Güncellemeler
1 yıl
Mor olan genelde yazın götürüyorum arkadaşlar o pipetli bir termos ve soğuk içecekler için tasarlanmış

Tarih öğretmeniyim görüldüğü gibi termosları seviyorum okula giderken hangi termosu yanımda götüreyim hangisi daha şık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkada Blender'ın haznesi var bence onu götü.. Bi değişiklk olsun 🤣🤣🤣🤣
Bir kere de gıcıklık yapmasan 😃😃
Tamam tamam... O zaman en solda krem rengi olanı götür...
Nereden biliyorsun hep onu götürüyorum son bir tane daha alıp koleksiyonu kapatıyorum
Ney ney bitane daha mı alacaksın... Bide diyor ki koleksiyonu kapatacam diyor.. Yav deli kız.. Zaten 20 tane varya sende daha hâlâ almayı mı düşünüyorsun... Yav arkadaş gördüm gördümde, senin gibi müsrifini hörmedim ben yaaa 🤣🤣🤣🤣
Ama bir tanecik son bana inanmıyor musun 🥹😃
Heee heee tabi bitanecik... Ben sana inanalı 1 sene oldu.. 1 sene önce bu son demiştin 12. ci termosu almıştın.. Bu kaçıncı olacak kimbilir.. 20 tane oldu mu... Bak alırsan kafanı kırarım bu kez 😡
Ne 20 tanesi görmüyor musun sadece 6 tane var,😓😓😓
Bak hele bak bak bak.. Nasılsa acındırıyor kendini.. Babanın evinde kaç tane var... 6 ymış.. Hayır yasak sana termos almak.. Almayacaksın daha...
Ya vallahi sen böyle uğursuz uğursuz konuşunca gerçekten bir sıkıntı oluyor ve alamıyorum
Ohhh canıma değsin... Yeter artık yeter... Termos termos nereye kadar arkadaş yaaaa... Sanki çok ihtiyacın varmış gibi...
O zaman çanta alalım
Başladı yine yaaaa... Yav çantan çokmu az sanki 15 - 20 tanede çantan var... Sen şunu anlamıyorsun... Senin bi ihtiyacın kalmadı artık.. Herşeyin fazla fazla var zaten evde... Madem harcama yapacan git boğazına ye... Suşi mi yiyon adana mı söylüyon ne istersen söyle işte...
Evet aslında mantıklı olabilir tavuk türünden bıktım 😃😃
Bana da 5 tane lahmacun söyle bekliyom çabuk 😂😂
İşin gücün boğaz 😃😃
Eeeee hiç değilse aldığın bisiklet işe yaramış olur bebişim 🤣🤣
Onun yerine senin üzerinde tepinmek vardı ya neyse
Tövbeeeee nasıl konuşuyorsun kız sen öyle herkesin içinde 🤣🤣🤣🤣 Ayıp Ayıp tamam bana hayransın da bu kadar belli etme 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lan yat zıbar 😃😃😃😓
Hahahahahahahahahahahaha
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hayır normalde sen kanepe kedisi gibi sızar kalırsın hayırdır
Yanımda senin gibi güzel bir minnoş olunca maalesef sızamıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sen efsane değilsin ki gecelere kadar oturabilesin sen susma zeytinyağı gibi saat onu deyince sızarsın 😃😃😃🥹
Tamam işte doğru haklısın.. Bende diyorum ki sana, Senin gibi bir minnoşun yanında sızmam imkansız.. Haaa illaki benim uykum gelir dersen eğer kucuk eder uyuruz beraber 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne eder uyuruz
Kucuk eder yani gucuk da diyebiliriz 😂😂
Hiç duymadım 😃😃😓
Hani küçük çocuklara derlerya kollarını açıpta kucu kucu kucu kucu kucu diye sonra çocukta koşar sarılır... Onu diyorum işte 😂😂😂
Allah seni manyak sen nereden hatırlıyorsun onu en sonunda sana ne zaman kuçu kuçu yaptılar 🤣🤣
Sen ilk olacan işte... Kucuk eder uyuruz işte 😁😁😁😁😁😁😁😁
Lan yat uyu 😀😀
Tamam hemen geliyorum kucuna uyuyalım 🤣🤣🤣🤣🤣
İnsan ben oğluma yaptım der be tabii Ne arar Sen de o incelik
Bak hele bak bak güya ince yerden vuruyor ki susayım diye... Nerden biliyorsun yapmadığımı... Sen en son ne zaman dedin bende sen olacan dedim işte.. yani en sonuncu sen olacan 🤣🤣🤣
Ahdhd 😀😀😀 Ben insanları ince yerinden vurur muyum hiç hiç yapar mıyım öyle bir şey ama yine de oğlunu yazman gerekirdi
O doğduğu zaman ebe hemşire ilk benim kucağıma getirip verdi zaten.. Anasına bile vermemişler...
Bak sen3
Heeeee... Anası baygındı zaten sezecikle doğum olduğu için 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sezecik mi mi hahaha bu yeni bir doğum mu 😀😀😀
Sezercik işte daaa sezeryan diyorlarya 😂😂
Senin karı da normal doğuracak g** yoktur zaten
Hahahahahahahahahahahaha
O nerden çıktı şimdi kız
Ayyy kahkaha attım resmen
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Niye hemen sezeryani alıyorlar ki çatır çatır doğurtmak lazım
Yav ben şimdi onu burada nasıl anlatayım ki... Doktoru dedi ki bu nasıl bi kadın ben anlamadım dedi.. Minnoşun giriş kısmı çok darmış... İç kısmı ise çok genişmiş el bile girer dedi.. O yüzden sezercik yapmış doktor..
Madem o kadar darsa Sen çocuğu oraya nasıl koydun 😀😀
Hahahahahahahahahahahaha
Yav git işine deli yaaaa 🤣🤣🤣
Anlamadın ki önemli olan içinin geniş olması.. Doktor içini doldurablmesi için en az 10 cm kalınlık olması lazım dedi.. Hatta sen bu kadını nasıl hamile bıraktın şaşırdım dedi 😂 😂😂😂😂😂😂😂
Oğlum şu hayatta seçtiğin tek bir işte doğru olsun ya 😀😀😀😀
Sorma cici kuşum yaaa... Nerde bi sorunlu ya da arıza var hep beni buluyor yaaa... Bi yüzümüzü güldüren olmadı... 😂😂😂
Onlar mı seni buluyor sen mi gidip onları buluyorsun 😀😀😀
Valla bende bulsam, onlarda bulsa farketmiyor ki... Bela her türlü beni buluyor işte... Bizde düzeltmeye çalışıyoruz ama maalesef olmuyor ağaç yaşken eğiliyor bilirsin 😂😂
Evet yapacak bir şey yok murat'ların sonu hep hüsran olur hiç şaştığını görmedim
Valla cici kulum mutlu sona ulaştırmak da kübüşlerin görevi o zaman.. Boş boş oturmasınlar yardımcı olsunlar bi zahmet dimi 🤣🤣🤣🤣🤣
Murti lerden uzak durmak gerekir 😀😀😀
Yooookkkkk senin görevin bundan sonra kucuk yapmak 🤣🤣🤣🤣
Muratlar benden uzak cehenneme direk 😀😀😀
Yoooookkkkkk
Kucuk edip yanımda götürmeden gitmem 🤣🤣🤣🤣🤣
Senin uykun gelmiş saçmalıyorsun Hadi yat zıbar 😀😀😀
Tamam sen iste yeterki... Şimdi sana kucuk edip uyuyorum 😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴
Sopa istiyor ya yatar ayak 😀😀
Şiiiiişşşşşşşşşşşştttttttttt
Sessiz ol ama ne güzel uyuyoruz şurada kokulu kokulu.. 😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴
Ya manyak 😀
🤪 hi hi hi 🤪
He ondan 🤣
Yav dünya varmış yaaa... Kucukta uyuyupta mis gibi kokuyla uyanmak varmış yaaaa...
Hayal bile olsa mutlu oluyorsun ne güzel 😃😃
Evet... Mutlu değilsen, mutlu olmayı öğrenmeli insan dimi ama 😂😂
Sen öğrenebildin mi 😃
Sen 1 yıldır öğrenemedin mi mutlu olduğumu cici kuşum 😊
Ne bileyim ben 40 yaşında ana baba evinde otursam mutlu olmazdım 😃😃😃☺️🤣🤣🤣 o senin becerin tabii saygı duymak lazım
Valla işte senin gibi sevenlerim olduğu müddetçe.. Başka sorunları kafama takmıyorum cici kuşum.. Zaten önemli olanda sorunların içinde kendini mutlu edebilmektir asıl kabiliyet...
Aynı ben gibi işte ben de hiçbir şeyi dert etmem 🤣🤣
O zaman ne mutlu bize çiçeğim..
Bence biz bu yolda böyle devam edelim 😊😊😊😊
Hangi ara biz olduk 🤣
Niye kız biz değilmiyik seninle 😂😂
Sen sensin ben benim 🤣
Olmaaaaaaazzzzzz siz yok aslaaa...
Biz var hep bundan sonra
😂😂😂😂
Ahahsha nasıl Bir hayal dünyasında yaşıyorsun anlamıyorum 🤣🤣
Tamam işte beraber yaşayalım cici kuşum 🤣🤣
Efsane de gelsin mi arkadaşlık eder sana 🤣🤣
Hay senin efsanen batsın emi...
İnşallah tez zamanda çekip gider...
Mübarek kandilin hürmetine çekip gider inşallah..
Kandil dün geceydi canım geçti borun pazarı sür eşeğini niğde'ye 🤣🤣🤣🤣
Eeee yapacak bişey yok.. Gün akşam namazına kadar devam eder çiçeğim bilmiyormusun 🤣🤣🤣🤣
İyi o zaman hayırlı mübarek gün niyetine İnşallah uzun yıllar beraber çalışırız daha birbirimizin evine ziyaret edip aile dostu bile oluruz ☺️🤣🤣
Tamam işte sen ve ben.. uzun yıllar birlikte oluruz sıkıntı yok...
Ben efsane ile sürekli bir arada olmak istiyorum nasıl yapacağız
Offff iyi o zaman... Al o moruğu yanına o zaman..
Peki
Mor olan guzel. a. o yazlik demissin zaten. En sagdaki ve en soldaki ihtiyac olan miktara gore secersin ikisi de guzel
Oo termos koleksiyonu pembe iyi
Mor olan
Beyaz olan 😊
Hangisi ama iki tane beyaz var😃
Soldan üçüncü olan beyaz
Peki zaten sanırım öteki krem tadında kalıyor diğerinin yanında
Tarzında
Evet biraz daha kreme yakın en soldaki
Evet o zaten küçük onun için de kahve götürüyorum genelde
Anladım. Diğeri daha iyi olur en soldakine göre büyük daha çok alır çay, kahveyi
Evet öyle genelde su götürüyorum ben sıcak su içemiyorum yaz kış soğuk su içtiğim için büyükler genelde su termosu oluyo
Anladım. Neden sıcak su içemiyorsun ki?
Bilmem hiç içemiyorum yaz kış Soğuksu dolaptan 😃😃
Anladım oda güzelmiş 😃
😃😃😃
Ricam olabilir mi?
Buyur
Morrr
Dördüncü yü