Kendisini tanısan ne kadar acınası biri olduğunu anlayacaksın full insanları boş vaadlerle duygusallaştıran sahtekar birisin sadece başka bir vasfın yok
@Ldkdkckdkd Noldu işine mi gelmedi psikolojik olarak bana acı çektirerek haz alamadın mı diğerlerine yaptığın gibi? : )) Senin her amacını biliyordum. İkili oynamalarını da çok kez gördüm. seni şeyimin ucuna bile takmam ben. Benim acı çekip bunalıma girerek intihar falan edeceğimi düşündün heralde küçük aklınla. Avcunu yalarsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akrep değilim ama ikizler çok boş yapan bi burç. Acayip manipülatifler. Çok şükür bi çogunu da eziyorum acımıyorum bile. ben balıgım
Yay burcuyum. Balık tek korktuğum burçtur. Her Bir Balığın İçinde Köpek Balığı Gizlidir.
akrep ezik böcektir
Balık, Başak, İkizler, Yay - bu 4 burçtan her hangi biriyle baş etmek için diğer 3'nden biri olmak lazım
akrep sabit burçtur. İkizlerin hızıyla baş edemez
Ama Balık bunun icabına bakar.
Kendisini tanısan ne kadar acınası biri olduğunu anlayacaksın full insanları boş vaadlerle duygusallaştıran sahtekar birisin sadece başka bir vasfın yok
@Ldkdkckdkd Noldu işine mi gelmedi psikolojik olarak bana acı çektirerek haz alamadın mı diğerlerine yaptığın gibi? : )) Senin her amacını biliyordum. İkili oynamalarını da çok kez gördüm. seni şeyimin ucuna bile takmam ben. Benim acı çekip bunalıma girerek intihar falan edeceğimi düşündün heralde küçük aklınla. Avcunu yalarsın.
İlk defa burçla alakalı yorum/soru yayınlayanı gördüm lxldldld ikizler candır
Tabii ki Candır.
Kankasabah 6.40 da bu soru mu geldi aklına?
😊