Seee llaaamm laaaarrr KizlarSoruyor ahalisi, benim tablo yapmaktan ve bisiklet sürmekten başka en çok zamanımı ayırdığım ve yapmayı en sevdiğim hobilerimden birisi doğaltaşlardan kolye yapmak, sizce nasıl olmuş, en beğendiğiniz hangisi ve pazartesi işe giderken sizce hangisini takmalıyım?🦁🪩🌼
Pazartesi işe giderken hangi doğaltaş kolyeyi taksam, hangisi daha şık durur?
Siyah renk ile hepsi uyar, fakat modeli de önemli. Örneğin uzun ucu büyuk taşli olanlar V yaka ile hoş durur. Düz boncuk olan yuvarlak halkalar, kare yaka ile güzel durur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sondaki
Güzel seçim, sitrin kaplan gözü ve turuncu akik. Burcun ne?
Koç
Sondakini seçmen çok normal o zaman :)
Nasıl bir kıyafet giyineceğine bağlı. Tüm takılar güzel, önemli olan doğru bir şekilde kombinleyebilmek.
Ben çoğunlukla siyah giyinirim
Siyah renk ile hepsi uyar, fakat modeli de önemli. Örneğin uzun ucu büyuk taşli olanlar V yaka ile hoş durur. Düz boncuk olan yuvarlak halkalar, kare yaka ile güzel durur.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :))
Hepsi çok güzel olmuş. Kıyafette önemli tabi burada. Ama ben en sondakini alır çıkardım.
Ben gül kuvarsı düşünmüştüm aslında
İkinci sıradaki mi?
Evet ikinci sıradaki
O da çok şık duruyor. Hepsi ayrı kombinle takılır zaten bu çok belli.
Yarın giyeceğim elbiseyi buna göre kombinliyim o zaman ben
Mavi çok güzelmiş
Onu çok özenerek yapmıştım zaten, teşekkür ederim ☺️
Satış mı yapıyorsun?
Hem yapıyorum, hem de arada kendime de böyle kolyeler yapıyorum bir nevi ek gelir + hobi gibi
Kolye kullanmıyorum ama bileklik gibi çeşitleri varsa bana özelden sitenin linkini atar mısın? Mavi çok hoşuma gitti.
Elbette
3 . Numara kaplan gözü ve terahertz taşı
Volkanik ve obsidyen taşı onlar
Obsidiyen ın yararı ne 🙄
Kombinine göre değişir ama bu
Çoğunlukla siyah giyiniyorum
Kesinlikle üstten 3. Derim o zaman feminen bir erkeğim de az çok anlarım bi kadın kadar olmasa da
Volkanik ve obsidyen taşlı olanı diyorsun, haftanın ilk günü için daha enerjik bir şey olmaz mıydı
Siyah giyiyorsun diye söyledim yoksa taş enerjilerinden anlamam ben daha çok makyaj elbise etek kombinlerine hakimim feminen bir erkeğim de
Renkli birşeyler başlayayım dedim 😅
O zaman 1 falan tekrar bakmadım ama
Lacivertli olan daha güzel görünüyor
Lapis lazuli diyorsun demek
üçüncü
Volkanik ve obsidyen taşlı olanı diyorsun, pazartesi için karamsar olmaz mı?
olmaz bence