Sabaha karşı rüyayla uyandım. İstanbul'da metro trenindeymişim tren hareket halinde nasıl oluyor anlamıyorum İstanbul kartıma acilen dolum yapmam gerekiyormuş. şoföre soruyorum nasıl doldururum diye şurda makine var ordan doldur diyor. bakıyorum orda makine yerine bir kız oturuyor. yaklaşıyorum bir bakıyorum iki memesinin üzerinde para giriş yeri var. gözlerimi kıza dikiyorum kız farkediyor o sıra üzerindeki straplez tişörtü tutup çekerek memelerini kapatıyor para girişide kapanıyor. sonra yaklaşıyorum elimle tişörtünün üzerinden hafifçe tutup aşağı çekiyorum para girişi ortaya çıkıyor. Kızın yanında sevgilisi erkek varmış ben tişörti aşağı çekince oğlan gülüyor. Sonra elimki 20 lirayı para girişine sokmaya çalışıyorum paranın kenarları kırışmış girmiyor. Sonra parayı düzeltiyorum parayı sokunca kızdan gacur gucur gıjjjkkkk diye sesler geliyor parayı içine çekiyor. Sonra şakur şukur alt taraftan üç tane jeton düşüyor. jetonları alıp trenden iniyorm. o sıra uyandım bu ne demek nasıl yorumlarız bu rüyayı :) yemin olsunki trol değil.
soruyu gizlimi sorsam açıkmı bilemedim. neyse kararım gizlenmemek :) yorumlarınız nedir :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer