1 ay
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Öyle güzel bir rüya görmüştüm ki hiç uyanmak istememiştim. Evlenmiştim ve güzel bir ailem vardı. Dünyanın en mutlu insanıydım...
Vay be. Gerçekte olsa karşına biri çıksa ne yaparsın?
NE mi yaparım? Allah şahidimdir ki gözüm ondan başkasını görmez.
Bu çok yuvarlak bir cevap oldu
Bence gayet net bir cevap :) . AMa rüyadan uyandığımdaki üzüntüm ise gerçekten bambaşkaydı.
Hayır yani karşına böyle bir insan çıksa ne yaparsın? Tabi ki gözün ondan başkasını görmez tabi ki sadık kalacaksın. Sadakat olmadan aile kurulmaz zaten. Soruma yanıt alamadım 😊
Pardonnnn yanlış anladım çok özür dilerim. Tahminen söyleyim o zaman. Muhtemelen ilk başta donar kalırım. Az önceki sorunda "aptal gibi görünmemeye çalışırım" dediysem de belki aptal gibi elim ayağım birbirine de dolanabilir. KArnıma belki sancılar girer.
Ya da belki de hayat dururdu o an benim için.
Ilk başta donup kalmak bana çok mantıklı gelmiyor. Asla yasayamayacaksin bunları yani. 😊 Şöyle mantıklı değil, o kadının hayat arkadaşın olacağını anladığında zaten öyle bir heyecan hissetmezsin. O anlar ilk tanışma anında olabilir. Ilk tanışma anında bilemezsin o kişinin hayat arkadaşın olacağını.
Haklısın evet. Ama dediğim gibi sadece "tahminen" bir varsayımda bulundum. Çünkü hiç karşılşamadığım için kesin bir dille "şöyle olur, böyle olur, şöyle hareket ederim" diyemiyorum ne yazık ki. Sadece birgün karşılaşmayı umut ediyorum.
Belki de karşılaşıp bir şey yapmamış şans vermemiş olabilirsin.. bence erkeklerin çoğu bunu yapıyor. Belirli bir yaşa geldikten sonra da ciddi ilişki arıyorum diye geziniyorlar. 😅 Öyle diyenleri de ben hiç ciddiye almıyorum. Bugüne kadar karşısına çıkan insanlara ne kadar değer vermiş olabilir ki, şimdi ciddi ilişki arıyormuş. Değer verseymis zaten aramazdı yani. Bir de ilişkiye niteleme sıfatı verilerek yaşanmaz 😅
Uzun uzun yazıpta kendimi haklı çıkarmaya çalışmayacağım. Herkes aynı değildir ve herkes aynı kaderi yaşamaz. Herkesin ciddi sebepleri vardır. İnançlı bir insanım ve o günü bekliyorum. Nasipse olur. Olmazsa da vardır Allah'ın bir bildiği...
Bence çok fazla kaderci olmak da mutluluğu ve istediğin hayatı getirmiyor. Sadece boyun eğmeyi sağlayan bir mekanizma..
Senin düşüncen o şekildedir. Saygı duyarım. Ama bu da benim inancım. Ve İslam inancında kadercilik yoktur. Çaba vardır ve o çabanın sonucunun yaratılması vardır.
Evett bazende rüya olduğunu anlıyorum rüyamda ama uyanmak istemiyorum veya uyanıp geri uyudugumda devam edebildiğim oldu 1 veya 2 kez 😌💁🏻♀️
Maalesef bazen uyanıp tekrar uyumak istiyorum aynı rüyayı yakalamak için
Evet. İlginç bir sekilde bazen uyansam da kaldığım yerden devam ediyorum
Rüya görsem yeter bana
Olsada olmuyor maalesef
Evet daha 2 gün önce oldu 🙃 ahhh ahhh
Evet bugün oldu daha
Benim de bugün oldu. Pazar günü olmasından mıdır nedir?
Olabilir zihin rahatlayınca rüyalarımızda iyi güzel oluyor hele bir de ben gibi lucid dreamer isen rüyalar mükemmel ötesi
Ben de öyleyim
Aa lucid dream ci daha harika ya
Yok olmadi
Oluyor
Evet
Oluyor