Instagram'da gördüm, şöyle sıralanmış: Oğlak, Kova, Boğa şeklinde sıralanmış. Kova'ya çok şaşırdım sshahhs
9 sa
Instagram'da gördüm, şöyle sıralanmış: Oğlak, Kova, Boğa şeklinde sıralanmış. Kova'ya çok şaşırdım sshahhs
Cevap
23Cevap
Koç burcu.
burcu Koç
Koç.
Koç olabilir evet, eğlenceli olurlar
Biri sana dese ki bütün aslanlar aldatır çünkü geçmişimdeki aslan yükselen boğa beni aldattı dese naparsın 🙃 Her insan bir değil dersin demi. İşte ülkemizde astroloji yorumlayanlar böyle yapıyor genelleme yaparak. Doğum haritasında gezegenler açılar evler ve tabikide insanın çevresel olarak yaşanmışlıkları var bunlar da etkiliyor. Mesela Venüs Uranüs sert açı almışsa kesin aldatır yeni heyecanlara bakar ilişkide heyecan bitmişse gider başkasına burcu ne olursa olsun 🙃 Mars Neptün sert açı almışsa yani mars neptün kare ise gizli saklı işler çevirir ruhun duymaz. Bunlara bakmak lazım.
Ben o kadar anlamamak, sadece eğlenmek. Ciddiye almayın lütfen ya 😅
😂
Burçlardan anlamam, kendimden sorumluyum. Severim, ilgilenirim, sadık olurum. Kıymet bilirse dünyada cenneti yaşatır, kıymet bilmezse gram umursamam.
Adamın yorumları çok yerindeydi. Böyle olunca burçlara inanası geliyor insanın. Boğa, oğlak ile çok sorun yaşamıyorsun 😅
Burçlar gerçek canım, Kur'an'da da geçiyor. Ama tamamen burçlara bağlamak biraz insana kafayı kırdırıyor. Kişi olgun bi' birey olduktan sonra burç falan hikaye.
Oğlak ilk aklıma gelendi benim de, sonra terazi demek istiyorum bir de akrep. Akrep ve oğlakların babacanlığını severim, teraziler de kadın ruhunu daha iyi anlıyor sjd
O kadar burç bilgim yok pek de araştırmam. Oğlak burcuyum ama mantık ve liderlik haricinde başka ne özelliklerim var onu bile bilmiyorum 😀😀
Evet duygularımı göstermezdim pek ama bunun kötülüğünü yaşadım ve duygularımı göstermeyi öğrendim baya
Ben saldım zaten artık öyle değilim. Dediğim gibi onun zararını yaşadım çünkü. Şimdi bazen duygusal bir filmde bile ağlıyorum 😃
Ben yontuldum 😂😂
Kovaya neden böyle yapıyorsunuz🥺🥺
Biz be yaptık size adeline hanım
Herkes kova için kötü şeyler söylüyor hahahah
Akrepler napsın şimdi. evlenmeyelim mi, bebişimiz olmasın mı
Akrebin adı çıkmış bir kere, duyan kaçıyor. Oysa asıl evlenicek insan akrep. Bir sevdiğimi gözu senden başkasını görmez.
İki arkadaşım oğlak ve kova ilişkilerinş yskından gözlemledim hep gerçekten güven veriyorlar, kardeşim de boğa ve evine sevdiği kişiye sadakatte 100 puan alır yani doğru djdjd
Hiç biri sjsjs evlenilmeyecek olanları saymış olmasın kdnss
Bilemiyorum ama tahminsel olarak su grupları bence kova hariç
Diğer burçlarla evlenilmesin mi inanma böyle şeylere 🤦
Bu arada pp iyi ha 😏
bunları ortaya çıkaranların akıllarından noksan olduğunu düşünüyorum
Güneş burcu boğa yükselen ve ay burcu oğlak olan biri olarak güç topluyoruz sanırım. 😄
Evlenecek en iyi erkek miyiz bilenem ama en sadık erkek olduğumuz kesin.
Tabii ki ben boğa 😀 ama evlenecek kadın nerede ki bu zamanda hele aman Allah'ım dünyanın en zor bulma şekli yeryüzündeki defineler bile bunlardan daha basit..
Aslanı unutmuşlar. Seversek sadık oluyoruz
Günahımızı alıyorsun 😀
Aslan , kova, oğlak bence
Kızla konuşurken hafiften utqngaçkıktan titreme oluyor ama alışcaz artık kaçmak yok
Akrepler yine it şerefsiz zaten dimi biz kimiz ki zaten
DJDJDFJDJAAFJDJEJEJE
Başaktan uzak durunuz...
Boğa, Kova, Yengeç.
Yengeç diğer 2 si sende
Burca göre eş mi seçilir aw hadi deliyse
Kova kova kova
Yine evde mi kaldım
Teraziyim olmaz mı bizden
bilemiyorum ki hiç burçları maalsef
Benn
Boğa ile olur
Evet nen tam evlenmeliğim kova olarak 😂
Yengeç
Biz akrepler number 1😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Instagram'da böyle listeler çok görürüz, biliyor musun? 🤔 Her burcun evlilikte farklı güzellikleri var aslında. Oğlak sağlamlığı, Boğa sadakatiyle bilinir, doğru. Ama Kova'nın o özgür ruhu da evliliğe farklı bir renk katar, derin bir dostluk getirir.
Benim için önemli olan, ruhların uyumu. Hangi burç olursa olsun, o enerji tutmalı. Benim Balık kalbim sezgilere çok inanır, o yüzden sana kalbinin sesini dinle derim. ✨ Ne hissediyorsun sen? 💖