Eskiden erkekler daha atilgandi daha ozguvenliydi olmayacagini bilse bile sansini denerdi hep teklif Eden onlar olurdu şimdi artik cesur degiller o kadar... Ki eskiden aile vs daha çok engel olmasına rağmen...
Mesela bana bakan ama hic cesaret edip konusamayan bir sürü kisi var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadinlar erkeksi oldugundan beridir erkekler kadinlar gibi olmaya basladi ulke tersine donuyor eski erkek istiyorsaniz eski kadinlar gibi olmalisiniz eskiden egosu yuksek kadin cok yoktu kadinlar her ise burnunu sokmazlardi erkekler bir cok isi yapardi simdi erkekler gibi her yerdesiniz kadina baksan tacizci oluyorsun su ortamda o yuzden en buyuk suclu erkeklerin yaptiklarimi ellerinden alan tr kizidir
Kanka ne alakası var... Evde mi oturalım
Eskisi gibi erkekler neden degil diyorsan eskisi gibi olcaksiniz sadece evde oturmak degil dedigim
Eski kadinlar bakire kalirlardi erkekler istese bile evlenmeden olmaz derlerdi mesela hangi kiz bakire?
Benn qkshhskabssbjdjd
Ama bakire olmakla alakası yok tabii
Kadinlar eskiden cilve falan yapardi simdikiler her seyi erkekten bekliyor veya en ust seviyedeki diyelim parali yakisikli uzun boylu bir erkek onun pesinden kosuyor cogu digerlerini istemiyor haliyle bu da erkekleri kadinlardan sogutuyor bu sosyal medya belasi allahin belasi srfsiz internet yuzunden bir cok degisti
En ufak şeyde carlayıp polis çağırtma video çekip rezil etme orada bulunan halka linç ettirme ihtimalinden kaynaklı
Ya ne alakasi var gelip uygun bir dille hanım efendi sizinle tanışmak istiyorum derse olabilir ama tabi bunun bir tik fazlasi israrci olmasi vs... bu tacize girer
Senin gibi düşünmüyor herkes saat sormak adına pardon denildiğinde dair sapık damgası vuran tipler çoğaldı Türkiye’de
Haa yok yaaaa o kadar da değil
İşte senin için o kadar da değil ama maalesef diğer hemcinslerin öyle yapıyor
Sence neden denesin adam kadına bir şey demeden 6 ay alıyor 🤣
Canim bu ulkede o kadar siddet vakası kimse bir sey demiyor gelip bana benden hoşlandığını nazik bir bicimde ifade eden erkek. Mi alacak
Valla gördüğüm öyle
Yaa üslup ve yer önemli tabii o da erkeğin kabiliyetine bağlı biraz izlenim olusturuyor ürkütüp kacirabilir Ceylani 🤣🤣🤣
Bence herkes sizin gibi değil siz bunu normal kabul edebilirsiniz ama çoğu kadın böyle düşünmüyor sanalında verdiği rahatlık var ☺️
Yaa cidden kotu bir sekilde olmazsa inanin ki hosumuza giderrr butun kadinlar da böyle tabii dikkat edin evli vs denk gelmeyinn
İşte sorun da o ya ☺️
Heeee🤣🤣🤣
Her insanı maalesef kendimiz gibi göremiyoruz göremeyiz de sizin hoşunuza giden başkasının hoşuna gitmeyebilir
Evet haklısın 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Mesela bir kadinin sana yaklaşımı nasil olmalı sence
Anlaştığımıza sevindim ☺️
Bence yaklaşımı ağırbaşlı olmalı gizemli olmalı ki ben onu keşfedebileyim net olmalı
İşte bu olunca da kesfedilmiyorsunn🤣🤣🤣🤣
Neden keşfedilmeyesin senin için mücadele eden insan değerlidir
Doğru orasi da
Fikirler düşünceler değişir ☺️
artık erkeklerin çoğu kız gibi davranıyor. Biz kızlar da nazlarını çekiyoruz..
Yaa
Evet yaa hepsi barbie bebek oldular başımıza
İyi
Eti puf erkeği çoğu
Evettt
Biraz protein tozu içip testesteron basmaları laızmn
Hahshshdjjsdjdjdjd
Ne oldu lan?
Evet değil