Abi bence kafa yapısı olarak çok benzer ama şu sadakat dedikleri mevzu çok karışık. İki tarafta 7/24 komik, zeki, esprili. Ekonomiyi çok iyi yönetiyorlar. Arabesk tarzı şeyleri pek sevmiyorlar. Her iki tarafın ağzı çok iyi laf yapıyor. Bence kafa yapısı olarak on numara ama siz ne diyorsunuz bu duruma?
2 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yengeç erkeği biraz duygusal kalıyor bizim yanımızda
Bizim duygusallığımız, sizin o ele avuca sığmaz zekanıza ayak uydurabilmek için tek şansımız. Yoksa rüzgarınızda kaybolup gideriz.
Hahahha diyorsun
Bu konudaki hipotezim ortada. Yalnız bu hipotezin doğruluğunu sınamak için bir yengeç erkeği birde İkizler kızı gerekli. Ne dersin? Bilime zekanızın dışında bir katkıda bulunmak ister miydiniz?
Zeki kız zeki kız. Bak hiç cevap bile vermiyor 10/10
Ben yengeç kadınıyım ama yengeç erkeğinden çok olmuyor diyorlar
Ya kimi ile hakikaten olmuyor ya. Fazla duygusal arabesk sürekli üzgün tipler var. Ben de kaldıramıyorum daha önce bir iki kızı açıklayarak reddettim. Balık vb. burçlar olmuyor knk. Kanka bu arada hazır yengeç bulmuşken sana yürü bilmiyorum bak önden söyleyeyim. Çok merak ediyorum yengeç kızlarını. Biraz objektif bir biçimde yengeç kızlarını anlatsana ya.
Canım ne isterse onu derim, asla menfatim olmayan şeylerde bulunmam, fazla hassasım, kafada kurarım
Abi bir bende mi gariplik var ya. Kız arkadaşlar direk hangi burçsun diye soruyor. Yengeç diyince inanmıyorlar bu işlere fazla kafayı takan kızlar var.
Ben lider ruhlu, ekonomik yönetiminde muazzam, hedefe odaklı, yerine göre duygusal ama yeri gelince acımasız ve gaddar, duygusallığa fazla gelemeyen hatta daha çok gülelim eğlenelim 3 günlük dünyada neden birbirimizi üzelim tarzında olan birisiyim. Son zamanlarda çok kurcaladılar. Fiziksel olarak dikkat çeken birisiyim zaten O yüzden biraz şüphelendim. 🤔 Galiba erkeğim diye ya bence bir erkek de bu kadar da olmalı. Neyse seninle tanıştığım için memnun oldum dostum ilk kez kendi burçtaşımdan biriyle tanıştım. Memnun oldum dostum teşekkürler
çok zıt tipler. asla anlaşamazlar
İyi iyi