+1 yılAslan burcu sevdiğinin peşinden dünyanın sonun a gider...
ama bir aslan burcunun sevgi ve sadakatini sınamak için blöf yapmak cephaneliğe çakmakla girmektir.
Blöfün geçici olduğunu hissederse güler geçer.. ses çıkarmaz ama damarına basarsan Aslan kendisine olan güvensizligi hissederse ilişki o anda biter..
kendi yanlışı ya da hatası yüzünden ilişkinin biteceğini partnerini kaybedeceğini hissederse dünyanın sonuna kadar peşşinden koşar21 Yorumla
İkizler+1 yılsadakatini sevgisini sınamam ama kendi hatası yüzünden güvenim kırıldı. Ona bir şans daha verdim çabalayacağını söyledi. Umarım dediğin gibi olur.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇitalar daha hızlı koşar. Ceylanlar ise zıplayarak seke seke gider.
244 Yorumla
İkizler+1 yılHer soruma da bir belgesel edasıyla yaklaşmasan olmaz :D
Balık+1 yılBurç sorularını seviyorum napim :D
İkizler+1 yılyapma yorum deli :D erkekler olarak oku sorumu bide bakıyım :)
Balık+1 yılErkek aslanın başının etrafı uzun ve güzel bir yele ile süslüdür. Omuzlarının üzerine kadar dağılan bu perçem, kızdığı zaman kabarır. Pençelerinin büyük olması, yere sağlam basmasını sağlar. :D
İkizler+1 yılsonra dişi aslan bu aslanlarda çok oldu haa der ve pençesini bir hamlede burç yorumlarına gıcık olan adam geçiriverir :D uzak dur burç sorularımdan :D
Balık+1 yılGizli bile olsan hepsine gelicem :D Burçlara göre insanları karakterize etmekten vazgeçin :D insanların kişilikleri burçlara göre belli olmuyor.
İkizler+1 yılya heralde olmuyor takılıyorm ben burda can sıkıntısı işte :D ciddiye aldığımdan değil
Balık+1 yılBende can sıkıntısından takılıyorum zaten yoksa ne işim var burç sorularında :D Hoşuma gidiyor böylesi :D
İkizler+1 yıltamm ozman bir tane daha paylaşcam yorum yap mutlaka :D
Balık+1 yılSırada hangi burç var :D
İkizler+1 yılsenn burcun neydi onu sorayım bari :D
Balık+1 yılBalık :) ha yok ikizler. Boğa mıydım ben yoksa. Evet acayip sinirli bir boğayım ben :D
İkizler+1 yılbalıksan , çok duygusal. İkizlersen eğer fazla free. Boğaysan , dar görüşlüsün. Ben demedim burçlar dedi tercih senn :D
Balık+1 yılBalığım ama karakterim biraz terstir balığa :D Dur takip edeyimde bari soru açınca göreyim :)
İkizler+1 yılYok sanmam duygularını göstermezsin çünkü terstirden kastın buysa :D bende takipliyim sorularında gıcıklık yapcam ehe :D
Balık+1 yılGel gel yönetime soru sordum :D Duygularımı belli etmem. Hayal dünyam geniştir ama hayal kurmam :D
İkizler+1 yılgeldim :D Kurma hayal gerçekler de mutlu eder ;) :D
Balık+1 yılGerçeklerle mutluyum zaten :D demin bir soru daha vardı burçlarla çok eğlendik :D
İkizler+1 yılhani nerde davet et bakıyım soruya :D
Balık+1 yıl
Balık+1 yılWuhuuu teşekkür ederim :)
İkizler+1 yılO kadar yorduk seni burç sorularıyla lafı mı olur :)
Balık+1 yılKurban olsun sana yorgunluk be :)
İkizler+1 yılşımarmıcam yok :) teşekkür ettim :)
Balık+1 yılRica ederim :)
İkizler+1 yıl:) :)
Balık+1 yıl@xx121xx burçlardaki tüm yorumlarımı okursan anlarsın :)
Balık+1 yıl@xx121xx buyrun :) www.kizlarsoruyor.com/.../q7583866-koc-burcunu-anlatsaniz
İkizler+1 yıl@xx121xx bu arkadaş burçlara gıcık biraz :D
Balık+1 yılYorumlarım güzel ama itiraf et :)
İkizler+1 yıleig seçtim daha nasıl bir itiraf istiyosun gül mü sereyim yollarına :D :D :D
Balık+1 yılAhaha yok ya zahmet olur :) zaten eig seçtiğin için bu arkadaş şaşırmış yorumlarıma :) tanısa hemen takibe alır bence
İkizler+1 yılhaha :) soru çok ciddiye binmesin dedim ondan eig seçtim arkadaşım şaşırma sen pelerinliye :D
Balık+1 yıl@xx121xx senin burcun ne
Balık+1 yıl@xx121xx ahaha kararsız kaldı bu deli ne yorum yapacak diye korkuyorsan korkma :)
Balık+1 yıl@xx121xx köyde doğmuş olabilirsin. Burcunu değiştirmez :) neyse başak dedin bak aklıma ne geldi.
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak,
Meyvalar sabırla olgunlaşırmış.
Bir gün gözlerimin ta içine bak:
Anlarsın ölüler niçin yaşarmış,
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak.
İkizler+1 yılpelerinli sen şiirde mi bilirdin :)
Balık+1 yılYoutube da sesli okuduklarım bile var. Ayrıca şiir kitabımda var :)
aslan burcu erkek arkadaşım olmadığı için bilemeyeceğim gerçi olsa bile burçlar pek inandırıcı gelmiyor insan karakteri için
01 Yorumla
İkizler+1 yıldeme öyle deme cidden bazen turuyo kız valla bak :)
Astroloji & Burçlar konusunda 886 cevap paylaştı. Seviyosa bırakmaz
18 Yorumla
İkizler+1 yılmesela ben bazen vazgeçicek gibi oluyorum damarıma basınca bir iki msjdan sonrası yok. Tabi ben sinir oluyorum akıllansın diye az uzak durıyım diyorum adam umursamıyo çok. öyle bir değişik :)
İkizler+1 yılKız ben boşa mı konuşuyorm cevap versen ya 😀
İkizler+1 yıl@xx121xx o an sadece iki kızın yorumu vardı mecburiyet. Fazla muhalefetsin he :D
İkizler+1 yıl@xx121xx :D
İkizler+1 yılrica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben aslanım. İhanet yoksa seviyorsam diğer şıklarda mücadele ederim fakat baktım olmuyor gurur yaparsam bitti dedim mi bitti. Aşkından gebersem gelsede dönmem.
111 Yorumla
İkizler+1 yılPeki arada güven sıkıntısı varsa kızın sana ozman naparsın?
İkizler+1 yılAnladm. o kıskançlık ve kolaycılık tembellik allahın emri zaten sizde :D
İkizler+1 yılbendende vazgeçemiyolar o yüzden aslanla ikizler burcunun çekimi farklı oluyor :)
İkizler+1 yılİkizlerim de yok bende flört falan yanlış kişi denk gelmiş sana :D
İkizler+1 yılhee :D Napalım biz dikkat çekiyosak suç mu ! Sizde dikkat çeken kızları seviyonuz yalanmı bay aslan? :D
İkizler+1 yılhaha oda güzel bak 😊
+1 yılAslan olarak koşarim ama boş olduğunu düşündüğüm an umrumda olmaz
19 Yorumla
İkizler+1 yılyook seviyosan diyorum tanışma aşaması değil
Aslan+1 yıldiyorum ya işte ikimizde seviyoruz ama kavga ettik haklı veya haksız koşarim He baktım olmuyor gene koşarim baktım havalaniyor s. t git derim
İkizler+1 yılanladm 👍
Aslan+1 yılHe bide lüks düşkünü oluyorlar jdkd
İkizler+1 yılkimle takıldın acep merak ettim :D
Aslan+1 yılBen aslan burcuyum kendinden örnek verdim sjslskd
İkizler+1 yılHee tamam pardon 😓
Aslan+1 yılNo problem jsjskd
İkizler+1 yıl👍👍
ne aslan butcuymus 😅😅😅😅😅😅
bitirecek seni bu burc sana da yazik valla 😂😂😂111 Yorumla
İkizler+1 yılcan sıkıntısında be napayım eğleniyorum :D :D :D :D hangi şıkkı seçtin :D
İkizler+1 yılikizler erkeği diye anket yaparım valla yakanı bırakmazlar bak :D :D sevmiyolar bizi biliyosun :D
İkizler+1 yılben ben ben :D sayda görsünler bizi ohh miss :D tadından yenmeyiz millet bulmuş bunuyo arkadaş :D
İkizler+1 yılçatlasınlar be ohh canıma da değsin :D :D bütün enleri taşıyan tek burç ikizler bikerem hahah :D
İkizler+1 yıloha :D şey pardon haha :D Yaşasın kendim :D
İkizler+1 yıl:D :D
+1 yılAslan değil karakter meselesi bazıları peşinden koşar bazıları senin peşinden koşmanı ister
18 Yorumla
İkizler+1 yılDoğrudur. Senn burçne?
Başak+1 yılBaşak
İkizler+1 yılaman sen koru yarebbim :D
Başak+1 yılNeden 😂
İkizler+1 yılcinsin takıntılının bayrak taşıyanıda ondan :D ( sözüm meclisten dışarı saldırma bana sakın :D)
Başak+1 yılTakıntılıyım harbiden
İkizler+1 yılsonra gelde burçlar inanma :P :D
Başak+1 yılDoğrudur...
Sevdim ve koştum ! İhaneti gördükten sonra ise arkamı döndüm ve ıslık çalarak yürümeye başladım.
13 Yorumla
İkizler+1 yılManyak bu kızlar be seven adama ihanet edilirmi millette ahlak kalmamış valla :/
İkizler+1 yılbak bu doğru kedi gibi hiç ses ettiğini görmedim :)
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbeni seven aslan burcu bir erkek pesimden kosmustu. sevgiliyken değil ama
01 Yorumla
İkizler+1 yılSevgiliyken nasıldı peki? ya da kabul ettinmi sen çocuğu onu sorayım önce :)
ne aslan burcuymus ve konuşa konuşa bitiremedik bugün 😂
07 Yorumla
İkizler+1 yılhe valla 😂
İkizler+1 yılhe bir ara üzdü 😒
İkizler+1 yılşimdi iyi topu ona attım kendi bilir artık
İkizler+1 yılaynn
Astroloji & Burçlar konusunda 475 cevap paylaştı. kizlari peşimizden cok kostu erkeklerini bilmiyorum
15 Yorumla
İkizler+1 yılAman sende 😝
İkizler+1 yılaferim diyorum ya doğru yol aynn devam 😜😀
Burçlara inanmıyorum inanmamanıda tavsiye ederim
13 Yorumla
İkizler+1 yılİnanmıyorum ki zaten ama karakter olarak tuttuğu yerler oluyo bende şaşırıyorum :)
İkizler+1 yılmutlaka
+1 yılbilmemki bilsemmi ki neyapsam ki olunmu ki amaaan neyse
027 Yorumla
İkizler+1 yılyorumun böylesi :D nediyon ki anlamadım ki sanki anlasam mı ki amaan neysee :D
Aslan+1 yılben bilmiyom ki canım sıkılıyo ki 😂
İkizler+1 yılsenn can sıkıntından bize ne ki merak etsek mi ki etmesek mi ki amaann yeter ki 😂
Aslan+1 yılsende benim kafamdansın ki anlatamam ki neyse salla 😂
Aslan+1 yılla bırak şu ki ki leri benimi taklit ediyon ayıp yaaa 😂
İkizler+1 yılhaha senn kafa nasıl ki neyse bu çok uzar ki 😂
Aslan+1 yılkeşke mesaj atabilsem sana ki ama ki sen tam benim kafadansın ki ama sevdim seni ki 😂😂
Aslan+1 yılbenim bir aslan arkadaşım vardı ki kardeşim kolumu ısırdı ki anlatamam çok acıdı
İkizler+1 yılAllah seni kahretmesin çık bu sorudan deli 😂😂
İkizler+1 yılhaha atamazsın ki 😜😀
Aslan+1 yıl😂😂 tamam canım atmam bidaha mesaj
Aslan+1 yılallahım ki ya sen ki var ben ki seni sevdim ki al işte attım cvp 😎😎
İkizler+1 yılhahah yorum yok 😎😂😂
Aslan+1 yılahahaha bak şimdi şımarttın beni
Aslan+1 yıl😎😎😎 gözlüklerin şekil haaa
Aslan+1 yılneyse bu şaka son bulmucak😂 ama sevdim seni 🙋
İkizler+1 yılgözlüğüm şekil yolumdan çekil 😜😂
İkizler+1 yılhoşçakal ✋
Aslan+1 yılbeyler açın yolu şekilli gözlüklü biri geçiyor hadiii kaldırın kıçınızııı
Aslan+1 yılne demek görüşürz
İkizler+1 yılhaha manyaksın Hee arada sorulara cvp ver keyif kattın 😊✋
Aslan+1 yılbananee banane 😂
İkizler+1 yılhaha de get o zman 😂
Aslan+1 yıltamam len tamam soracam off bu nedir arkadaş yaa 😎😎
İkizler+1 yılNe sorcan hayırdır 😵
Aslan+1 yılyaaa başım ağrıyiii bir dur yaa sonra cvp larım sen sor sorunu 😂
İkizler+1 yıltöbe töbe piskopat😂
+1 yılBen bir sene koştum sevdiğimin peşinden ama o yakışıklı pici sevdi
05 Yorumla
İkizler+1 yılsende herşeyi tipe bağlama bence başka bir problemde olabilir. Ayrıca kendine güven kızın yanında da özgüvensiz olduğunu belli ediyorsan bu kadar itici gelir. Niyetim kırmak değil gerçekleri söylüyorum. Anlıyorsun değil mi?
Aslan+1 yılSeven erkeği reddedip şerefsizzin birini sevmek nası bir problem acaba? Ayrıca ben o zamanlar hiç özgüvensiz değildim
İkizler+1 yılO zman kızın dengesizliğini asla özgün kaybına uğrayacak şekilde kendine yansıtma bir o mu var gözlerini aç etrafa bak sevip sevileceğin koca bir ömrün var bu karamsarlık ve kin niye unut kızı gitsin ;)
Aslan+1 yılKaramsarlık ve kin niye sana açıklayayım. Çünkğ kızların en nefret ettiği beğenmediği tipe boya ve burca sahibim. Zamanında vücut yaptık olmafı bakım yaptık yine olmadı ee karakter desen yetenek desen dışı beğenilmeyenin içi merak edilmiyor yani yine sıfır
İkizler+1 yılok 👍
Kendimden biliyorum 😊
15 Yorumla
İkizler+1 yılhangi şıkkı seçtin ki 😊
İkizler+1 yılbak şimdi güzel özellikleri yazıp sonuna kahır demişsin yahu bunları her kız çeker bir gurur bide bağışlamaz sıkıntı ama oda kişisine göre değişir ben bu konuyu nereye bağlıcaktm unuttum 😂
İkizler+1 yıleyv. mutlu eder onda hemfikirim 👍
Astroloji & Burçlar konusunda 9b cevap paylaştı. Şıklar birbirine çok yakın😊
110 Yorumla
İkizler+1 yılhangisini seçtin aslan olarak :)
İkizler+1 yılvalla dövmeliksiniz cidden :D
İkizler+1 yılyok ya kim demiş hahaha :D
İkizler+1 yılyaparım bal gibi :D
İkizler+1 yıltamam küsme ya düşüncem :P :D
Zor insanlarız çok zor ne yapalım böyleyiz gururlu mağrur ama o kadarda cömert sevgi dolu☺️😀
00 Yorumla
+1 yılsanmam
19 Yorumla
İkizler+1 yılNeden ki tanıyomusun aslan bucu erkeğini az olmuş yorum :D
Başak+1 yılvallah aslan burcu erkegi gordum aynı iş yerindeydik sevgilisi iş yerine gelirdi hic umrunda degil ama seviyor :D
İkizler+1 yıldemek ki bunların topu böyle çekilmez :D
Başak+1 yılsen tanıdın mı hic :)
İkizler+1 yılsevgilim olur kendileri :D
Başak+1 yılaynısını yasadın mı :D ya da benzer
İkizler+1 yılevden çıkması dert , hazırlanması dert, mesaj atarım cvp vermesi dert, sorsan ölüyo aşktan ama bir vurdumduymazki sorma :/ fazlasnı yaşamısım :D
Başak+1 yılevet vurdumduymaz :/ Sana sabr diliyorum
İkizler+1 yılteşekkürler kardeş :/
kendimden tiksindim yeminle. ne aslanmış arkadaş.
03 Yorumla
İkizler+1 yılYok be iyidir aslanlar
İkizler+1 yıle tamam iyidir aslan
- Astroloji & Burçlar konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılelde edene kadar
115 Yorumla
İkizler+1 yılsevgi bitiyomu elde edince? yoksa tamam bu kız benim seviyorum da ama otorite kurmam gerek mantığımı?
Kova+1 yılÇok inad eden kızları elde edince vazgeçer erkekler
İkizler+1 yılhımm o zman problem yok bir kere inat yaptım bida tövbe dedim yani o derece bezdirdi.
Kova+1 yılfazla direnme yoksa elde edince bırakır gider
İkizler+1 yılinat yapayım mı yapmayım mı anlamadm valla
Kova+1 yılyapma. nazlı kızlar çabuk bırakılır
İkizler+1 yılarasıra iyidir yinede dozunda olunca
Kova+1 yılyaparsan kaybedersin
İkizler+1 yılher isteğinize evet deyincede olmuyo şaştım kaldım şu an
İkizler+1 yılaslan burcumusun sende
Kova+1 yıldeğilim. çok istediğin şey seni uğraştırıyorsa ve onu sevmeye harcayacağın enerjiyi onu elde etmeye harcarsan elde ettikten sonra sevmeye enerjin kalmaz
İkizler+1 yılanladım birbirini yormamak gerek öyleyse
Kova+1 yılevet, bırak enerjisini sevgiye harcasın peşinden koşmaya değil
İkizler+1 yıltamamdır :) teşekkürler..
İkizler+1 yılYorumları okudum ikizler burcuymuşsun ben de öyleyim. Benimle de bir aslan erkeği ilgileniyordu bilirsin klasik ikizler kadınını birine aşık olmadığı sürece takmaz kimseyi umursamaz neyse bu kişi peşimden koştu koştu beni engelledi bir kaç gün sonra da engeli kaldırdı köpek gibi pişman etti yani beni.. Şimdi nerden bulastim diyorum. Aramızda da çok farklı bir çekim var vazgecemiyorum ama yazamam da cunku çok feci gurur yaptım, inat da cabası biliyosun.. Ayrıca gururunu da kırdım cunku cok sinir etti beni. 3 ay oldu döner mi sence? @hakikamuflaj
+1 yılhayvan mi pesinden kossun
03 Yorumla
İkizler+1 yılyani bu sorudan bunu mu çıkardn pess
Oğlak+1 yıltemem kiz kosar at gibi koaar hemde
İkizler+1 yılHee ondan tabi
+1 yılkoşmaz koşturur
13 Yorumla
İkizler+1 yılbak bu doğru ama herkes çok koşmaz ayağınızı denk alın :P
Oğlak+1 yılben aslan burcu değilimki denk almama gerek yok :)
İkizler+1 yıleyv 😀
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat