Hava ve ateş burcu olan özgür Özel (terazi) ve Kemal Kılıçdaroğlu'na (yay) bakın. Ekrem İmamoğlu ikizler. Hiç birinde konuşma üslubu yok nerede nasıl davranacaklarını bile bilmiyorlar biri mafyamsı racon keser gibi konuşuyor, diğeri patavatsız ve umursamaz. Netanyahu desen terazi burcu, Putin de terazi burcu, Trump desen ikizler burcu.
Bu durum neyle açıklanabilir?
Burçların eril ve dişilleri var. Tayyip Erdoğan hariç hepsi eril gruba ait. Tayyip iyi empati yaptığından nerede nasıl konuşacağını ve davranacağını iyi bildiği için büyük kitleleri kendine kolayca çekebiliyor, etkisi altına alabiliyor. Başka bir şeyle açıklanmaz bu durum. Bir de şunu biliyorum ki dişil burçlar daha derin, kuşkucu ve detaycı olduklarından işi sağlama alıyorlar, eril burçların erkekleri ise fevri olmalarının dışında yüzeysel ve sıkılgan. Bu durum daha kolay kaybetmelerine yol açıyor..
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
"Siyasetçiler ve kadınlar aynı madalyonun iki yüzü gibidir; her ikisi de hayaller satar ve vaatlerini yerine getirmez."..
İşin o yanını tartışacaksak hepsi sıkıntılı zaten.
bugün hiç siyasilerin burçlarıyla ilgili bir şey okuyacağımı düşünerek uyanmamıştım ya
farkındalıgın arttı işte teşekkür etmen lazım
Sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN 🇹🇷
Yükseleni ne tatyibin
Oğlak. O da dişil burç. Oğlagın sorumluluk alma olayı bile dişillikten kaynaklı. Erillerin hepsi sorumsuz. netanyahu, trump, putin, hiçbiri sevilmiyor. hepsi de eril burç
Oğlak yönetir cuk oturmuş
yönetir de o balık olmasın bok yönetir. balık onu o hale getiriyor. devlet bahçeli de oğlak. o onun kadar etki mi yapıyor? sadece inatçı bir adam.
Mesela Hakan fidan yengeç. girdiği her yerde etki yapıyor. çünkü dinlemesini empati kurmasını nerde nasıl davranmasını biliyor su grupları.
Ee hadi cevap ver. Açıklayabiliyor musun bunu? Devlet bahçeli yıllarca mhp nin başkanlıgını yaptı oğlak burcu kendisi. Neden tayyip kadar etki yapamadı? Onu da geçtim Mesela Ahmet Davutoğlu da balık burcudur. O da çok iyi etki yapıyordu akp içindeyken. Sinan oğan ve ümit özdağ da balık burcu.
Burçlara bu kadar inanmayın
Şunu derken bile erillik veriyorsun. Burçları anlamayan insanlar net gamsızdır umursamazdır
Eee sence benim burcum ne🤪
Aslan. eril grup. ateş elementi
Nasıl bildin be😅
Daha önceden biliyordum seni.
Nasıl 🤔