Muhasebe için iş mülakatına gideceğim. Tercih edebileceğim 3 kombinim var. Yardımcı olur musunuz?
1.
2.
3.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Muhasebe için iş mülakatına gideceğim. Tercih edebileceğim 3 kombinim var. Yardımcı olur musunuz?
Yani rastgele 1 fotoğraf dedim ama sonuçta iş başvurusuna giderken ilk izlenim çok önemlidir yani sizi takip ederler hareketlerinizi giyin kuşamınızı en azından rahat bir yer olsa da ilk görüşmek için daha resmi bir kıyafet tercih etmenizi öneririm yani mesela nasıl bir resmi devlet dairesine gidiyorsanız resmi kılık kıyafet kuralları olan bir yere gidiyorsanız bence İlk görüşmede Bu şekilde bir kıyafet giymeniz daha doğru olacaktır, sonra işe başladıktan sonra ilerleyen dönemlerde iş yerinin giyim kuşam ve rahatlığına göre hareket edebilirsiniz ama bence ilk iş görüşmesi için bu biraz bana göre hoş değil aşırı rahat sanki iş görüşmesine değil de bir arkadaşınızla buluşmaya gidiyor gibi bir izlenim var.
2. Ama botu değiştir, yine siyah topuklu bi bot olsun eğer varsa. Ama bu değil. Bide üzerine sweetheart yerine tonik gömlek tarzı bir şey giysen daha iyi olur gibi.
Cevap
37Cevap
Sondaki bence.
Bunlar iş görüşmesi için uygun değil. Muhasebe gibi ofis tarzı işler için uygun kombinler değil. Daha ciddi şeyler giymelisin ceket vb. Blazer ceket olur mesala.
Allahım gözlerim karardı kızım bu ne
bime alıṣveriṣe gidiyor veya aṣağı çöp dökmeye gidiyor gibi, bi blazer bi gömlek biṣi giy yani
Biraz daha resmi olabilir giyim ama spor seviyorsaniz bumlar arasından ikincisi
Üçü arasından en uygunu 2.. Şunu giy bunu giy demek istemiyorum belki yoktur diye… Şansın bol olsun…
Blazer ceket gömlek giy. Giyim tarzın çok kötü Almancı repçiler gibi.. o zincir ne Allah cezanı kdxkdjdjd
Is görüşmesi ciddiyet ister. baskili tshirt olmaz.
Içlerinde 2 en uygun olan.
Diğerleriyle sakın gitme.
Yıllardır mülakat yaparım. Ciddiye al bunu
Bunlarla iş görüşmesi bilemedim bir etek gömlek giy bari.
Hiç biri kurumsal değil muhasebe de ciddiyet aranır bence biraz klasik tercih etseniz daha iyi olur
Görüşeceğin yer kurumsal bir yerse bunların üçü de olmaz. Koyu renk takım elbise daha iyi
İş görüşmesine en azından bir tık daha ciddi gidebilirsin. Bunlar uygun değil.
Kesinlikle 1 diğerleri mahalle kızları gibi hazırlıksız olmuş 😄
Kotu hepsi. Bi pantolon bluz ceket giysen daha olur bence, mumine olmana ragmen oneride bulunuyorm bak.. ayagina da spor ayakkabi giyme tabi
Bunlar yürüyüş kombinleri hiç biri daha ağır ciddi giyinmelisiniz mesela siyah lacivert yani koyu tonlarda kombin tercih etmelisiniz. Birde klasik olmalı bunlar yürüyüş, misafirliğe giderken giyilecek kıyafetler.
Biraz daha şık giyinebilirsin bence bunlar daha çok bi gezmeye falan gidince giyinilebilecek kıyafetler ama illede bunlardan biri olacaksa kırmızı olanı tercih edebilirsin.🌸
Bu kıyafetlerle pazara alışverişe git sen mülakata değil
Hiçbiri uygun değil tişört Jean blazer kombini daha güzel olur
İş görüşmesine mi gidiyorsun arkadaş takılmasına mı?
Seni üzmek istemem ama 3 ü de vasat ya hiç biri ciddi değil
Gömlek pantalon giymen lazım spor degil. Direkt elenirsin.
daha resmi olabilirdi aslında
Daha resmi bir kombin seçmeni tavsiye ederim.
Kurumsal bir yer ise bunlarla gidilmez
3te ki daha hoş duruyor
3 numara daha güzel geldi bana
Kurumsal bir yer değil sanırım
Mümkünse üçünü de etme
3 üncü fıstık gibisin
Daha resmi giyinmelisin
3. İyidir umarım güzel geçer.
Bunlar iş görüşmesi için uygun değil.
3 numara ile git ağır olsun
Beyaz t-shirt modeli daha iyi duruyor
İyi de türbanlısın zaten. Ne farkedecek ki.
Tabi ki kirmizili olan
Bence daha resmî giyinebilirsin
İş görüşmesi için üçüde uygun değil
Siyahlı olan en sondaki🍀🗝️
Hiçbiri, resmi giyinmen gerekir.
Formal değil ki bu kıyafetler
2 Numara diğerleri yazılı cicili bicili
1 ve 3 neyse ama 2-yi yapma ya, o ne
İkinciye gelirsen alırım işe seni yoksa almam kızım
Kırmızı olan biraz daha klasik duruyor
1 numara diyorum..
İki kesinlikle