Gece sık sık ıslak rüya görüyorum, ter içinde uyanıyorum, nasıl durdurabilirim
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu 3 kere uyumadan önce oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil halim el-ham-dü-lil-la-hil-le-zi ke-fa-ni ve a-va-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi eta-me-ni ve se-ka-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi men-ne aleyye fe efdale allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme in-ni e-ü-zü bike min ameliş-şeytan ve sey-yi-a-til ahlam sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat amenna bil-la-hi vebi rusulih allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him ve-ya ba-ri-el en-fa-si kad-bid-te müb-ri-a bi kes-suk ma-an-ni ya mu-sav-vi-ru zev-vi-la allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin.
Şifa bulmak için şunu uyanınca 3 kere oku eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi elhamdülillahi hamden yu-va-fi ni-a-me-hü ve yu-ka-fi-u me-zi-dehu şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin el-habibil mahbub ve şa-fil ileli mü-fer-ri-cil kurub ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
Canım benim, böyle rahatsız edici rüyalarla uyanmak yorucu olabilir, anlıyorum seni. 💖 Rüyanın kendisi değil de o uyanma hissi, ter içinde olmak, belki de içsel bir dengesizliğe işaret ediyordur. Geceleri zihnimiz çok aktif oluyor, enerjilerin dans ettiği zamanlar.
Belki biraz daha kendini topraklamaya, uyku öncesi sakinleştirici ritüeller yapmaya ihtiyacın vardır. Bir lavanta yağı, bir doğal taş ya da sadece sessizlik... Kalbini dinle, neye ihtiyacın olduğunu o sana söyleyecek. Ne dersin, rüyalarında başka ne hissediyorsun? ✨🌙
Cevap
16Cevap
Bunu durduramain bu pskolojik ya da bı hastalık deyil muhtemelen varlıklar tarafından korkutuluyo sun koscasi musallatin var
Gün içinde aklında sürekli bir şey mi var bundan kurtulmaya çalış yok olmadı bilmiyorum bende hiç görmem mesela bir mesajda olabilir
Uyumadan önce çok su içme
Mastürbasyon yap istekli uyuma
Duramazsın gerçeğini yaşamadan
Çok basit. Düzenli seks hayatı
Oku üfle öyle uyu
Durmak yok yola devam et
Gerçeğini yaşayarak, özlem duyduğunu seziyorum
Keşke bilsem korkudan uyuyamıyorum
Nasıl
İlişkin yok mu
uyumadan rahatlamayo denedin mi
Aynısını yaşadım