Aslan burcu erkeği severse ne ister zor görünce kaçar mı?

Sevgilim aslan burcu. Evlenmeye karar vermiştik. Bana şehrime tayin iste yakın olalım daha iyi tanırız evlenmek için tanınamız şart dedi. İkimizin de ikinci evliliği olacağı için aynı fikirdeydim. Ama onun davası uzamış daha boşanamadı. aileme dedim o şehre tayin isteyeyim fakat ailem uzak dedi Ve halen resmiyette evli olduğu için izin vermediler ama ilişkimize engel olmadılar sadece yakın olmamızı onaylamadılar. Evlenene kadar beklememi istediler. Yani şehrine yerleşemedim. O da ben baştan söylemiştim uzak istemiyorum iyice tanımak ve yanımda olmanı istiyorum bu şekilde ilişki yürütemem uzaktayken kaç kere görüşebiliriz ki dedi ve sevdiği çok istediği halde ilişkiyi bitirmek istedi bende kabul ettim. Ama ben de hala seviyorum. Uzak olmak hiç olmamaktan daha kötü olabilir mi :( sevgim değişmedi ama gerçekçiyim diyo. Severek ayrıldık. Sizce unutur mu beni. Yoksa korktuğu gibi olmaz da erken zamanda davası biterse yeniden başlar mı. Çünkü bir keresinde boşanma işim kesinleşsin hayatında biri yoksa seni arıycam demişti. Tam bir aslan burcu. Siz olsanız napardınız?
Aslan burcu erkeği severse ne ister zor görünce kaçar mı?