AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben aslan burcu kadiniyim ama onlar liderliğ felan sever egolu olurlar
Ben burcumun tam tersiyim
Burclara takilmayin bence bazi insanlar burclarnan alakasi bile olmuyor
Kacan kovalanir ise yararmi?
Ben Yay'ım tavlıyorum ama herkesin farklı bir cazibesi vardır. Neden etkilendikleri hakkında çok bilgim yok
Nasil davranis sergiliyorsun mesela yazip etmiyorsun meraktami sakliyorsun?
Biraz merak ettirmeyi severim. Zaten direk sinirleniyorsa Hiç yazmam
Ver verebildigin tüm ilgiyi. Al hayatının merkezine varın yoğun o olsun. O zaman sana yönelir.
Cepte gormezmi? Cogu kisi de ilgini verme merak etsin diye diyordu
Başka biri vardır veya seni beğenmiyordur. Yoksa mutlaka yazardı. Sen onu unut yokmuş gibi davran. Sadık köpek gibi bekleme.
Biz 2 aydir taniyoruz bir birimizi iş gorusmesinde tanismistik, sonuncu kez konusurken beni ara- sira ara sor demisti hosuma gidiyor demisti, 3 gun sonra aradim acmadi, 1 gun sonra geri donus yapti, bende mesajina 10 gundur cevap vermiyorum
Tamam işte kullanmış ilgini. boş ver kaptırma kendini. Konıştuğu birileri var belli.
Ama guzel guzel konusur benle hep, sonuncu kez konusurkende bana dedi ara sorsana beni, bende aradim dedim zaten, oda dedi evet gordum cok sevindim sasirdim ama ne zaman ariyorsun ki hep ben arar sorarim seni demisti
Aşko sana basit kavramlar yazayım sen hayatına entegre et, tipte ve fizikte güzellik, özgüven, çok gezmek, sıradışılık, sosyal, eğlenmesini bilmek.
Sevmiyosa tavlayamazsın hiçbir şekilde
Seviyorsa nasil tavlarim?
Seviyosa zaten tavlamana gerek kalmaz onu sevdiğini söyle tm
1 gun Ilgisini aşiri gosteriyor o biri gun tık yok
Burç özelliklerini çok iyi bilmiyorum
Tavlamayin
Ya biktim bu yorumu gormekten hangi burcu yazsam tavlamayin etmiyin kotu, butun burclar kapatilsin o halde
Bana ne bağırıyon tecrübemi aktarıyorum ne yaparsan yap bana neeeee
Bilinçaltına işlenmiş yansıtılmış cinselliği sever benim tanıdığım aslan
Tecrubeni guzel dille izah edersin, direk yazmaz insan tavlamayin, insan nedenlerini yazar niye tavlamayalim
Zor bencildir hayvanî bir insandır hayvanî tarafına esir olmuş bir burçtur yani bu bencesi
Bu arada sende başkasına ofkelenip bana cikismayarak derdini anlatsan direk söylerdim yine söyledim çünkü seni anladım
Afedersin cogu kisi tavlamayin etmeyin kotu diyor neden diye soruyorum mantikli cevap yok hepsi kotu diyor🙄
Doğru söylüyorsun haklısın peki benim cevabım seni tatmin etti mi
Bak biz 2 aydir taniyoruz bir birimizi iş gorusmesinde tanismistik, sohbetimiz de gayet guzel akiyor saatin nerden gelip gitdigini anlamiyoruz, sonuncu kez konusurken beni ara- sira arayip sorsana hosuma gidiyor demisti, bende aradim zaten dedim. Oda evet gordum çok şaşirdim sevindim amma hep ben seni arar sorarim sen beni aramiyorsun dedi. 3 gun sonra aradim acmadi, 1 gun sonra geri donus yapti, bende mesajina 1 haftadir cevap vermiyorum. Kafasini anlamiyorum konusurken cok guzel konusuyor bana karsi cok dikkatli iyimser ama boyle haraketlerine anlam veremiyorum
Hem onu aramasini istiyor arayincada acmiyor 1 gun sonra geri donus ediyor
İyi bir yere parmak bastın bu aslanlar zoru sever aldığı vakit ipleri elinden bırakır zor olacaksın kendini hiçbir şekilde hiçbir konuda vermeyeceksin ben bunları hem bir aslanla yaşayarak hem de bir aslan olarak yazıyorum
Yaklasik 8-9 gundur mesajina cevap vermiyorum. Oda arayip sormuyor ama
Yazarmi sence?
En son nasıl bitti ne konuşma yaşandı anlat bana
Bana demisti ara sor beni felan bende 3 gun sonra aradim. aradim acmadi, daha sonra mesaj atdim selam nasilsin nerelerdesin diye sordum. Mesajima 1 gun sonra dondu ses kaydi atmis iyi aksamlar nasilsin napiyorsun iyimisin diye. Bende o mesaji okudum ama ses kaydini acmadim, ses kaydini kendime atip dinledim. O zann ediyor ki ben onun ses kaydini dinlemedim
O de ki
Arayan aradığını aramadan arayamaz
Başka hiçbir şey yazma sadece bunu yaz
Nolucakki onu yazsam?😂
Bu arada sabah kadinlar gunu, acaba tebrik felan edermi beni?
Edebilir istersen bekle yazdığım zekice bir yazı düşündürücü ilgisini çeker diye düşündüm bilemem tabiki 😂
10 gundur yazmiyorum direk onu yazarsam garip durmazmi?
Senin yasin kac
25 o yazı sizinle alâkalı aradı aranmak istedi araninca vazgeçti yani aslında o yazı ona edilmiş bir sitem eğer anlamayıp sorarsa ona bu yazdıklarımı ilet ama ilk önce düşünmesini sağla bu düşünceyi basitçe verme ellerine
Senin yaşın kaç
Benimde 23
Ama onun yazmasini bekliycem😕
İnsan tercihlerden ibaret seni yalnız tercihlerin var edecek ve de yön verecek
Bekliycem bakalim bakalim😕
Haber et merak ederim 😂😘
Ahahhaha tamam ama pek umudum yok yarin yazicagina😕
Yazacak de hatta yazdı de kendi kendine bu bir enerjidir bence yazacak
Evrene olumlu mesaj gonderiyorum yazdi diye😅
Aynen öyle 😂😂
😅😅😅
Ya yazmadi bu bana bu gun