Terazi burcu kadınları estetik anlamda oldukça iddialıdır. Yaşama sevinci oldukça fazladır. Cazibeli ve uyumlu halleri ile dikkat çeker. Sohbeti oldukça ilgi çekicidir. Değer verdiği insanlar her açıdan fikir sorar. İyi huyludur ve güzel olan şeyler onu her zaman cezp eder. Anlayışı oldukça fazladır. Kendine has tavırlarıyla hemen dikkat çeker. Yapmacık hareketlerden asla haz etmezler. Maddi açıdan her zaman güçlü olmak isterler, lüks zevkleri vardır. Erkeğinden maddi açıdan güçlü olmak ister. İstedikleri lükse maddiyatla sahip olabileceklerini bilirler. Bunun haricinde para konusuna fazla önem vermezler. Terazi kadını her zaman rahat ve keyifli yaşamaktan hoşlanır. Zorluklar, engeller ve kısıtlamalar Terazi burcu kadınına göre değildir. Hazırcı olduğunu söylesek yanılmış olmayız. Önlerine gelen her şey hazır olmalı, o hiç uğraşmamalıdır. Detaylı ve zor işlerle uğraşmak onlara göre değildir. Terazi burcu kadınları işlerin estetik tarafıyla uğraşmak ister. Neşeleri her zaman yüksektir. Ancak hassas ve kırılgan bir yapıya sahip olduklarını unutmamak da gerekir. Duygusal olmaları her zaman ön plandadır ancak duygularını dile getirmezler
#SelamGençlik Terazi yükselenli bir aslan burcu olarak, terazi burcu kadını ilgimi çekiyor. Karakter özelliklerime etki ettiğini düşünüyorum. Duygularını çok iyi analiz ederek duygusallık yapmayan, mantıklı ve zeki bir kadın fikrimce. Fakat terazi kadını kıymetinin doğru anlaşılmamasına hassas ve kindar yaklaşabilir. Tepkisizliğinden ve sessizliğinden Allah'a sığınılması gereken bir kraliçedir terazi kadını.. #TubaSueda
Terazi erkeği tanıdım genelde, onlar hep hassastı. Duygusallık var diyebiliriz ama gerekirse mantıklı davranabilirler, sorgusuz sualsiz bir duygusallık yok. Aynı zamanda çok cana yakın, sevimli oluyorlar. Git sık yanaklarını yani o derece
Üniversitede Adalet isimli terazi burcu kız arkadaşım vardı, erkeklerden iyi anlaşıyordum. Duygusal olsa da bunu pek belli etmezdi. Olayları vicdanlı hakkaniyetli fakat son derece mantıklı değerlendirmelerine hayrandım. Bence olağanüstü insanlar. Aşırı duygusallık hissettiklerinde genellikle gırgır şamata ya bağlar geçiştirler diye biliyorum. O halleri bile çok sevimli eğlenceli olur.
Evet Adalet. Sanırım ailesi bilerek terazi olduğu için Adalet tartsın adı gibi diye mi verdi ne yaptı. Mesele nasıl yetiştirildiği nasıl geliştiği bilirsin.
Terazi burcu hakkında pek fikrim yok açıkçası. Duygusal olduklarını düşünmüyorum. Veya duygusallarsa bile bunu arka plana atmayı başarıyorlar. Olaylara mantıklı yaklaşımları var ve bir şekilde ön planda ön planda olmayı biliyorlar😄
Terazi Burcuna genelde hep dengesiz burç derler efendim.. Ama aslında yaşadıkları duygu yoğunluğu ile mantığıyla değil de duyguları ile karar verdikleri için hep yanlış adım atmış oluyorlar.. Bu yüzden de duygusallık bu burcun köklerinde vardır..
Terazi burcu kadınları işlerin estetik tarafıyla uğraşmak ister. Neşeleri her zaman yüksektir. Ancak hassas ve kırılgan bir yapıya sahip olduklarını unutmamak da gerekir. Duygusal olmaları her zaman ön plandadır ancak duygularını dile getirmezler.
Ben terazi erkeğiyim dışarıya tsm tersi bir izlenim versem de kendi çapımda çok duygusalım ha bazen buz gibi duygusuz da olabiliyorum ruh halimiz çok hızlı değişiyor
Dengesiz suratsiz negatif enerji sactiklari kesin etrafa hic sevmem terazi burcu insanlari beni bulundugum yerde rahatsiz ediyo nedense bakislariyla olsun hareketleriyle olsun.
Kadını da erkeği de duygusaldır ancak göstermek istemezler. Duygularını dorukta yaşar. Ortası yoktur. Tecrübeyle sabit ve bu burca sahip biri olarak konuşuyorum.