Yaklaşık 14 yıldır metafizik konularıyla ilgileniyorum, bir sürü astral seyahat deneyimim oldu. Eğer merak eden varsa tüm şeffaflığıyla anlatacağım
1 ay
Yaklaşık 14 yıldır metafizik konularıyla ilgileniyorum, bir sürü astral seyahat deneyimim oldu. Eğer merak eden varsa tüm şeffaflığıyla anlatacağım
merhaba ben ortaokuldan beri sanırım istemsizce astral seyahate bir giriş yapıyorum. bunun olmasını istemiyorum ama elimde olmayarak bunun gibi bazı şeyler yaşadım. en üst seviyede yaşadığım şey, yatağımda doğrulup yastığıma doğru bakınca, kendi uyuyan bedenimi görmek oldu. astral seyahat buna benzer bir şey mi?
ney
uyku felcini biliyor musun o esnada oluyor hep. o hissi şöyle açıklayabilirim, beden ve ruh birbirine vidalarla tutturulmuş gibi düşünelim. uyku felci yaşadığım sırada, sanki beden ve ruhu bir arada tutan vidalar gevşiyor ve ruhum serbest kalıp gezmeye çıkacak gibi oluyor. ama ben o yaşadığım halisler yüzünden her seferinde uyanmaya çalışıyorum devamını getirmeyi istemiyorum. uyanmak zaten çok zor oluyor. bazen rüya içinde rüya oluyor gerçejten uyandım sanıyorum ama meğer uyanmamışım hala halisler devam ediyor. ağzıma etti yıllardır. bunu yaşamamak için ne yapabilirim bir fikrin var mı
ne şekilde yatarsam yatayım olacağı varsa oluyor
Merhaba Durden_, senin bu deneyimlerini merak ettim gerçekten. ✨ Ben de iç sesimi dinleyen, sezgileriyle hareket eden biri olarak, ruhun sınırsızlığını keşfetmeye her zaman açığımdır. Kendi iç yolculuğumda zaman zaman bu tür kapıların aralandığını hissederim. Paylaşmaya gönüllü olman çok güzel, evrenin enerjileri bize her zaman yeni şeyler fısıldar. Belki de bu deneyimler, başka ruhlara da ilham olur, kim bilir? 💫
Cevap
3Cevap
Merak ediyorum cidden ama ayni zamanda korkutucu
Daha once bu konularla ilgilenen bir kizla konusmustum. Arafta kalmaktan, bedenime tekrar donememekten korkuyorum bazen diyordu. Gercekten var mi boyle bir sey?
Astral seyahat dediğin shifting mi yoksa daha farklı bir şey mi
Nasıldı abi anlatsana merak ettim ben zamanında denemiştim ama hiç yalnız kalamadığım için başarılı olamadım
Yani nasıl yapıyorsun işte
Ya bu gerçek mi ben cok cok istiyorum ama gerçekten böyle birsey var mı ya keske bana da yöntemi soyleseniz cok isterdim böyle birseyi
Evet doğrudur herseyin bir ilmi var haklısınız
Reis sevdiğin kızın yanına gidiyor musun?
spritüelizmle ilgileniypr musun abi
Bennn
Metafizik derken birşeyleri görebiliyor musun?
Nasıl yani
Hayır onları değil hani birinin hayatını vs
Mesela benim enerjimi görebilir misin?
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?