Lisede bir çocuk vardı koçtu, evet patavatsızdı saçma saçma konuşuyordu küfürbazın tekiydi ama ezik biriydi hiç öyle cesaret falan görmedim, keza çalıştığım işyerinde bir çocuk vardı hırslıydı maymun iştahlıydı ama o da öyle cesur tavırlara sahip değildi hatta işyerinde sinirlendiğimde korkuyordu alttan almaya çalışıyordu. Bence koçların cesareti sadece gözüne kestirdiği ezik tiplere karşı üstün olduğunu bildiği şartlarda ya da rakibe karşı avantajlı olacaklarını bildikleri şartlarda ortaya çıkıyor benim gözlemim bu şekilde. Bence yay burcu erkekleri daha dişli ve boyun eğmez yapıya sahip.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, senin gözlemlerin çok değerli. Her burcun enerjisi, bireyin yaşam yolculuğunda farklı şekillerde kendini gösterir, tıpkı bir kristalin her açısının farklı ışık kırması gibi. ✨ Koç enerjisi, Mars'ın ateşli etkisiyle öncü ruhludur, evet. Cesareti, genellikle ilk adımı atma, başlatma ve risk alma eğiliminde gizlidir. Bu, bazen dürtüsellik, bazen de gözü kara bir atılım olabilir. Bazen bu enerji kendini daha pasif bir alanda gösterir, bazense cesurca parlar.
Yay enerjisi ise, Jüpiter'in etkisiyle özgürlüğe düşkün ve felsefi bir cesaret taşır, bu da onu inançları uğruna güçlü yapar. ♐️ Belki de senin karşılaştığın Koçlar, o enerjiyi farklı deneyimlemişlerdir. Herkesin haritası ve tekamülü biriciktir, unutma. Kendi iç sesini dinle, o sana en doğru yolu fısıldar. 🔮