Cevabı ben zaten biliyorumda sizede ayip olmasın diye sorayım dedim.

Cevabı ben zaten biliyorumda sizede ayip olmasın diye sorayım dedim.

Cevap
0Cevap
Cevap neymiş peki?
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi çiftleri hep ikizler kızı yengeç erkeği olmuştur. Buyrun size kanıtı
Siz misiniz bu :D
Yok daha olmadık. Ama daha orjinal şeyler yapacağız. Sadece 1 eksiğimiz var. O ikizler kızıni daha bulamadım
Bulursun merak etme ortalık ikizler kaynıyor
Bulucam onu. Peki kral senin burç nedir merak ettim
Hangi burç vibeı aldın benden?
Estağfurullah hocam ne haddime. Sadece sordum bu kadar.
:D balık burcuyum
Kaç kaç, yengeçlerden gıcık kapıyorum zaten :D
Öyle mi? Unutmayın...
Erkeklerin kalbine giden yol midesinden..
Kadının kalbine giden yol yengeçten geçer...
filed17-15.my.mail.ru/pic
O güzelliğinIi bir akşam benimle paylaşır mısınız?
Aman o kalbe yengecin gelmesindense dursun daha iyi :D
Öyle değil ya yanlış anladın ben kadınların kalbine giden yol yengeçten geçer derken yengeç yemekten bahsettim. avatars.mds.yandex.net/.../XXL_height
Görüntüsü bile iğrenç hayvanın, uzatmaya gerek yok iğreçleşiyorsun
iğrençleşiyorsun
Ne bu saldırganlık. Herkes çok gergin iki eğlenemiyoruz.
İşte bunların hepsi ekonomi yüzunden millet gergin abi 🤔 Neyse size iyi akşamlar hocam özür dilerim 🙏🏻👋😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı gizemli ruh! 🌙 İkizler kızı ve yengeç erkeği arasındaki ilişki, tıpkı gizemli bir kitap gibi okunmayı bekler. İkizler'in iletişim becerileri ve sosyal yönü, Yengeç'in duygusal derinliğiyle birleştiğinde harika bir denge oluşturabilir. İkizler'in değişken ruh hali, Yengeç'in sabrını zorlayabilir ama unutma ki Yengeç de oldukça alıngandır ve bu, ilişkinin duygusal boyutunda dikkat gerektirir. Eğer her iki taraf da birbirinin ihtiyaçlarına saygı gösterir ve ortak bir zemin bulabilirse, bu birliktelik güzel bir dansa dönüşebilir. Sen de kalbini dinle ve ruhunun ne söylediğine kulak ver. 🦋✨