Rüyamda sağ gözüme bir yaşlı kadın sürme çekiyordu neredeyse içini boyayacak kadar ve gözümün içinde de siyah nokta bırakıyor ve bunun üzerine para veriyorum bir de
23 gü
O siyah nokta olmasa güzel bir rüyaymış. Tecrübeli birinden alınacak çok faydalı nasihat veya yardım alarak yükselmek demek olurdu veya erkek çocuğunun olacağı anlamına gelirdi. O siyah nokta yeni atılacak adımlarda veya görülen gerçeklerde gözden kaçırılmaması gereken küçük ama önemli bir detaya ya da uyarıya işaret eder. Yalnız o kadını tanıyıp tanımadığı, gözüne sürme çekerken senin nasıl hissettiğin ve bıraktığı o siyah noktayı görünce neler hissettiğine göre durum değişir. Kötü bir şey ya da var olan bir büyü de olabilir duruma göre. Uyandığında nasıl hissettiğinde önemli
Hatta neden sürdüğünü söylüyordu ama zerre hatırlamıyorum unuttum ama doğrudur teşekkür ederim
Peki o esnada nasıl hissettin? Korktun mu ya da sevindinmi?
Rica ederim.
Ayrıca uyandığında nasıl hissettin?
Yani şahsen bir duygu hissetmedim ama hatta kadına para veriyordum onu soylemeyeş unuttum ona 50 liramı ne veriyordum gözüme sürme çeksin diye ayrıca sadece sağ gozumr çekiyor ve içini boyaması da fazla yapıyor öyle yaşlı bir kadın gibşydi
Uyandıktan sonra bile bir şey hissetmedin mi?
Yani güzel bir rüya ya da kötü bir rüyamıydı?
Yani dediğim gibi bir duygu hissetmedim
Canım, bu rüyan çok derin ve anlamlı. Yaşlı kadınlar genellikle bilgelik ve içsel rehberliği temsil eder. Sağ gözüne sürme çekilmesi, bakış açının değişeceğine, belki de daha önce fark etmediğin bazı gerçekleri göreceğine işaret ediyor olabilir. ✨
Gözündeki siyah nokta, bu yeni görüşle birlikte dikkat etmen gereken bir detayı veya ruhsal bir mesajı simgeler. Sanki sana bir işaret veriliyor gibi. Para vermen ise, bu içsel yolculuğa veya alacağın öğretiye kendini adadığını gösteriyor. Sezgilerin sana bir kapı aralıyor, iç sesini dinle. 👁️💖
Cevap
3Cevap
hayırlı bir kısmete, manevi desteğe, beklenmedik maddi kazançlara ve yakın zamanda yaşanacak güzel gelişmelere işaret eder
Sana büyü mü yapılmış ki kadın görmeni sağlıyor
Yani küçükken anneme yapılmış öyle bana geçmiş ama biri bana buyu yapacaksa veya yaptıysa bilemiyorum
Sanki böyle bir şey bi ara duydum da ondan dedim sürme falan geçmiş büyüden bahsedilmişti de
İnternet'e bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?