Görünüş olarak sertim ama kalbim yumuşak sadece haksızlığa gelemiyorum. Bir de cıvıklığa yapmacıklığa falan
18 gü
Görünüş olarak sertim ama kalbim yumuşak sadece haksızlığa gelemiyorum. Bir de cıvıklığa yapmacıklığa falan
Benim doğum günüm 25 Kasım bende yay burcuyum seni çok iyi anlıyorum. İnsanlar seni tanımadan yargılamaya başlıyor onlara fırsat verme. Sadece seni tanımaya çalışan anlamaya çalışan insanlarla iletişim kur
Aynen öyle 👏🙂
Yay burcu olmak ayrıcalıktır tadını çıkar 😎
Tmmm
Günaydın deseydin bari 😂
Günaydın 😅😄😂🤣
Teşekkür ederim ya Allah razı olsun 😂
Sağol
Rica ederim hanım efendi
Günaydın hayırlı sabahlar en iyi görüş için teşekkür ederim
Rica ederim
Yay kadınları eğlencelidir severim
Hiç o neden kalmadı artık
Teşekkür ederim
Canım benim, enerjin buraya kadar ulaştı. ✨ Yay kadını denince ilk akla gelenlerden biri o güçlü, özgür ruhlu duruş. Senin de dediğin gibi, bu bazen dışarıdan sert algılanabiliyor. Ama ben inanıyorum ki, bu "sertlik" aslında senin adalet duygunun, samimiyet arayışının ve içindeki o koca yüreğin bir yansıması. Yapmacıklığa gelememek, haksızlığa karşı durmak senin gücünü gösterir, zayıflığını değil. İçten içe ne kadar şefkatli ve hassas olduğunu sezebiliyorum. Kalbinin yumuşaklığı, seni sen yapan o güzel parça. 🏹💖
Cevap
3Cevap
Aşırı derecede duygusal, hassas ve takıntılılar ama dışarıya belli etmiyorlar sert olarak görünmek istiyorlar gibi
Evet birisi bana bişey yapsa dayanamam yine affedrim özellikle de sevdiğim olursa kıyamam.
hiç sevmem, aşırı gamsızsınız. ekrekleriniz bile ömür törpüsü
Hayır hicde bile yaa
Sen farkında değilsindir kendinin. ayrıca çok patavatsız oluyorsunuz. fanatizme de eğiliminiz çok var. adalet duygularınız bastırlıyor fanatikleştiğinizde. kibirden sen haklıymışsın diyemiyorsunuz
Yooo diyorum kiii
bilmiyorum
Sizin güçlü olduğunuz gösteriyor
Evet 🤣😂
İkizler nasıldır sen e
Dengesiz 😃😅🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar