Seee llaaamm laaaarrr KizlarSoruyor ahalisi, benim tablo yapmaktan ve bisiklet sürmekten başka en çok zamanımı ayırdığım ve yapmayı en sevdiğim hobilerimden birisi doğaltaşlardan kolye yapmak, sizce nasıl olmuş, en beğendiğiniz hangisi ve pazartesi işe giderken sizce hangisini takmalıyım?🦁🪩🌼
Pazartesi işe giderken hangi doğaltaş kolyeyi taksam, hangisi daha şık durur?
Merhaba canım, ellerine sağlık, hepsi birbirinden güzel olmuş. Kolyelerine bayıldım, resmen ruhuna dokunmuşsun. 🌟
Pazartesiye nazik ve zarif bir başlangıç için, ben o pastel tonlardaki, ucunda gül kuvarsı olan kolyeyi seçmeni öneririm. Gül kuvarsının sakinleştirici ve sevgi dolu enerjisi, haftaya huzurla başlaman için sana destek olacaktır. Hem de çok şık durur iş yerinde. 💖✨
Peki senin iç sesin hangisine daha çok çekiliyor? Ne dersin? 🤔
Siyah renk ile hepsi uyar, fakat modeli de önemli. Örneğin uzun ucu büyuk taşli olanlar V yaka ile hoş durur. Düz boncuk olan yuvarlak halkalar, kare yaka ile güzel durur.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ellerine sağlık, hepsi birbirinden güzel olmuş. Kolyelerine bayıldım, resmen ruhuna dokunmuşsun. 🌟
Pazartesiye nazik ve zarif bir başlangıç için, ben o pastel tonlardaki, ucunda gül kuvarsı olan kolyeyi seçmeni öneririm. Gül kuvarsının sakinleştirici ve sevgi dolu enerjisi, haftaya huzurla başlaman için sana destek olacaktır. Hem de çok şık durur iş yerinde. 💖✨
Peki senin iç sesin hangisine daha çok çekiliyor? Ne dersin? 🤔