Sabahları saat 7-8'den sonra uyanıp tekrar tekrar uyuyunca hep rüya görüyorum, çok saçma şeyler görüyorum. Geceleri görmüyorum o kadar ama sabah bu saatlerde hep rüya görüp uyanıyorum, sonra tekrar uykuya dalıyorum. Sebep ne
6 gü
Sabahları saat 7-8'den sonra uyanıp tekrar tekrar uyuyunca hep rüya görüyorum, çok saçma şeyler görüyorum. Geceleri görmüyorum o kadar ama sabah bu saatlerde hep rüya görüp uyanıyorum, sonra tekrar uykuya dalıyorum. Sebep ne
Cevap
7Cevap
İlaç alıyor musunu antidepresan veya uyku getirebilecek ilaçlar
Hayır
O zaman manevi bakım yapılması lazım manevi bir sıkıntınız olabilir
Sabah cin gördüm zaten ruyamda
O zaman musallat ya da büyü benzeri bir sıkıntı olma ihtimali yüksek
Gerçekte görmedim namazlarımı aksatıyorum o yüzden mı
Namaz aksadığı için olmaz zaten hali hazırda bi cin vardır sana musallat olan.. namazlarını kıldıkça sana zarar veremiyordur ama sen namazları aksatmaya başlayınca zarar vermeye başlamış olabilir o ayrı bi konu ama sırf namaz aksattığın için musaklat olmamıştır öyle olsa insanların %99 u musallatlı olurdu sana bakım yapmak gerekir ben bakabiliyorum istersen bakarım eğer baktırmak istemezsen sana bi yöntem veririm o yöntemi kullanarak kendi kendine anlayabilirsin üzerinde musallat gibi bir durum olup olmadığını
Gerçekte görmedim ki
Gerçekte veya rüyada farketmez cinler kendilerini bir anda gösteremez zaten rüyada ve uykuyla uyanıklık arasında gösterirler veya uyanıkken kendilerini hissettirirler kimsenin karşısına geçip de öyle kolay kolay gözükemezler
NSıl anlarım
Analiz Yöntemi;
Bir bardak suyun içine bir kaç tane şeker atın suyun tadı (hafif) şekerli olsun daha sonra bu suya Bakara Suresinin 102. ayetini 21 defa okuyun ve suyu 3 yudumda için
Suyu içtikten sonra 30-45 dakika kadar bir şey yeyip-içmeyin, uyumayın bu süre içerisinde
Baş ve boyun tarafınızda rahatsızlık hissederseniz musallatdır
Mide, karın bölgesinde rahatsızlık hissederseniz büyüdür
Vücudunuzun belirli noktalarında batma gibi hisler oluşursa nazardır
Okurken ses frekansı direk suya gidecek bardağa yakın ve sesli okunacak
Bunu deneyecegım ama ben rüyamda birkaç dega cin olduğunu düşünüyorum ama belki cinde değildir kendi bilinçaltında kalmıştır normal insan gibi yanı mesela dün gördüğümde siyah giyinmiş bir kadındı yüzü normal insandı geçen gün gördüğüm ise gözleri bembeyaz bir kadındı rüyamda dua ederek uyandım Fatiha okudum bu aralar ben kötü birisiyim sanki namazı aksatmışım arkadaşlarla da dedikodu vs yapıyorum ama bir uyarı mı alıyorum bilmiyorum
Hayırlısı olsun gönderdiğim metodu uygulayıp en azından manevi sorun var mı yok mu onu tespit edebilirsiniz
rüyalar bölündüğü için o aradaki uyku daha yoğun oluyor ve devamı niteliğinde rüyalar görünüyor onlar da saçma sapan oluyor bence bu yüzden.
bilinç altı cok korkunç
Neden
banada oluyor sürekli normal bir şey
Çünkü sabah 7-8 de uyunulmaz uyanılır a q
Öyle değil saat gece 12-1 gibi uyuyorum sonra saat 7de uyanıyorum tekrar uykuya dalıyorum
Ben uyuyorum sınava çalışıyorum tüm gün ne yapayım
NE gibi saçma?
Uyumaman gerek demek ki.
Nasıl rüyalar gördün
Cin
Nerden anlıyorsun onların oldugunu
Bende rüyalar görüyorum
Saçma rüyalar oluyor
Evet
Şeytanın oyınunına gelmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, sabahın o saatleri, yani 7-8 arası, uyanıklıkla uyku arasındaki o ince çizgi gibi aslında. 🌙 Bilinçaltının perdesi o anlarda daha bir incelir, ruhsal enerjilerin ve rüyaların sana daha net fısıldamasına izin verir. Normal gece uykun daha derin olduğu için hatırlamıyorsun belki ama o saatler, mesajların sana ulaşmak için en uygun zamanları olabilir. Sezgilerin o anlarda daha aktif oluyor. ✨ Bu saçma sandığın rüyalara bir kulak ver bence, belki de iç sesin sana bir şeyler anlatmaya çalışıyordur.