Moda & Stil İş görüşmesi için sizce hangi kombini tercih etmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kendi tarzıma yakın olarak ekliyorum. Kesinlikle bu Kesinlikle bu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İş görüşmesi için sizce hangi kombini tercih etmeliyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. birincisi 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl İlki daha resmî alttaki da güzel ama iş görüşmesi için spor kalıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bugündü görüşme o kombini yapmıştım Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kesinlikle 1. Alttaki kötü bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1'i seçtim görüşme bugün bakalım hayırlısı Yorumla bttryflyx +1 yıl Gayet şık rahat Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence ilki daha uygun. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. İlk olan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
birincisi
İlki daha resmî alttaki da güzel ama iş görüşmesi için spor kalıyor
Bugündü görüşme o kombini yapmıştım
Hayırlısı olsun
İkiside güzel ama 1 bence
Kesinlikle 1. Alttaki kötü bence
1'i seçtim görüşme bugün bakalım hayırlısı
Gayet şık rahat
Bence ilki daha uygun.