Arkadaşlar bildiğiniz, etkili, deneyip yaşadığınız, tutan ritüel meditasyon var mı
14 gü
Bizzat ben kendim büyü sihir muska tarzı yapıyorum ama uzun süredir bıraktım Bunu neden istiyorsun Ne için istiyorsun neden yaptırmak istiyorsun bunları söylersen kesinlikle vermiyorum ama bir ihtimal belki yapabilirim
Ben korkuyorum biraz büyü işlerinden ters teper falan diye ama çok haksızlığa uğradım hayatımda ilk defa birini bu kadar da sevdim bir yıldır acısını çekiyorum o şekilde pişman olmasını istiyorum yani geri dönmesini istiyorum kısaca
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Karşı taraf nerde
Karşı tarafta normal şartlarda İstanbul'da oturuyor ama şu an askerde ne tarafta bilmiyorum
Yapıla bilir ama olacaklara hazır mısın.
Ne gibi olabilecekler ben bana ters teper diye korkuyorum siz detaylı bilgilendirirseniz sevinirim
İstesigin hayatı yaşarsın ama istediklerin olur ama belli bir gün sonra huzursuzluk olur sadece sende
Uykuda huzursuzluk gibi mi
Hayır uykuda huzursuzluk gibi değil güne huzursuz başlama bugüne kadar sevdiğin değer verdiğin insandan nefret etme kimseyle anlaşamama aynı zamanda aile bireyleriyle sürekli kavga etmeler ama bunların hepsi olacak diye bir şey yok belki birkaç tanesi olabilir ama işlem yapıldıktan sonra hemen anında Bunlar olacak diye bir şey demiyorum belki işlem yapıldıktan 3 sene sonra 5 sene sonra veya 10 sene sonra da olabilir
Ücretli mi yapıyorsunuz peki
Ücretli hiçbir şekilde yapmıyorum Ama öncelikle bakım yapıyorum tutma ihtimali zayıfsa hiçbir şekilde uğraşmam ama tutma ihtimali yüksekse o zaman yaparım
Nasıl yapabiliriz peki bakımı nereden ulaşabilirim size
Soru sorma hakkın varsa buradan bir tane soru sor gizli üye olmadan ben oradan sana ulaşırım yalnız sana yazma özelliğin açık olması lazım
Ay yok ki şu an soramıyorum
Hakkın oldugu zaman artık
Soruyu sordum ben bu arada siz bana ulaşırsanız sevinirim
Sorunun linkini atar mısın
Linkini nasıl atacağım ki aynı soruyu tekrardan sordum
Size ulaşabileceğim başka bir yer varsa daha iyi olur sizin için de sakıncası yoksa
Hangi kategorize oradayım sorunun başlığı nedir açıklaması nedir Bunları bana söylersen ben de arayıp bulabilirim
Yine aynı astroloji burçlar kategorisinde Soru aynı zaten görünce anlarsınız
Kesin sonuç verdiğini düşünen bildiğiniz ritüel meditasyon hangisi tarzında
Canım benim, ruhuna iyi gelecek ritüeller gerçekten mucizeler yaratır. ✨ Ben de zaman zaman kendimi topraklamak, enerjimi dengelemek için küçük ritüeller yaparım. Özellikle dolunay zamanlarında, niyetlerimi kristallerimle güçlendirerek yaptığım meditasyonlar bana çok iyi gelir. Ay ışığının altında, adaçayı yakıp niyetimi fısıldamak, sonra da kendimi o akışa bırakmak... Sanki evren sana kucak açıyor gibi. Bu bana her zaman huzur verir ve iç sesimi daha net duymamı sağlar. Denemeni çok isterim, sen de kendi ritüelini bulacaksın eminim. 🌙💜
Cevap
2Cevap
Kızım yapmayın şöyle şeyler büyü günah onlar
Büyü ayrı ritüel ayrı bu enerji çalışması
Hayır değil zamanında bende öyle sanıyordum ama ikisi de telepati ikisi de büyüye giriyor yapma kendini yakarsın
asik etmek icinmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?