- Astral seyahat, bilincin fiziksel bedenden ayrılarak başka boyutlarda dolaşma deneyimini ifade eder.
Böyle bir şey mümkün mü sizce bana çok enteresan ve imkansız geliyor.

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
Böyle bir şey mümkün mü sizce bana çok enteresan ve imkansız geliyor.

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
Başka boyutlarda dolaşmak normal insanların seviyesi değil çok farklı seviyeler onlar uzayda gezen, galaksilerde gezen başka dünyalara gidenler var diye duydum.
Bulunduğun dünya'yı astral olarak gezen dolaşan insanlar var. Mesela şu an bedenlerinden çıkıp ruh gibi sokaklarda dolaşıyorlar geçen insanları görüyorlar vb.
Fakat bu normal insanların işi değil. Bunu yapmak imkansıza yakın. Çünkü çok değişik bir ilim.
Fakat normal insanların yapabildikleri tek şey Lucid Rüya. Onuda insanların %80'i yapmayı bilmiyor. Lucid rüya insana yeterde artar bile :D
Gerçekten astral seyahatin mümkün olduğunu mu düşünüyorsunuz? Komik! Bilimde ne astral beden ne de ruh kavramı bulunuyor. Sahtebilimden pek bir farkı yok. Yapılan hiçbir araştırmada astral seyahat yaptığını iddia edenler, yapmadığını düşünenlerden daha yüksek yüzdeyle olayları bilebildikleri gösterilmemiştir. Tam tersine astral seyahatin araştırmalara göre de gerçeklik payının da olmadığı görülmüştür.
Bilimsel olarak ;
Hayır, böyle bir şey yok. Bu kimin uydurması bilmiyorum. Zaten bilimde Astral Beden ve Ruh kavramı yoktur.
Dinen ;
Bunu deneyimleyebildiğin yer rüyalardır. Ama rüyalarda ise kontrol %98 oranında sen de değildir.
Hiç denemedim, çünkü aşırı mantıksız geliyordu. Fakat bir zamanlar çok lafı geçtiği için merak edip araştırmıştım. Ruhun bedenden ayrılması, istediği yere seyahat etmesi, metafizik varlıklarla karşılaşması falan bana komik ve saçma geldi.
Cevap
23Cevap
İşim olmaz astral işine girene kadar cin düğününe giderim 😂
Eskiden öyleydi şimdi onlar bile insanlardan tiksinip kaçıyor:))
Aslına bakarsan gördüğümüz bütün rüyalar birer astral seyahattir. Bedenimiz sabit bir yerdeyken ruhumuz bambaşka alemlere gider, birçok şey yaşar ve sönra geri dönüp bedenimize yerleşir.
Doğru tespit bence de öyle.
Astral seyahat diye bir şey yok. öyle bilimsel olmayan şeylere inanmıyorum.
Ben yapmak istemem sonra geri gelemem falan hatlar karışır aman risk almayayım😄
Mümkün! Ama gereksiz. Araştırmam çok kişi gümüş kordan ile bedene bağlı kalmak zorunda yoksa ölüm gerçekleşir. Tehlikeli bir olaydır. Ayrıca yapılır. 40 günlük arınma ritüeli ile kişi hazırlanır. Girişimde bulunan kişilerle sohbetimiz başarısız oldum diyerek sonuçlandı. Yani astral yolculugu başardım diyen birine henüz rastlamadım.!
Evet düşündüm videolar da izledim ama korktum
Aynen
Her insan uyurken zaten astral seyahat yapıyor.. Biz uyurken ruh bedende kalmıyor.. Uykuya yarı ölüm hali denmesinin de sebebi budur…Eğitiminin alınmasının sebebi yaparken farketmek ve unutmamak..
Öyle bir seyahatim olmuştu, o yüzden hiç şüphe duymuyorum.
Belki saçma gelecektir ama rüyamda daha önce gitmediğim başka şehirdeki bazı yerlere yıllar sonrasında gittim. Bundan ayrı olarak, bir akrabamın taşındığı evi önceden rüyamda gördüm ve hatta aileme de anlattıktan haftalar sonra oraya gitmiştim ve rüyamda gördüğüm evin birebir aynısıydı.
Buna inanırım. Bir tanıdığım vardı onunda bu şekilde bazı rüyaları çıkardı. Bazı yerlere daha önce rüyasında gittiğini söylerdi. Ama sonra takıntı yapmıştı rüyalarına çok anlam yüklemeye başladı. "Yok ben rüyamda seni gördüm şöyle şöyle yapıyordun kesin bir işler karıştırıyorsun! ben durduk yere rüya görmem" derdi. Artık bıktırmıştı... Sende durumlar nasıl?
İstemezdim bunu şahsen..
Benim ruhum geri gelmez kesin.. Bedenim mal gibi kalır orada..
Tehlikeli işler bunlar ruhunun bedenden ayrılmasıdır. Gittiğin yerden dönmeyebilirsin. Diğer dünyayı, ait olduğun yerde kalmayı seçersen bedeninin ölür.
Bu istek disinda da gerceklesebilir.
Gercek olduguna inaniyorum. Sadece biraz kendinin farkinda olmak ve derinlesmekle alakali.
Gümüş kordon ile böyle bir seyahat , ruh bedenden ayrılmadan mümkün olabiliyormuş. Bunu en çok peygamber ve evliyalar yaşamış
Merakım var ama hiç deneyimlemedim. Ben daha çok rülaramızdaki mekanlar gerçekte var mı sorusuyla ilgileniyorum ve gerçekte birine denk geldim.
Merak ediyorum nasıl bir şey diye çok ilgimi çekiyor
Ruhum öteki tarafa gidip ebediyen geri gelmese
Bir ara düşündüm, merak ettim sonra tırstım.
düşündüm, ufak tefek nasıl yapılacağı hakkında birisiyle konuşmuştum ama denemedim, üşendim
Çocukken bilinçsizce 2-3 defa yaptım. Eterik bedenimi görmüştüm mavimsi bir renkteydi.
En sevdiğim uçak seyahati başka seyahatlere gerek duymuyorum
Bence de imkansız ve hiç merak edip araştırmadım.
Merakım vardı araştırdım denediğim de oldu ama inanmıyorum lucid dream daha mantıklı geliyor
Düşünebilirim, bakalım ne zaman yapacağım 😅
@AliceMixfield bi sardı bu konuya
Ayyy sana bir şey anlatıcaktım bu konuyla ilgili 🙊
Elmamı yiyim anlatıcam🙄
🤣 millet kapısından binio çarşıya gidemiyor astral seyahat müthiş olurmuş
Ben geçmiş hayatını görme meditasyonu yapdım tövbe etdim asla yapmam.
Bence var zaten rüya da öyle bişey ruh geziyor hatta bazen cin düğününe bile gidiliyor 😅
Hiç arastirmadim nasil oldugunuda veya gerçek olup olmadigini da bilmiyorum
Astroloji seyahat denemem oldu tam konsantre olmuştum ruhum bedenimden ayrılıyordu ki annem odaya girdi konsantrasyonum bozuldu
Hayır hiç bir merakım olmadı
Çok merak ediyorum ama bir rehberim yok
Ben yapsam geri dönemem herhâlde.
Yapan nasıl yaptığını anlatabilir mi?
Ben inanmıyorum empoze edilen bir fikri yaşadığını düşünme rüyası olarak düşünüyorum.
Bir sır vereyim. Astral seyahat diye bir şey yok
Saçmalıktan başka bir şey değil
Yok ilgimi cekmez
Hiç ilgi alanım değil.
bencede imkansız
Bencede imkansız
Akbil yok
İnanmiyorum😃
Düşünmedim
Yok başımı tutar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?