Bu ikizler erkeğinin dengesizlikleriyle nasıl başa çıkacağım. Nasıl davranmam gerek cidden delirmek üzereyim..
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
İkizler erkeği ve yengeç kadını çok zıt karakterlerdir. Yengeç kadını çabuk kırılan bir yapıya sahiptir. İkizler erkeği ise kızdığı zaman oldukça kırıcı olabilir. Bu yüzden bu iki burcun ilişkileri ilk başından itibaren oldukça sorunlu bir ilişki olacaktır. Yengeç kadını ikizler erkeğini asla tam olarak güvenilir görmez. Bu durumda ilişkileri açısından büyük sorunlara sebebiyet verir. Yengeç kadını çok alıngan ve hassas bir karakterdir. İkizler erkeği ise mantıksal yönü kuvvetli ama duygusal yönden yengeç kadını kadar derin düşünmez. Yengeç kadını da bu ilişkiden yeterli duygusal cevap alamadığı için hayal kırıklığı yaşar. Yengeç kadını ve ikizler erkeği kusursuz bir çift olmasa da, kötü bir ikili de değildir. Her ikisi de hem duygularını hem de mantığını konuşturabilir. Özellikle ikizler erkeğin zekası, yengeç kadını kolayca etkileyecektir. İkizler ise yengecin tutkusuna hayran olabilir. Konu mantık olduğunda aslında ikisi de son derece başarılıdır. Birbirlerinin düşüncelerine değer verirler. Çok farklı ve zıt karakterler olsalar da ortak olan küçük detayları kullanmaları halinde son derece uyumlu bir çift olurlar. Ama yine de bu ikilinin arkadaş kalması en doğrusu olacaktır. İkizler erkeği çok sosyaldir. Boş zamanlarını ev yerine arkadaşlarıyla dışarıda geçirmeyi sever. Yengeç kadını ise evine bağlıdır. Bu durum yengeç kadını için bir süre sonra sorun haline gelir. İkizler erkeği yengeç kadını hayatına alırsa kıskançlıkta beraberinde gelir. Yengeç kadını su grubu olduğundan gelgitleri olan bir burçtur. Duygusal olmasına rağmen aşk konusunda seçim yapması çok zordur. Cinsellik konusunda ise yengeç kadını her zaman ilgi göstermeyi sever. İkizler erkeğini son derece memnun eder. Onun ruhunu okşar. İkizler erkeği ise tutkusu ve durdurulamaz tavırları ile yengeç kadını etkiler. Ayrıca yengeç kadını duygu olmadan cinsel ilişkinin verimli olmayacağını savunur. İkizler erkeği ise sadece tutkunun yeterli olacağını savunur00 Yorumla - +1 yıl
İkizler ile yengeç biraz sıkıntılı. Yengeç burcu için biraz daha anlayışlı ve merhametli burç lazım.
10 Yorumla - +1 yıl
Yengeç 🦀 duygusal olduğu için ikizlerin dengesizlikleriyle yıpranır diye düşünüyorum
00 Yorumla Yengec olarak soyluyorum en nefret etdigim burç ikizler bir öyle bi böyle insanlari sevmem
00 YorumlaSenin bu burç saçmalıgın ne olacak acaba
02 Yorumla- Yengeç+1 yıl
Saçmalık deyip geçme. Ben burcumun bütün özelliklerini taşıyorum kelimesi kelimesine. Karşımda ki insanın burcunu sormadım bile dengesizliklerinden anlaşılıyordu. Ama ben belki de ön yargılı olmuşumdur demiştim.
- İkizler+1 yıl
Burç diye bir şey yoktur onlara inanılmaz ve fal tarot gibi sacmaliklar da inanılmaz bunlar sacmalıktır insanları burclara göre yargılayamazsın bakamazsın ne diyeceksin bir ikizler burcu erkegi insan hayvan öldürdü hırsızlık yaptı bütün ikizler erkegi böyle mi diyeceksin veya baska bir burc sen kendi burclarını tasımıyorsun öyle zannediyorsun bunu söylemiyecektim sana söyleyim hadi ben ikizler burcuyum ve hic bir özelligi taşımıyorum sana dinden yana bir şey söylemiyecem de dinde burcun yeri yoktur senin inanıp inanmaman sana kalmış tabi ama bu sacmalığa doğru demen yanlış ben sana dogrusun diyemem asla
- +1 yıl
Çok ilgi vererek sıkma mesela
02 Yorumla- Yengeç+1 yıl
Bu konuda haklı olabilirsin. Aynını kendide söyledi ben ilgi göstermeyi seviyorum ama ilgi görmeyi çok sevmiyorum diye
- İkizler+1 yıl
Bende aynı şekildeyim ama ondan sonsuz bağlılık beklersen aptallık etmiş olursum
İkizler erkeği mi?
Allah kurtarsın.010 Yorumla- İkizler+1 yıl
Ne alaka?
- İkizler+1 yıl
Senin burcun ikizler mi
- İkizler+1 yıl
Peki sence neden diğerleri gibi dengeyi kuramıyoruz?
- İkizler+1 yıl
Çünkü kararsızlık çok fazla var bir insanı gerçekten sevdiğinden bile emin olamıyorsun ne istediğini bilen bilmiyorsun ilgin çok çabuk dağılıyor
- İkizler+1 yıl
Güzel tanımladın 😂
Asla Yanyana olamayacak bir çift burç
00 Yorumla- +1 yıl
Herkezi olduğu gibi kabul etceksin
00 Yorumla - +1 yıl
Bende yengecim ikizlere ugrasilmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Ayril..
01 Yorumla- Yengeç+1 yıl
😕
- +1 yıl
Oradan kaç Hemen!
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌼 Yorumcumuz Melek Kara sizler için İkizler burcu erkeği ve Yengeç burcu kadını arasındaki uyumu anlatıyor. 😊
https://www.dailymotion.com/video/x871s68