Meslek falan anlamında ne yapacağım, karşıma ne çıkacak bilmiyorum hiç, kafayı yiyeceğim. Bir şeyi yok mu bunun? Rüya görme falan, hakkımda hangisi hayırlısıysa falan diye
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayalin yok mu hobin falan
Ya hayallerim çok yüksek yeterli emeği vermediğim için mümkün değil olmaz. Hobi de hiç bişi yok bı karakterim bile yok
Bende bir zamanlar senin gıbıydım neyi sevip sevmedıgımı bilmezdim bence kendıne şunu sor ben nasıl bir insan olmak istiyorum nasıl bir karakter olmalıyım de biraz çevrene bak sosyalleş kim olduğunu bulmaya çalış hatta olmak istediğin günü davran
Hayallerının peşinden koş
İmkansız onlar öyle koyarsam yaşım çöp olacak ben mahvoldum ya bittim
Öyle düşünme ya hiç sana yakın bır meslek yok mu
Tıp çok bana göre de bu sene 4. Kez sınava girecem çalışmam gene yetersiz kaldığı için imkansız. Ne yapacağım bilmiyorum
Olsun yine gir ben kaç defa girdim ya kfkdkfkd
Netler nasıl sayısalın felan
Bilmiyorum lti falN bitmediği için deneme yapmıyorum
Kendıne 1 yıl ver hadı olmadı 2 yıl sosyal medyadan uzaklaş kafanı derslere ver bana teşekkür edeceksin
Kral 21 yaşındayım. Askerlik geliyor bu sene yazilmazsam ki daha fazla kaldıramıyorum soru görünce midem bulanıyor
Korkuyorum
Kendını neden tiksindiriyorsun? Sorumluluk olarak gör bende 21 yaşındayım gecelere kadar ders çalıştığımı bilirim hıcbır şey gökten düşmüyor çaba ve emek vermelısın insanlar 35 yaşında tıp hukuk kazanıyorlar ne bu yaş takıntısı? Dünyaya 1 defa gelıyorsun çalış çabala yahu
Neden korkuyorsun en fazla ne kaybedersin kı sen bi çalış gerisi gelir tıp olmazsa başka bölüm yazarsın
Bu sene için mi diyon
Başka bir bölüm yazarsını
Netlerın nasıl diş matematık tıp bu bölümlere bak
Eğer olmazsa tekrar girersin kendını sıkıştırma yanı
Matematik okuyunce ne olunuyor ki
Öğretmen bankada memur vs
Bı de sen ne okuyon. Ben bu işsizlik krizi muhabbetini duyunca daha da kafayı yiyorum diyorum ilk 100 bin yapsam bir bilgisayar mühendisliği okusam gene çöp
Sen deli misin niye çöp olsun ben hemsırelık kazandım yurt dışında Almanca öğrendim muhendısler Almanca öğrenince deli gibi almanyaya gıdebılıyorşar aklını çalıştır bıraz mühendisliğe puanın yetıyorsa yaz dil öğren Almanyaya git
Sen niye mühendislik okumadın. Hemşirelik geldiyse o da gelirdi
Mühendislik bana göre değil ya çok sayısal ben matematikten anlamam fazla
Almanca nasıl öğrendin
Kendı kendime evde
Kaç bin yapmıştın sen ve hangi yıl
Benım kı karışık
Nasıl
Şu meselede var hani itü Boğaziçinde falan okunmazsa mühendislikte boş diyorlar ne yapacaz ya
Amaç yurt dışıysa fark etmıyor ayrıca onlara inanma ya iş bulmak çalışmak isteyen her türlü bulur çalışır
Sağol ya her şey için valla iyi geldi
Umudumu çok kaybetmiştim