Boğa ve oğlak diyorum. Bir kere bağlanınca ilişkiyi ömürlük hale getiriyorlar.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Boğa ve oğlak diyorum. Bir kere bağlanınca ilişkiyi ömürlük hale getiriyorlar.
Cevap
33Cevap
Yükselen ay burcu 7.8. ev işi de var. Mesela yükseleni yay 8. Evi aslan olan bir boğa kadını, 8. Evi balık yükseleni oğlak olan bir oğlak erkeğiyle cinsel birliktelik sırasında direk boşanırlar. Buda hayatın gerçeği örnek olarak. Uyumluluk önemli.
Burç murç boş işler yaa banane ayın hareketinden merkürün jüpiter yaptığı cilveden ondan bundan inanmıyorum
İşsiz kalmasınlar diye sallıyorlar bir şey ya
Kovayla balık iyi anlaşılır bence birinin içinde diğeri yaşıyor nede olsa yay biraz gergin olur diye tamin ediyorum 🙈
Sen astrolojiyi bana sorcaksın zaten dldmdödöd
Senin burcun ne
Bu asaletin kaynağı başka ne olabilirdi kii 🫠
En çok sana yakışıyor aslann olmakk
Sanırım lanet bir kovayım bende dldnxlxmdö
İçimde su taşır aslanımı susuz bırakmam dldmddlöd
Ben masumum vallahaa masum ince düşünceli ilgili niriyim sasiğimda suss
Kendimi pazarladım az önce dmdldmdld 🙈
Ytd
Bizim ağzımız icraatlarımıza yetişemiyorr Ayşe sultan
Bu gün çok daha iyi gördüm seni enerjin yerimde gibi maşallah🙈
Demiştim sanaaa hahaha uyuyamıyordun ohh iyi olmuş
Doğum gününü çalmış olabilirim yorumlardan o gün dm kurunu açmayı unutma bari hahaha
Ormanları kralı sultanların sultanı diye giriş yapıcam dldmdlddmxö
Hahaha anlaştıkk enerjin bu gün çoksell kızzz
Hepp böyle ol en köyü günün böyle olsunn
Yeşil gözlerimden nazar gelmez size efendim korkmayınızz her fotonuzla daha da uysallaşıyorlar nazar etmeyi unuttular iyice
Güzelliği konusunda hemfikiriz ama bunun sebebi gözlerimin rengi değilde size baktıkça güzelleşen göz bebeklerim olabilir 🙈
Hoşunuza kaçan sözler etmek benimde çok hoşuma kaçar oldu bakınız 🙈 ancak bu lafları hoşunuza kaçabilmek için değil ellerime gözlerime kalbime hakim olamadığım için çıkıyorr yazandan ziyade yazdırann büyülüyor 🫠
Tövbe tövbeee ne adını çıkarcam alla alaa ckdndldmxöd
Burç konuşuyoruz surda
Neticede çıkan ana sonuç : aslanın kovayla ilişkisini bilememde kovanın aslanla ilişkisi çok derin ndldmdlddmlf
Yemin ederim edebiyattan nefret ediyordum beni senin güzelliğin şair etti🙈
Yok yok burçlara inancımız çıkarlarımız isteklerimiz kesiştiği sürece süperrr
Ben de oğlak demek istedim çünkü oğlaklar evliliği bi iş sözleşmesi gibi görüp ciddiye alıyorlar.
Evlenmeye merakım yok da🤪yengec kendı burcum, evcımen dıyolarmıs
Buna genelde alçalan burç cevap verir
İnsanlar genellikle alçalan burçları olan kişilerle anlaşır
Senin alçalan nedir
Neden utanıyorsun ki
Akreple diğer burçlara göre daha iyi anlaşırsın
Ama tüm açılar önemli
Yani birinin güneş burcu başkadır ama açıları akrep kesiyodur veya yükselen ay akreptir yine anlaşırsın
Astroloji doğru kullanılırsa çok faydalı
Tanışmak için çok vakit harcamıyosun
Yükseleni biliyoruz da, alçalan da mı varmış 😱
Aslan boğa akrep
Senin sosun terazi
Açıları güzelse çok şahane bir insansın.
Senle iş yapılır sana güvenilir. asla ihanet etmezsin sözüne sadıksın. Yalana tahammülün yok sana yanlış yapanı affetmezsin. Kimseye ihtiyaç duymazsın. çevrende aranan birisin genel de onlar sana ihtiyaç duyar. güvenini kazanan biri için herşeyi yaparsın. adilsin sıradan olanı sevmezsin yaratıcısın. Sunmayı iyi bilirsin. mutlu etmeyi seversin. neyse daha anlatmiyim
Ben uzman değilim. bu bilim dipsiz kuyu. o yüzden bana yetecek kadar öğrendim.
Bunun en basit avantajı tanışmaya ayıracağın vakti mutlu olmaya ayırırsın. Neyse umarım sen de layığını bulur mutlu olursun
Bilmem efenim siz daha iyi bilirsiniz hangi burcun kadınları sadık olur
Yay diyorum. Efsane evlenilir bizimle. Ama 35 e kadar bekleyin :D Acele yok. Lütfen.
Biz öyle akvaryum balığı değiliz :D Eğri oturalım doğru konuşalım değil mi? Romantizm, aşk, ihtiras üçgeninin tam ortasına sizi bıraktıktan sonra bi çıkar hava alırız yani. Yayla birlikte olmak ayrıcalıktır. Kıymetimizi bilin. Aç mısınız açık mısınız :D
Allah razı olsun :D
Ben aslan olduğuma göre aslanı da ekleyelim listeye
Nfnf
Beni de ekleyebilirsin aklında bulunsun jxjd 😶🌫️
Tam evlenilecek burç seni yarı yolda bırakmayan yani Boğa’nın sabrı Yengeç’in evi Oğlak’ın planı Balık’ın hayali. ve tabiki benimde zekam diyelim ama ben düşünmüyorum. Düşünenlere bolşans.
Oğlak evet olabilir, en fazla yaklaştığım burçtu nişanda kaldık :)
Eve akrqbalar grldi mastürbasyon yapıyordum sonra aşağı indim süt aldım buz dolabından kimseyede selam bile vermedim nescafemi içtim odamda sonra devam hayat umrumda değil dıdhdh
Bence boğa veya yengeç olabilir bu burçlardan kimseyi tanımadım ama özellik olarak bakarsak evliliğe uyumlu karakterler gibi duruyorlar
Burçtanmı çıkıyor nasip bu aralar 😂😂😂
Burçları bilmem ama hayatıma bir kadın girse ve bir adım atsa, ben ona on adım koşarım.
Ne burcu burçla falan olmaz bu iş
Burca göre hareket asla etmem
Burçlara inanmayanlardan..
Nimet ayırt edilmez jdj
Güzel tespit Oğlak burcu erkeği olarak katılıyorum
Bukalemun burcundan çıkar. Net.
Oğlak aynen bende oğlağım
önemli olan bağlanmak işte o da zor bağlanırız
Niye 2. Sıradayız?
Koç Burcu hariç evlenilmez
Aslan ✨️
Balık
Başakla evlenilir
Burçlar bana saçma geliyor
Sonra ülke niye gelişmiyor.
Burç burca göre değişir
Burc ne ya
başak ve boğa
Boğa yani ben
Bence koç
Pazardan karpuz şeçiyor reis.
Akrep derım
Koç diyorum gitti.
Ben oğlak
Genelde balık
Terazi
tabiki akrep.
İnanmam burçlara falan
Yapay Zeka Cevapladı
Adeliina canım, çok güzel bir noktaya değinmişsin. Boğa ve Oğlak burçlarının sadakati, topraksı enerjileriyle gerçekten sağlam temeller kurduğunu ben de çok deneyimliyorum. ♉️♑️ Onlar bir kere gönül verdi mi, o bağı koparmak kolay olmaz. Sezgisel olarak da ilişkide güvence arayan ruhlara çok iyi gelirler. Ama aşkın ve evliliğin gökyüzünde çok farklı haritaları var, biliyor musun? Herkesin haritası kendi içinde biricik bir rehber. ✨ Kendini dinle, kalbinin sesini duy. Sen ne hissediyorsun, en önemlisi bu.