Öncelikle termosun boyutunu belirlemelisiniz çünkü termosu kullanacağınız alana göre ağırlığı sizi olumsuz etkileyebilir. Mesela bir doğa yürüyüşüne çıktıysanız daha küçük hacimli bir termos seçmeniz taşıma kolaylığı açısından büyük kolaylık sağlayacaktır. Uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz daha büyük hacimli bir termosa ihtiyacınız olacaktır. Termosun kapak kalitesi çok önemlidir. Çantanıza koyduğunuzda sızdırmaması ve açılmaması gerekir. Termosun kaliteli materyalden üretilmiş olmasına dikkat edin. Darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı olması ve kullanılan malzemenin kalitesini esas almanız gerekir. Nerede ne şekilde üretildi ona mutlaka bakmanız gerekiyor. Stanley termoslarını kullanmanızı öneririm, son dönemde oldukça fazla rağbet görüyor.
Sana özellikle kendi kullandığım bir termosu önereceğim. Evolite Freedom 750 ml Çelik Vacuum Termos. Uzun zamandır kullanıyorum. Gayet kullanışlı ve kaliteli bir ürün gerçekten. Çelikten üretildiği için kesinlikle paslanma ve kararma yapmıyorum. Ayrıca çok şık bir tasarıma sahip olduğu için severek kullanıyorum. Eğer alacaksan tavsiye ederim. Güzel bir ürün. Kapağını da bardak olarak kullanabilirsin.
Hacim: 1,9 lt Sıcak Tutma Süresi: 45 Saat Soğuk Tutma Süresi: 48 Saat En iyi termos markası denilince birçoğumuzun aklına stanley gelir 1913 yılından beri üretim yapan firma sağlam ve dayanıklı termoslarıyla nam salmıştır kampçılardan askeri personele kadar birçok kişinin bu termosu tercih ettiğini görebilirsiniz çay, kahve, su, çorba vb. her sıvıyı ilk ısısında neredeyse iki gün boyunca muhafaza ediyo Ayrıca PVC, PBA vb. zararlı maddeler içermemesi sayesinde sağlıklı bir kullanım sunuyo ikonik yeşil rengi sızdırmaz çift kapak paslanmaz çelik gövde ve ergonomik taşıma fırsatıyla stanley termosa mutlaka bir şans vermenizi öneririm.
Thermos stainless king large
Hacim: .1.2 lt Sıcak Tutma Süresi: 24 Saat Soğuk Tutma Süresi: 24 Saat Thermos markası almanlar tarafından kurulmuş olup günümüzde çin’e aittir ancak kalite sağlamlık ve dayanıklılık konusunda en iyi termos markalarından biri olduğunu söyleyebilirim üstelik bazı modelleri stanley termoslara göre daha başarılıdır iç ve dış katmanları paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve vakum izolasyon teknolojisine sahiptir bu nedenle sıcak içecekler 24 saat sonra bile içilecek ısıya gelene kadar soğuyo