Astral seyahat kavramı spiritüalizm, okültizm ve teozofi kapsamında kullanılan bir kavramdır. Bu anlayış; parapsikoloji olayına inanan adamların esiri beden veya astral beden olarak adlandırdığı, ince madde olarak gösterilen maddelerden oluştuğu söylenen bedenle yapılan bir tür seyahattir. Halk arasında en kısa tabiri ile ruhun bedenden geçici olarak ayrılması şeklinde tanımlayabiliriz. Astral seyahat, bu sırada yaşandığı söylenen deneyimleri ifade eder. Astral seyahat insanın bilinci yerindeyken, fiziksel bedenin dışında ve başka mekanlarda gerçekleştiği söylenen bir süreçtir. Bu olayın öteki beden dışı deneyimler arasında özel bir yeri olması insanın bunu iradesi dahilinde gerçekleştirebilmek bildiği iddiası ve deneyim sırasında bilincin açık olmasında kaynaklanmaktadır.
Piri reis'in dünya haritasini astral seyahat ile çizdiğine bazı kaynaklarda deyinilmiştir.
Astralde cinlerin alemine geçiş yapamazsınız o çok farklı bir olay :D Astralde cin gibi varlık görebilmek içinde en az 2 3 kere deneyimlemiş olmalısınız. Yine de seçim sizin :)
Yok bilerek 2 3 kere dedim çünkü enerjinizin uyumlanması gerekiyor. Ayrıca siz istemediğiniz sürece asla görmezsiniz merak etmeyin :) Eğitimli biri olarak söylüyorum bunu.
@E4YMASTER merhaba. ben bi kere denedim ve sanırım başarılı olmuştum. önce hissizleştim ardından titreme geldi ve korkup uyandım bi daha denemedim. sizce tekrar denemli miyim? denerken neye dikkat etmeliyim
@hticeee03 Merhabalar. İlk denemeye göre gayet güzel bi ilerleme sarf etmişsiniz, tebrik ederim. Öncelikle kulağınıza küpe olması adına şunu demeliyim ki; size anormal gelen her şey bu tarz konularda normal gelmelidir. Yani kimse yatağında durduk yere bu yaşadıklarınızı yaşamaz, lakin siz isteyerek bir çalışma yaptığınız için yaşadıklarınız sizi ürkütmesin ya da olumsuz düşüncelere sebep vermesin.
Astrali her gün birer defa denemenizde bir sakınca yok. Bunu bir spor gibi düşünebilirsiniz. Kendinizi gün içerisinde üst üste spor yaparak fazla zorlarsanız halsiz düşebilirsiniz. Aynı durum astral bedeniniz için de geçerli diyebiliriz. Çünkü çıkış öncesi ve çıktıktan sonra yoğun bi enerji harcarsınız. Bu nedenle bir kere denedikten sonra ertesi güne kadar dinlenip enerji toplamak başarı olanağınızı arttıracaktır. Ayrıca profilimi ziyaret ederseniz nelere dikkat etmeniz gerektiğini diğer soruların cevaplarında da detaylıca görebilirsiniz. ^^
En İyi Cevaplar