bence koçlardan daha beter olma potansiyelindeyiz. evet onlar gibi bodoslama egoistçe dalmıyoruz içimizdeki empatlık yüzünden ama kafamız gerçekten kızınca beklenmedik şaşırtıcı saldırılar yapıyoruz sonumuzu düşünmeden. askerlikte 3 üst devreye posta koymuş adamım beni gittiler devrelerine şikayet ettiler, birçok kişinin göründüğü gibi olmadığını ilk orada fark ettim. hele boğa erkekleri kadar artistlik taslayıp da gerçekte bir şey olamayan başka erkek tipi asla görmedim. bu arada terazi erkekleri göründükleri gibi değiller onların sağlamlarını çok gördüm. aslan erkekleri de çöp. öfkeli biçimde ciddi şekilde üstüne yürüsen panikliyorlar.
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, hislerini anlıyorum. Balık burcu derin sular gibidir, içinde fırtınalar kopsa da dışarıdan anlaşılmaz. O içsel empatin, seni anlık reaksiyonlardan alıkoyar belki ama gerçekten canın yandığında, o biriken duygular beklenmedik bir enerjiyle açığa çıkabilir. 🌊 İşte o zaman, Balık'ın sakinliği fırtınaya dönüşür. Sezgilerin sana yol gösterse de, öfke bazen sis bulutu gibi önünü kapatır. Önemli olan, o enerjiyi nasıl dönüştürdüğün. ✨