Tarot ve kahve falı sonrası yaşadığım bu korkutucu paranormal olaylar normal mi, cin musallatı mı?

Öncelikle yaşadığım kısa bir paranormal olay anlatacağım:

Bundan üç yıl önce ben Tarot ve kahve falı bakıyordum ama bakmak var bakmak var bildiğin tövbe estağfurullah görüyordum denebilir tabii ki gaybı yalnızca Allah bilir ama birisi birileri bir şeyler ben Tarot ya da fal bakarken tepemde durup bana söylüyordu olacakları ben de gördüklerimi anlatır oldum daha sonra iki gece üst üste rüyamda incir ağaçlarının ve ağır bir demir kokusunun olduğu yerde rüya görüyordum aslında hani uyku ile uyanıklık arasında olduğumuz an gerçekti ama bunu kanıtlayamıyordum rüyada biri bana hep ne yapıyorsan bırak seni de istiyorlar diyordu ben de ağlayarak uyanır oldum daha sonra uyku uyumaz hâle gelince olayları aileme anlatmak durumunda kaldım hocaya gittik esas kısım şuydu ben oraya gittiğimde simsiyah tüyleri kırmızı gözleri olan bir kedi ile karşılaştım hocanın yanına gitmek için koridordan geçtik o kedi de bizimle beraberdi daha sonra hocanın karşısına oturdum ve dedim ki kedi sevmiyorum rahatsız oluyorum çıkaralım şunu deyince ben istesem de o gitmez dedi uzun uzun baktı hoca bana gözünü kapat ve ne olursa olsun ne görürsen gör sakın ben diyene kadar gözünü açma dedi dediğini yaptım gördüğüm ilk şey rüyamda gördüğüm aynı ortamdı sonrası yok bana anlatılana göre çok ağlamışım gariplik varmış daha sonra uyandım hoca bana okudu ve muska yazıp verdi bu gece ne görürsen gör sakın o denileni yapma dedi ve beni yolladı dediği gibi o gece berbat bir rüya gördüm bir topluluk beni çağırıyordu ama gitmedim ertesi sabah tekrar hocaya gittim rüyayı anlattım dediğimi yaptın ve gitmedin gitseydin seni aralarına alacak sana kafayı yedirtecek bu dünyada canına kıyıp o tarafa geçince seni alacaklardı dedi tekrar bana okudu ve o kedi hoca sure okudukça miyavlıyor deliye dönüyordu daha sonra işlem bitince uyandım ve kedi yoktu annem hocaya ne oldu nesi vardı deyince hoca anneme başına gelecekleri biliyordum hatta siz ilk bana gelmeden o geldi bana yapacaklarını anlattı ona engel olacağımı söyleyince izledi ben de o kim kim anlattı deyince o giden kedi değildi onlardandı hatta seni isteyendi dedi

Bunları duyunca zaten şok olmuştum başıma gelenler de büyük bir ders oldu ama şu beni almaya gelenlerin cinlerden birinin bana âşık olduğu söylemişti hoca buna pek inanmadım başıma gelenler bence Tarot ve kahve falı yüzündendi siz ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili yorumlarınızı çok merak ediyorum

Tarot ve kahve falı sonrası yaşadığım bu korkutucu paranormal olaylar normal mi, cin musallatı mı?