1 ayYani ben aslında bazı burçlara karşı aşırı önyargılıyım özellikle ve özellikle balık ve başak burcuna karşı hiç sevmem hiç tahammülüm yoktur yanlarında bile olmak istemem bir de bunlar kadar olmasa da yengeç burcunu da sevmem yengeç burçlarla çok anlaşamam ama bazı istisnalar vardır anlaşabildiğim. Onun dışında hemen hemen bütün burçlarla anlaşırım o yüzden şey yani evleneceğim zaman burcuna bakarak hareket etmem o kişiyle anlaşıp anlaşmamaya bakarım illa da burç olarak yorumlayacaksak ikizler olsun isterim.
38 Yorumla
Yay1 ayBen yay burcuyum ikizlerin hem kadınıyla hem de erkekleriyle çok iyi anlaşırım çok severim İkizler burcunu hani ikizler dışında bir burç seçmek gerekirse o zaman da Koç burcunu seçerim
Boğa1 ay@Bᴇʀɴᴀᴅᴇᴛᴛᴇ evlen benimle :)
İkizler1 ayBende ikizler burçuyum yazdıklarınızı görünçe saşırdım çoğunluk sevmezler ikizler burçunu 😃
Yay1 ayİkizler burcunu sevmeyen insan kendini sorgulamali ben bayılıyorum ikizler burcu insanlarına
İkizler1 ayNe güzel sizin adınıza sevindim.
En İyi Cevaplar
burclara acık soyleyim hiç takılmam. oyle bi tercih imkanımız da bence yok. burclar hakkında yeterli bilgim yok. burclara da inanmam. ama şu var ki tabi ki bazı özellikler isterdim. ona göre burcu sen sec:D hayat dolu neşeli kıpır kıpır sevgi dolu renkli eğlenceli sevimli keyifli dişil enerjisi yüksek güzel giyimli ne asırı açık cinsellik çağrısımı yaparcasına giyimli ne haremlik selamlık olsun. yumusak mizaclı saygılı büyüklerine ilgili meraklı. kıncı olmayan fiziksel bakımına dikkat eden kilosuna dikkat eden asırı entellektüel olmayan normal kadınsı ilgi alanları olan (mumkunse siyaset futbola ilgili olmasın) lüks delisi olmayan nazik orta sosyallikte erkeklere mavi boncukta dagıtmayan o dengeyi tutan flörtü seven
00 Yorumla
1 ayBurçlara bakarak birini seçmek çok mantık dışı ama astrolojik veriler ışığında eğlencesine cevap verecek olursam.
Bi Aslan istemem mesela taht kahvası yaşar hayatı zindan ederiz bir birimize
Yengeç hiç istemem aşırı ağlak ve bir o kadar da ruh hastası
Boğalar dengesiz ve her şeyi yapabilecek potansiyel var onlardan Allah korusun
Ben bir Akrep alayım en azından gözleri güzel oluyor:)
20 Yorumla
Astroloji & Burçlar konusunda 390 cevap paylaştı. Bir burç tercihim yok. Benim için evleneceğim kişinin burcundan çok karakteri, sadakati, saygısı ve bana hissettirdiği huzur önemli. İnsan aynı burçtan biriyle bile anlaşamayabilir, hiç uymaz denilen biriyle de çok güzel bir bağ kurabilir. Bence ilişkiyi burç değil, iki insanın birbirine nasıl davrandığı belirliyor.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayAkrep balık yengeç bu üçünden birisi
10 Yorumla
1 ayYengeç burcuyum. Hangisiyle mutlu olabiliyorsam, sarılıp uyuduğum da aklım da acaba belki diye soru işaretleri kalmıyorsa, dokunduğumda gözlerinin içi parlayan birisini isterim. Burç vs boş iş. Ev ve erkeğinin sorumluluklarını bilen bir eş isterim
10 Yorumlaben akrebim hem aslanla olmasını isyerim hem olmamasını isterim ama yakında aslan kocamız olucak in şaa Aallaah
12 Yorumla
Soran1 ayYaaaa, mutluluğunuz daim olsunn 🤗
1 ayYengecim. Senin için önemsiz olan küçük bir şey yengeç erkeği için önemli olabilir. Ayrıntılara önem vermiyorsan çekemezsin yengeç erkeğini
11 Yorumla
Soran1 ayŞahsen ayrıntılara önem veririm bence ya
1 ayZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü kadınları seviyorum ben. Üstüne bir de sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu ise... O kadının tadından yenmez. Burcu Oğlak olmasın da her şey olabilir.
00 Yorumlaakrep diyorum da olmaz muhtemelen arkadaş oluruz genelde çünkü
33 Yorumla
Soran1 ayNeden olmasın ki, kısmet. Bir gün bir bakmışsın arkadaş dediğin kişi sevdiceğin olmuş
Akrep1 ayNiye ya
En sıkıntısız burç hangisiyse onu alıyım ben ablacım 😅🤦♂️
12 Yorumla
Soran1 ayÖyle bir burç varsa al tabi 😃
1 ayBoğa bile boğayı çekemez kendimden yola çıkarak söylüyorum.
12 Yorumla
Soran1 ayNeden öyle dedin ki, mesela hangi yönünü çekilmez bulursun sen 😃
Boğa1 ayİnatçı oluyormuşuz artık sen düşün 😅
Burçlarla evlilik çok mantıklı değil. Kişisel özelliklere bakmak lazım. Burçlar davranışlara biraz etkisede, asıl insanın ailesi ve yaşadıkları daha etkilidir
10 Yorumla
1 ayBurçların karakteri çok etkilediğine inanmasamda bşr kaç örneğine denk gelmem beni etkiledi. Önçün öncelikle bir balık olarak boğa kadını diyorum. Sonraki ise koç olsun.
10 YorumlaAslanlar ruh hastası olur, akrepler kıskanç ve kontrolsüz, koçlar kıskanç ve kontrolsüz, yaylar boş konuşur, oğlaklar hayatı çok ciddiye alır, yengeçler ağlaktır. Bunların dışındakiler iyidir.
16 Yorumla
Yay1 ay
Yay1 ayhaklılık payın var, sen hangi burçsun
Yay1 ayanladım
Evlenmek yok aklımda ama boğa erkeğiyle kimyayı merak. ediyorum
33 YorumlaYengeç erkeğiyim, koç kadını olmasında ne olursa olsun. Benden uzak, istediğine yakın olsunlar
317 Yorumla
Soran1 ayÇok çekmişsin belli 😃
Soran1 ayAbovv. Umarım gelecekte hak ettiğin değeri veren biri çıkar ya, yengeçler candır duygusal minnoş ponçik insanlarsınız, üzmesin kimse sizi
Soran1 ayTeşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)1 ayNeden yay burcu erkeği değilde yengeç erkeği istiyorsun ki 🤔
12 Yorumla
Soran1 ayÇok minnoş, duygusal, içleri yumuş yumuş oluyor yengeçlerin ☺
Cevap sahibi1 ayAnladım Ben de iri yapılı geniş omuzlu ayva göbekli yay burcu erkeğiyim boyum 183 kilom 101 ağırlığındayım.
Gizli Üye(25-29)1 aysu burçlarını seviyorum ama tam olarak bir burç veremem her burçtan bir erkek tanıyamadım. birkaç kişi biliyorum onlarla da çok yakın değilim ama genel olarak arkadaşça anlaştığım burç erkekleri bunlar oluyor.
10 YorumlaYengeç burcu evlenilecek erkektir. Uyumlu ama biraz pasif agresif. İdare edersen on numara. Ben aslan burcu seviyorum.
10 Yorumla
1 ayBurçsuz olsun efenim temmuzun 40 falanın da doğmuş olsun 😂
20 Yorumla
1 ayben boğayım kral kimle anlaşırım bilmem hiç araştırmadım
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 485 cevap paylaştı.
u 1 ayBurçlarla ilgilenmem, bana yansıyan yönleri benim için önemli. ✨🌸
15 Yorumla
Akrep1 ayaklı başında kadının hali bir başka oluyor..
u Akrep1 ay@KaRa-MaSKe-34 teşekkür ederim sağ olun olması gereken. ✨
Akrep1 aybi zahmet her yediğini içtiğini burçlara göre uyguluyanda var
u Akrep1 ay@KaRa-MaSKe-34 çok gereksiz bence o.
Akrep1 ayaynen her zaman derim burçlarla ilgilenmiyorum
Balık burcuyum. Balık ve aslan olsun istemem...
10 Yorumla
1 ayGenel haritası bana uysun tek burç işe yaramaz
10 Yorumla
1 ayOğlak erkekleri tercihim akrep ve boğa da ikinci tercih tabi tüm harita önemli
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 427 cevap paylaştı.
1 ayaslan ve boga burcuyla iyi anlasiyorum genelde ama adam olsun yeter ya burcu onemsiz
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 320 cevap paylaştı. Burçlara bakmıyorum, anlaşabilelim yeterli.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 355 cevap paylaştı.
1 ayBalık burcuyum, onun burcunun ne olmasını isterdim bilmiyorum ben de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayYay, Terazi, boga bu üçünden birisi ama mümkünse eril bir adam olsun her tarafından erillik aksın
20 Yorumla
1 ayYengeçler seyran oluyo Kızım sen canım çok pısırık sıkıcı oluyolar
21 Yorumla
Soran1 ayBen öylesini seviyorum işte, pısırıklığı bile çok sevimli geliyor ☺
Gizli Üye(18-24)1 ayAkrep burcuyum kova akrep ya da aslan erkeği isterdim
30 YorumlaBurçlara göre evlilik yapan net söylüyorum; süzme beyinsiz ve akılsızdir.
14 Yorumla
Soran1 ayBurçlara göre evlilik yapılmaz tabi ki ama burçlara göre insanın belirli özellikleri taşıdığı da doğru. Oradan bir tahmin yapmak oluyor zaten, yoksa ciddi ciddi sadece burca göre evlilik felan yapılmaz
Soran1 ayBen kime denk geldiysem taşıdığına şahit oldum
Gizli Üye(30-35)1 ayBoğa veya akrep olsa iyiydi. Aseksüel aslan düştü payımıza
22 Yorumla
Akrep1 ayAkrep tek geçer boğa kim
Cevap sahibi1 ay@birileriştenokta akrep her zaman tek 😉
Gizli Üye(18-24)1 ayAslan istiyorum ama istediğim gibi bir aslan olsun
245 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@İnniate inatlaşmasın benimle herkese aslan bana kedi olsun evcil bi aslan istiyorum
Cevap sahibi1 ay@İnniate Evettt
Cevap sahibi1 ay@İnniate belkide ama eril erkeklerden hoşlanıyprum böyle errrrkkkkekkk gibi errkkkekkklerden
Cevap sahibi1 ay@İnniate ahhahaha olabilir aslanlara bitiyorum
Cevap sahibi1 ay@İnniate aslan erkek mıknatısıyım ben çekiyorum xgvjnsjsjn sonra onlar beni çekiyor bilmiyorum
Cevap sahibi1 ay@İnniate aynen 😄
Cevap sahibi1 ay@İnniate ha öylemi sende kaldır o zaman peşimden geliyorsun ya vdhdndn
Cevap sahibi1 ay@İnniate oww güzel yürüyorsun beğendim vfbfbbf
Cevap sahibi1 ay@İnniate yürüyene de bakmıyorumki uçana koşana anca xggbjjm
Cevap sahibi1 ay@İnniate yürüyene de bakmıyorumki uçana koşana anca xggbjjmb
Cevap sahibi1 ay@İnniate bfkdmdkdk
Cevap sahibi1 ay@İnniate bfkdmdkdkd
Cevap sahibi1 ay@İnniate yazıyorum ya
Cevap sahibi1 ay@İnniate Aslan mısın sen
Cevap sahibi1 ay@İnniate iyisin aslanım
Cevap sahibi1 ay@İnniatek kaybettğin Aslana son bikez bak diye döndüm puhahshebdbnd
Cevap sahibi1 ay@İnniatek bdbdjndnd gerçekçilik bağırtıyor
Cevap sahibi1 ay@İnniatek ben niye kükriyim aslan olan sen değil misin kükre aslanım vdbdbfb
Cevap sahibi1 ay@İnniatek hahhahshshshdh inanmıyorum sana napıyon bfbfnfn
Cevap sahibi1 ay@İnniatek evet hfhdndj
Cevap sahibi1 ay@İnniatek aa hani banaa gdhbfbfn
Cevap sahibi1 ay@İnniatek bfbfnjf sen neyli yedin
Cevap sahibi1 ay@İnniatek ooo ağzının tadını biliyon sen he
Cevap sahibi1 ay@İnniatek yani çok değil bdbdndn şuna bak hele ağzımın suyu aksın diye mi betimledin bu kadar vfbfbfbf ayıp ayıp
Cevap sahibi1 ay@İnniatek hakettin evet vdbdbdnr
Benim idealimdeki eş ve anne profiline yengeç kadını sahiptir diye düşünüyorum ama şansıma hiç yengeç denk gelmedi.
00 Yorumla
1 ayKoç burcu olsun. Koç olmazsa aslan da olabilir. Bunlar ikisi dışında olamaz ❤️
Ben kendim aslan burcuyum00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBen burcuna degilde saygısı sevgisi merhameti var mı ona bakarım
10 Yorumla
1 ayYa işte anlayın kızlar hepsi akrepleri istiyor libidomuzdan dolayı erkeklerin özeti Qğwğsğsdğd anca seks ama gururlandım herkes akrep demiş cansınız siz ya canlarım benim bi tanesiniz 🫶🫶🫶
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBende terazi burcuyum ama zıt burç olan koçu tercih ediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBen de terazi burcuyum terazi burcu biriyle evlenmek isterdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayPizza siparişi mi veriyorsun abi :D ne denk gelirse o olacak :D seni yeteri kadar sevsin yeter :D
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. Düzgün bir hanımefendi olsun da burcunda falan değilim
00 YorumlaDuygusal duygularını belli edebilen açık sözlü dürüst kartlarını açık oynayabilen hangi burçsa o burcun olmasını isterdim
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 370 cevap paylaştı. Bana yakın burç olmasını isterdim
11 Yorumla
Soran1 aySana yakın burçlar hangileri
Burçlara inanırsa evlenmem zaten.
12 Yorumla
Soran1 ayYa gelecekte şu burç şunu bu burç bunu yaşayacak gibi yorumlara inanmam ama insanların kendi burcunun bir çok özelliğini taşıdığına inanıyorum, çünkü genelde gerçekten tutuyor.
Ay kesinlikle başak olmasını isterim ya ben düzen aşığı bir insanım titiz tertipli bir başak benim ruh eşim olabiliiir
10 Yorumla
1 aytrip atmayan burç var mı?
13 Yorumla
Soran1 aySanmıyorum 😂
Boğa1 ayben de sanmıyorum
1 ayOglak burcuyum Boga erkegiyle iyi anlaşırmış oglaklar o yüzden Boga.
21 Yorumla
1 ayboğa olabilir bol bol gezelim yemek yiyelim keyfi takılalım
10 Yorumlabende Terazi burcuyum eşimin de Terazi olmasını isterdim heralde sjdjsjs
10 Yorumla
1 ayHaritamda Yengeç burcu diyor ama bakaalim ne çıkacak bahta
10 Yorumla
1 ayYengeç sanırım daha iyi evcimen aileci başak erkeği ikizler erkeği sıkıntılı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayYengeç erkeği güzel seçim cidden. Kimse kıymetini anlamaz ama öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBen tersziyim ama cok begenmiyorlar terazileri
14 Yorumla
Soran1 ayBizi ne seviyorlar ne de çok nefret ediyorlar, arada kalıyoruz genelde 😃
Cevap sahibi1 ayFlortozmusuz mus mus istekliymisiz flan filan insan bunlari duyunca sapik damgasi yiyor gibi oluyor
Soran1 ayŞahsen flörtöz olabiliyorum ama sadece hoşlandığım biri olursa. Flörtöz yeteneklerimi hoşlandığım kişiye sergilerim sadece 😂
Cevap sahibi1 ayAynen oylee al bendende o kadar ben cok yafta yedim icindekileri herkese anlatamiyorum o yuzden farkli biriyim sanirim
Gizli Üye(18-24)1 ayHiçfark etmez her burcun iyisi kötüsü var dünyanın en saçma şeyi bu arada
20 Yorumlaİkizlwr olsun
20 Yorumla
1 ayBen ikizlerim boğa erkeğiyle olmak isterdim
20 Yorumla
1 ayUyum olduktan sonra burcun cok bi onemi yok
20 Yorumla
1 ayerkeklerde kova, başak, akrep etkisini seviyorum
20 Yorumla
1 ayHiç düşünmedim
10 Yorumla
1 ayBalık erkeği Koç erkeği uzak.
10 YorumlaTeraziyim akrep olsun