Aynı insan mıyız benim de kardeşim yengeç ama kız. Aynı böyle ama sevdiriyorlar kendilerini hatta kendimi bile sevmemi istemiyorlar ilgiyi kendime bile vermeden onlara vericem shusuwj toksikçikler
Sende şizofreni olmuşsun burca göre onlar şizofreni ne dmek 😂akla mantığa sığmayan şeyler bu yaşıma kadar şen şakrak yaşadım ben çok enerjik biriydim salk Barbarosu tanıyıp barnum etkisine girdim depresyondan çıkamıyorum allahından bulsun beyinsiz adam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
aşık olduğum kadınla evlenirim duygusal olmalı eğlenceli olgun olmalı
Erkek de böyle olsun
çekici güven veren beğendiğim biriyle evlenmek isterdim bir de iyi yemek yapmasını bilecek evi çevirecek
Tam bir yengeç model kriterleri dhddj
Böyle olduk bakmadı bile bence onlar sevmeyeni seviyor
Ben hiç bir zaman yengeç erkeklerinin bayık sohbetlerini sevemiyorum maalesef i yüzden de onlar istiyor ama ben yarida kesiyorum 🙂
@üyescikss ben dinlemezsem kardeşim hemen küser el mahkum ayak uyduruyorum yoksa küser sevmez beni
kardeşime ben de kıyamam ama ele kiyiyorum shsjs
:D
Yengec erkekleri manipule edebilecek saflıkta birileriyle evlensin
Akreplerle misal
Başakları kıskanıyorum valla
Neden kiz :) senin burcun ne
Akrep
Akil sagligini korumak istiyorsan yengec erkeklerinden uzak dur bence :))
Kime gidiym bacım ben akıl ver
ben yengeç erkeklerine kıyamıyorum bi yandan çok garibanlar bi yandan çok toksik
Aynısııııııı of
kardeşim yengec ve konuştuğum yengeç erkekleri böyle benim anlasmam zor
Aynı insan mıyız benim de kardeşim yengeç ama kız. Aynı böyle ama sevdiriyorlar kendilerini hatta kendimi bile sevmemi istemiyorlar ilgiyi kendime bile vermeden onlara vericem shusuwj toksikçikler
benim kardesim de hep bi madur rolünde ama gerçekten sevimli ama bazen kötü ama tatli ve iyi dhzgsg
Aynısı aynısı hshshJJhshsjsh
Bi akrep olarak tükendimmm ahhahahsh
Burçlara göre hareket etmek saçma bence ben inanmıyorum burçlara falan
Eğlenceli ama
Hmm olabilir
Yengeç ilgi ister ama genelde üzüleceği kişilere çekilir. Koç-aslan-yay onları güzel kullanır.
Nerede okudun bunu
Barbaros kozan fanıyım o diyor. Tavsiye ederim.
Ayy bk kafalı adam o onun yüzünden piskolojim bozuldu benim
Sizin burcunuz yükseleniniz ne?
Yengecim ben o adam şizofren ruh hastası gitsin ilk önce kendini tedavi etsin onun yüzünden piskolojim bozuldu benim
Ve inanma o salaga grzklaı o
Hayır çok zeki birisi sözleri ağır gelmiş. Asıl yengeç-akrep-balık şizofreni adamın yükseleni akrep bende arada gel gitler yaşıyorum diyor.
Sende şizofreni olmuşsun burca göre onlar şizofreni ne dmek 😂akla mantığa sığmayan şeyler bu yaşıma kadar şen şakrak yaşadım ben çok enerjik biriydim salk Barbarosu tanıyıp barnum etkisine girdim depresyondan çıkamıyorum allahından bulsun beyinsiz adam
Bence yakın zamanda yardım alın allah yardımcın olsun.
İşte Bu kadar takılmamak lazım gereksiz insanların saçma sapan tespitlerine inşallah düzeliriz
Dişi yengeçle evlenir
Yengeci boş ver
Hangisi olsun akrebim shsh
Akrebe akrep gider net terazi de gider oğlak ta gider
Akrep veya boğa kadını istiyorum
Boğa kadını seni yemeden ben aliym
Niye yesin
Haklısınnn
Yengeçler ikizler ile anlaşırmış
Kim diyo kim
Burçlara göre evlilik olmaaaaaz
Ne biliym sorasım geldi
Kizm şal şu yengeci yeter artık ya
Sal
Hahahahha yakalandım
Geçende sordun tribini küsmesini çekeceksin yazdım yazık edeceksin kendine ama sen yaşamadan anlamayacaksın 😅
Mazoşistlik var işte ama yakışıklı oluyorlar ya :(
Yengeçlerden yakışıklı çıkmaz sana öyle geliyordur o 😅 aşk perdesi kalkınca gerçeği görürsün
Sjajshhshshshwhs
Ben bi sal. ağım var ya o perde ölünce kalkar benden maalesef çok duvarlara vuruyorum kafamı ama nafile
kimle evlensinler sen söyle
Onları sevmeyen kullanan birini bulurlar
günümüzdeki kızların bir çoğu böyle ya
Yengeçlere güvenme uzak dur
Ama sevdiriyorlar kendilerinii
Basakla genelde
Hm
Yengeçlerden uzak durun erkekleri m...🤬
Kime gidim akrepim benn
Akreplerle
Hahahashs
İkisinin de kıskacı var