Güncellemeler
1 yıl
Dua ettim* pardon yanlis yazmisim
Rüyamda etrafımda bana zarar vermeye çalışıyorlardı kötü ruhlar gibi bende kendimi korumaya çalışıyordum zarar veremediler. Rüya acaba doğru mudur? Daha önceden rüyalarım doğru çıktı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlim sahibi birine kendini baktırabilirsin varsa bir şey iptal ederler
Bir hoca dedi buyu yapilmis ama yapan kisinin adini soylemedi. Dedi engellendi buyu ama eskisi gibi degilim ben ruh muhsallati oldu 4 senedeyim durdu anca
Hiçbir ilim sahibi söylemez belki sen yanlış bir şey yapabilirsin bu vebal altında kalmak istemezler müslümansın anladım kadarıyla dualar okumak ibadet etmek iyi gelir sana maneviyatını yukseltmelisin ve haram şeylerden gizli açık fark etmez uzak durursan senin manevi koruma kalkanın oluşur
Ben Muslumandim, Allah bana Hristiyanligi gosterdi dogru olan o dedi tovbe ettirdi. Ondan 3 yil sonra bu ruh muhsallati oldu acaba bir sinavda miyim Allah tarafindan sizce
Olabilir sana şunu söylemek isterim bende bazı ruhsal sıkıntılar çektim yani üc harfli dediklerimiz tarafından ama ne zaman ibadet etsem dua etsem rahatladım sonra tamamen geçti yani İslami bazı ritüelleri yaptığında kurtuluyorsun eğer gerçek din bu olmasaydı dedim kendimce bunlar nasıl tesir edebilir ve çalışır hatta ruyalarım güzel yerler mekanlar gormeye basladim bunlar nasıl olabilir hep düşündüm bana göre doğru yerdeyim dedim hristiyanlikta yanlış gelen bana haşa hz isanın yaratıcının oğlu düşüncesi hiç kabul edilebilecek bir şey değil ama tabiki inanca saygım var yaratıcımız birdir tektir ve hiçbir şey ona denk olamaz isterse milyon tane senden benden ya da peygamberden yaratır onun gücü ölçüsü yoktur
Geçmiş olsun kanki anlayan vardı burada biride bakmiyor artık
Tesekkur ederim
sen hastasin. psikolojik destek al.
Ruh muhsallati oldu zaten hocalar dua ediyor falan psikolojik destek aliyorum maalesef bunlarin yuzunden
hocalari karistirma onlar şarlatan. daha kotu eder seni
O taşıdığından uzak dur ve Allah'a sığın
Tanıdıktan
Tesekkur ederim o tanisigi zaten kucuklugumden beri sevmiyorum negatif enerjisi var. Daha onceden bana bir seste kimin buyu yaptigini soyledi babamin eşi dedi ve baska tanidigi hangisine inanacam acaba
Arada kaldiysan bugün tekrar istihare yapabilirsin. Allah'a güven bisey olmaz inşallah
Ben istihare bilmiyorum aslinda sadece dua ettim, Hristiyanim dua edince Allah bana gosteriyor genelde
Hm. Anladim. Allah iyi ve doğru olan herşeyi sana nasip etsin inşallah 🤗
Amin tesekkur ederim cumlemize 😊
Nasıl bir dua ettin
Allahim bana neden boyle olduysa bana gosterir misin kim oldugunu ve ne yapacagimi