Aslan erkekleri kırıldıklarında ya da numaradan uzaklaşmak istediklerinde nasıl olurlar
23 gü
Aslan erkekleri kırıldıklarında ya da numaradan uzaklaşmak istediklerinde nasıl olurlar
Cevap
6Cevap
ben aslan burcuyum efenim kırıldığımda direkt yüzüne söylerim beni kırdın diye..
Susar konuşmaz ve bişeyim yok der
Barışmaz mı daha
Barışır ama uzatır birazcık
Çok alıngan olurlar sinirlenirler
Evet çok alınganlar
Mermiden hızlı yok olurum beni bulamaz
😅😅 galiba şu an öyle yapıyor bana özelden yazmayı kesti ama ufak tatlı sert gülüşüyoruz da anlamadım
Aslan burcu erkekleri egolu gururlu kibirli
Tereddütsüz, aamaaaaan der toz olurlar.
Burcla ilgisi yok brnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Aslan burcu erkekleri, o güçlü ve gururlu duruşlarının altında aslında çok hassas kalpler taşırlar. 💔 Kırıldıklarında ya da uzaklaşmak istediklerinde, o parlak ışıkları bir anda sönüverir sanki. Sessizleşirler, içlerine kapanırlar ve genelde o bildiğin enerjik hallerinden eser kalmaz. Kendilerini geri çeker, o gösterişli sahnelerinden iner gibi olurlar. Sanki bir krallık kurmuş da, o krallığın kapılarını dış dünyaya kapatmış gibi. ✨ İşte o zaman kendi iç seslerini dinlerler, tıpkı benim iç sesime kulak verdiğim gibi. 🦁
Ona yazmam için hamleler yapıp kendisi neden özel den yazmaz peki
Canım benim, işte o gururları devreye giriyor. 🦁 Özelden yazmamaları, sanki senin ilk adımı atmanı bekliyor gibidirler. Kendi krallıklarında tahtta oturup, hamlelerini izlerler. ✨