız da olabiliyor zira. İkizleri ateş bence dengelemez, daha da çok uçurur. evet uyum olur ama ateşi hava dengeler bence. İkizleri su grupları dengeleyebilir ya da bakmadıgı noktalardan bakarak çok şey katabilir hayatlarına. İkizlerin gelgitleri gerçekten yorucu. o olmasa müthiş bir burç. ondan kaybediyorsunuz.
Evet gerçekten o kadar tanımlamışsınki.. açıkçası toprak grubunu hiç sevmem ama ne hikmetse özellikle boğalar çeker beni. Çok benmerkezci ve egoistler. Koç burcu kadını da çok egoisttir çekilmez. Dediğin gibi ikizlerin gel gitleri iğrenç bişi ben bile kendimden yoruldum. Neyseki ara sıra üstün mizah yeteneklerimle hayatıma renk katabiliyorum kendi esprilerime gülmenin verdiği özgüven de bi baska :s
@uykularharamoldu_ ahaha ne mutlu sana eğer barışıksan gelgitlerinle. bu arada burcumu sormuşsun ama burdan söylemek istemiyorum : ))
Yaylar böyle çok sevdiğim 2 yıllık ilişkim olan bir kız. herseyi yaşadık.
Oda seviyordu emindim ama bi sildi varya ebem sikildi ya
Aynısı yaşandı
:D nerelisin kral
Mersin sen
Ankara ya dedim aynı kız mı 🤣
Sen mi ayrıldın o mu ayrıldı
O terk etti
Yaylar manyak. Neyi neden yaptıklarını anlayamazsın yorma kendini.
Geçmişe Saygısı yok mu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!