Astral seyahat yapanların deneyimlerini çok merak ediyorum ya ben bir sefer yaşadım sizlerden yapan var mı?

Astral seyahat yapanların deneyimlerini çok merak ediyorum ya ben bir sefer yaşadım sizlerden yapan var mı?

Ben yaptım ailemden uzak şehir dışındayken onların yaşadığı olumsuz bir durumun tam ortasında buldum kendimi ve telefon açtığımda meraklanmamam için bir şey yok deselerde sonrasında annem anlattı olay tıpkı benim gördüğüm gibi şahıslar bile aynı.
Cevap
7Cevap
Astral seyahat gerçek değildir. yani bilim de öyle bir şey yok :) bu yüzden de inanmıyorum
Aslında bilimle ilgisi var kuantum kodlamasıyla alakalı. Kendi kodlarını çözdüğünde ilim ve bilim ayırt edilmediğini anlarsın 😄 araştır derim belkide en çok senin ihtiyacın var buna barış
evrimagaci.org/astral-seyahat-mumkun-mu-779 bu araştırma faydalı olabilir abla :D
😄 yaşayan anlar bilir, 13 ekimden sonra tekrar konuşalım
13 ekim de ne oluyor ki abla :D
🤐 😄
Doğum günün mü yoksa :D
Yok 😄
Neden 13 ekim dedin o zaman ya ama söylemiyorsun abla meraktan çatlıyorum böyle :D
Ben zaten anormal rüyalar insanıyım :D
Var var Belçika Kayseri hadi yokmu gelen kalkıyorrr 😀
deneyimini paylaşabilirmisin okuyup bilmek isterdim.. ama havas ehliyiz dangalaklarınınkinden olmasın lütfen :D
Var evet, ara sıra galaksiler 🌌 arası geziniyorum
😄gerçek, bizde yalan olacağına kendimizi boğazdan aşağı atalım.
Astral seyahatin hiçbir bilimsel dayanağı yok. Sadece rüya
Astral seyahat ne demek 🤔
Var gittim geldim şahitlerim var 😀
Ben arabayla genelde..
bu nedir ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?