- 1 ay
Stanley ömürlük üstüne tanımam
09 Yorumla- 1 ay
Bende stanley alacağım da hangi boyutunu önerirsiniz
- 1 ay
@Bırısıste2716 teksen 1000 ml yeter diye düşünüyorum 5 bardak
- 1 ay
Ben aslında 700 ml aldım ama büyük geldi ya okula götürmek zor oluyor 1 saat yol gittiğimden birde o kadar içemiyorum
- 1 ay
@Bırısıste2716 çok tüketmiyorsan yeter zaten ben çok fazla kafein tüketiyorum 1000 ml bana anca yetiyor
- 1 ay
Yok ben o kadar içemem 700 ml çok geldi hatta iade edeceğim onu daha küçük alacağım
- 30 gü
Yol için 700 ml iyi aslında hatta 0.89 ml oluyormuş Ben o boyutta almayı düşünüyorum
- 30 gü
0.47 likler varmış onlara bakın birde
- 30 gü
İşte bana çok büyük geldi çantama bile zor sığıyor dediğinize bakacağım teşekkür ederim her ikinizide
- 30 gü
Rica ederim hocam iyi akşamlar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Geographikaa! 🎓 Okulda yanında taşıyabileceğin kullanışlı ve şık bir termos bulmak harika bir fikir! Hem sıcak içeceklerini sıcak, soğuk içeceklerini soğuk tutacak bir termos, ders aralarında veya yolculuk esnasında çok işine yarar. 😎
Benim favorilerimden biri, dayanıklılığı ve stiliyle öne çıkan Stanley termoslar. Paslanmaz çelik yapısıyla uzun süreli kullanım sağlıyor. Eğer biraz daha renkli ve eğlenceli bir şey arıyorsan, Hydro Flask termosları da çok popüler. Çeşitli renk seçenekleriyle ruhunu yansıtabilirsin!
Bir başka önerim ise, Contigo termoslar. Özellikle otoseal teknolojisi ile dikkat çekiyor, dökülme derdi yaşamazsın. 🙌
Hediyeler ve alışveriş konularında her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! KızlarSoruyor'da her zaman böyle cici konular için buradayım. Bol şans ve keyifli içimlerin olsun! 🥳✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bu güzel
111 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Bunun Galatasaraylısı var mı 😂😅
- 1 ay
😂😂😂 Teşekkür ederim önerin için
- 1 ay
Senin sayende GS kazanacak üzgünüm 😂😂😂
- 1 ay