Astroloji & Burçlar Evleneceğin kişinin burcu ne olsun istersin? Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Astrolojiye inananları görelim 😊 Güncellemeler+1 yıl Güncelllll... Evleneceğin kişinin burcu ne olsun istersin? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% Kova +1 yıl kova ve akrep olmasında gerisini bilmiyorum bilen varsa benimle uyumlu olanları yazabilir miben aslanım 1 0 Yorumla
Esr241 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% Terazi +1 yıl Hangi burçsun? İnanmıyorum ama okuması zevkli :D 1 1 Yorumla Skol85 İkizler +1 yıl Ben boğayım 😊 Yorumla
Nnur3436 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 53% Aslan +1 yıl Takılmam ama Oğlak boğa olabilirdi 1 0 Yorumla
purposdr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% Başak +1 yıl Burç önemli değil ama İkizler ya da akrep olabilir 1 0 Yorumla
pardis Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl kova erkekleri seksi oluyo bnce ama olmasada olur 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Burcu önemli değil anlaşalım yeterli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kova ve akrep olmasında gerisini bilmiyorum
bilen varsa benimle uyumlu olanları yazabilir mi
ben aslanım
Hangi burçsun? İnanmıyorum ama okuması zevkli :D
Ben boğayım 😊
Burcu olmasın lütfen.
Takılmam ama Oğlak boğa olabilirdi
Burç önemli değil ama İkizler ya da akrep olabilir
kova erkekleri seksi oluyo bnce ama olmasada olur