• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Tatil & Seyahat

Astral seyahat yapan var mı?

boltelveliTürkkahvem
boltelveliTürkkahvem Takip Et
Xper 2 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Bi bakın hele cancağızlarım

" astral seyahat" hakkında bilgisi olan hele bi söylesin.

yapan var mı?

nasıl bir şey?

zararı var mı ?

nasıl yapılır?

yöntemleri neler?

Astral seyahat yapan var mı?
Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ragazzo35
    ragazzo35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

ben arkadaşımla birlikte denemiştim.yani ben hayal kurdum arkadaşım yanımda bilinçli haldeydi.hayal kurduktan sonra vücudunda karıncalanma oluyor.başlıyorsun istediğin yere gidebilirsin.daha önce gördüğün veya görmediğin yerlere.istediğin kişiyle konuşabilirsin.fakat bunları yaparken (ciddiyim) doğaüstü varlıklara rastlayabilirsin.arafta kalma riskide var.tek başına yapma :(

0
    19 Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

aboovvv. destur valla. geri dönüş de olmayabilir öyle mi

Yorumla
    • ragazzo35
      ragazzo35
      +1 yıl

malesef gerçek bunlar.deneyimli hocalarım var izmirde.arafta kalma ihtimalinin %40 olduğunu söylerlerdi en başında.biraz araştır sakın aceleyle yapmayı deneme.

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

doğaüstü yaratıklar demişsin. yaptığında gördün mü sen. peki orda iken yalnız mı kalıyorsun arkadaşlarınla iletişime geçebildin mi ? bedenine geri dönüşolabiliyor mu ?

Yorumla
    • ragazzo35
      ragazzo35
      +1 yıl

ben ilk başlarda hocalarımın yanında yapıyordum.zaman geçtikçe arkadaşlarla başladık.evet görebiliyorsun malesef.istemsiz olarak görüyorsun.ben istediğim mekanda,istediğim zamanda,istediğim karakterleri kafamda canlandırıp göz önüne getiriyorum ama seyahat sırasında dünya ile iletişime geçmeyi denemedim.o biraz tecrübe istiyor.bunu bilinçli yaptığın için bedenine kolayca geri dönebilirsin.arkadaşlarıma süre veriyorum.mesela 30 dakika sonra beni uyandırın diyorum o şekilde sonlandırıyoruz...

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

ürkütücüymüş. kıtalar arası gezmeler deniliyor. hatta gezegenler arası bile. bu nasıl oluyor. kaybolmak mümkün mü. ya da geri dönememek.

Yorumla
    • ragazzo35
      ragazzo35
      +1 yıl

ben sadece kendi hayal dünyamı yaratarak seyahat ediyorum veya yaşadığım çevrede seyahat ediyorum.o kadar fazla açılmadım.uzman hocalarım var onlar kıtalar arası seyahat ediyorlar.kaybolmak elbette mümkün fakat tecrübeli biriyse asla bilincini kaybetmez.aşama aşama bu işler.kalbin gerçekten güçlüyse ve cesursan denemelisin ;)

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

cesur değilim korkağım. bir korku filmi izlediğimde annemi alıyorum banyo yaparken felan. o derece. o zaman yapmim dimi. mazallah geri gelemem

Yorumla
    • ragazzo35
      ragazzo35
      +1 yıl

hiç bulaşma :)

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

ama şimdi buna kafa yordum ya gece gece ya istemeden gidersem o zaman napıcam. istemeden gidilmez dimi

Yorumla
    • ragazzo35
      ragazzo35
      +1 yıl

yok bunu bilinçli olarak yapıyorsun.uyku sırasında mümkün değil.ancak rüya görebilirsin istemsiz olarak.

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

tamam o zaman. :) teşekkür ederim. çok yardımcı oldun :)

Yorumla
    • ragazzo35
      ragazzo35
      +1 yıl

bişey değil sorun olursa mesaj at destek olalım :)

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

pekala atarım :)

Yorumla
    • Busepsişik
      Busepsişik
      +1 yıl

Kaç yıllık astral arastirmacisiyim. Abilerim de var. Arafta kalmayı duymadım. Saten korkunca bedenine vakum gibi cekiliyosun, biri seni uyandirinca çekiliyosun.

Yorumla
    • Busepsişik
      Busepsişik
      +1 yıl

Bide evet cinleri goruyosun ama korkma, bisi yapamiyolarmis. Bana gelmedi

Yorumla
    • Busepsişik
      Busepsişik
      +1 yıl

Ya bisi dicem. Ruyasinda bikincsizce cikan cok var, bunlar dogustan oluyo. sen yok demissin. İyi arastirdin mi , astral seyehat deneyimlerine bak. Oku. Bilincsizce cikan cok vad, adam susuyo gece kalkiyo geri donunce yatakta yatan biri var, kendisi. Hocalarim var diyosun. Ama korkunca geri cekiliyosun, gezegen arasinda kaybolma yuksek. Neyse hocalardan iyi bilcek degilim ama.

Yorumla
    • SorgulayanMusluman
      SorgulayanMusluman
      +1 yıl

@Busepsişik Kardeşim Cinleri görüyorsun da korkutmuyor mu?

Yorumla
    • Serahws
      Serahws
      +1 yıl

hayır dilediğin zaman dönebilirsin eyer yapamassan camdan atlayarak ruhunu bedenine cekip uyanabilirsin gümüs kordon diye bişiyle ruhunuz bedeninize baglı oluyor gümüş kordonunda kopmasıda imkansızdır

Yorumla
    • MuratArif
      MuratArif
      +1 yıl

@SorgulayanMusluman ben gördüm korkmadım çünkü korkmak bedende olan bir şey ruhta yok be korkunç değiller çocukken bedende gördüm çok az korktum ruhla görürsem düşün hiç korkmam zaten denedim cinlerle yakından konuşuyorum sevimli birşeyler dumandan yaratılmışlar ama duman gibiler ama canlı biraz insana da benziyorlar ama tuhaf varlıklar

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Knight
    Knight Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

sallamastral hiç bir işe yaramaz.işe yarar birşey olsaydı millet.araba alıp seyahete çıkmazdı.yakında vectral seyahat çıkarsa şaşırma.opel astra veya opel vectra ile seyahate çıkarsın.ama bu sallamastral ile iki adım öteye gidemezsin.zamanda yolculuk sadece beynini yorar.

0
    8 Yorumla
    • bakan
      bakan
      +1 yıl

Denemeden konuşma astralda başarı var.

Yorumla
    • Knight
      Knight
      +1 yıl

doğru çakraların açılmış yakında kendini uzay mekiği gibi hissedersen şaşırmam.birde ben konuşmuyorum şu an yaptığım yazı yazmak.astral seyahatin sana yaradığın belli.konuşma ile yazma arasındaki farkı ayrıt etmenden belli

Yorumla
    • bakan
      bakan
      +1 yıl

bu mantık assafdfdsfccv yapar :(

Yorumla
    • Knight
      Knight
      +1 yıl

yazmandaki emri vaki kelimeler pek hoş değil.birşeyi bilebilirsin yada bilmeye bilirsin.ama birinin yorumuna yorum yazarken karşındaki kişinin yerine koymanda yarar var.yaş itibari bunu yapamaman yada hayat deneyimi ilede alakalı olabilir normal.ben konu hakkında yorum yaptım.bana göre saçmalık.sana doğru görünen birşeyin banada doğru görünmesi gerekmez.

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

knight denedin mi ?

bakan yorum değilde cevap atar mısın lütfen. denedin mi?

Yorumla
    • Knight
      Knight
      +1 yıl

inanmadığım şeyi denemem.hani bütün sorunlarımız çözüldü bir bu kaldı.giderim android de çıkan bir stock yada custom rom u denerim daha iyi.teknoloji her zaman bu tip akıl oyunlarından iyidir.en azından gerçekcilik payı var.

Yorumla
    • Serahws
      Serahws
      +1 yıl

çok boş konusuosun beceremediğin icin öyle söylüosun kesin 2-3 kere denemişsindir sonra bırakmışsındır annemin arkadası yanlışlıkla cennete bile gitmiş melekler ona burada ne arıosun burada olmamaman gerekiodu daha zamanın gelmedi hemen git burdan demişler yani diorum ki sadece doğustan yetenegi olan insanlar ilk 3 denemede yapabilir

Yorumla
    • xLetter
      xLetter
      +1 yıl

@Serahws oha lan yalanci serefsiz seni

Yorumla
  • seriousshit
    seriousshit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

link da inanmıyorum ben ya öyle şey mi olur pisikolojisi bozulur insnaın ruhu geziyomuş falan hikaye ya düşünme bunları uygulamada bence mazallah ruhun gider geri gelmez .

0
    1 Yorumla
    • Ahmet3538
      Ahmet3538
      +1 yıl

Hem inanmıyosun hemde deneme ruhun gider diyosun. nasıl bir çelişki?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

10

Cevap

• 1ÖzgürRuh
    1ÖzgürRuh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Bir farklısını yaşadım. Olay tamamen gerçek. İnanmayanları kınamıyorum. Kimse kınamamalı, bizi de kimse kınamamalı. Evet çünkü yaşamadan anlamak çok ama çok zor. Ben tam anlamıyla yaşadım sayılmaz ama yarı yarıya sayılır, hem de çoğu kimsede olmayacak bir şeyle yaşadım. Yaşadığım şeye inanıp inanmamak kendi elinizde fakat gerçekten yaşadığıma imanım ve şerefim üzerine yemin ederim. Kurstaydım ve yine Kuran ezberi yaparken uykumun açılması için kendimi öne arkaya sallıyordum, kendimi duvara vuraraktan. Bir türlü açılmayan uykum daha da fena hale getiriyordu beni. Yine böyle sallanıp öne doğru atış yaparken birden bedenimin üst kısmından ruhum neredeyse sallandığım yer kadar (yani bir o kadar mesafe daha) ileri gitti. 99% kendimi önde hissetmiştim (bedenle bağlantım tam kesilmediği için 1% lik bedenimi hissetmiştim. Yani bir anda iki yerdeymişim gibi ama işte bu oranla.) sonra ne olduğunu anlamayıp şok etkisiyle gözümü açmıştım 1 saniye kadar çıktım ve hızla arkaya yaslanırken geri girdim. İstemsiz olmuştu. Bir daha olmadı tabi. Bunun için deli gibi uykusuz olmanız gerek. Bu astral seyahati kolaylaştıran en iyi yöntemlerden biridir. İnandıktan sonra olacakları göreceksiniz. Size aptalca ve deli saçması gelebilir, ancak yaptığınızda gerçek olduğunu anlarsınız. Astral seyahat 1-2 denemede hatta 1 yılda olabilecek bir iş olmayabilir. Bazıları 4 yıl uğraşmış. Doğal şeylerden az tüketmek, az uyumak, az konuşmak ruhumuzu daha özgür hale getirir. Bunları yaparsanız daha hızlı sonuç alırsınız belkide en fazla bir yılda başarırsınız. Kendinize güvenip, cesaretinizi toplayıp uğraşırsanız eninde sonunda olur.

0
    1 Yorumla
    • Cem4lxr8
      Cem4lxr8
      +1 yıl

Ben İlk Denememde Oluyodu Bi Deniuim Dedim Ve Hayal Kurmaya Basladim Ve Yaptim Deprem oluyo gibiydi sesler falan gelmeye basladi bende hemen kalktim bi kac dk sanki beynimi ele gecirmeye calisan bisey vardi anlayamadim

Yorumla
  • Vendetta1907
    Vendetta1907 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Şimdi bir kaç şey söylicem, çağ dışı olduğumu düşünüp basıcaklar eksiyi :D Bence bunlar tamamen İslamiyet karşıtı insanların ortaya çıkardığı birşey.Bizi kendimizden Rabb'imizden şüphe ettirmeye zorluyorlar.Öyle bir noktaya gelirsiniz ki onların yüzünden, Rabb'i unutursunuz, dininizi unutursunuz.

1
    1 Yorumla
    • 1ÖzgürRuh
      1ÖzgürRuh
      +1 yıl

Yok kardeşim ben yıllardır medresede kaldım hiç günah olduğu söylenmedi bize. Öyle de değil zaten araştırabilirsin. Ben bunu duyduğumda yüce Allah'a bir şüphe duymadım. O bize ruh verip beden giysisine giydirmedi mi zaten? Hatta ben bunu kursta yaşamıştım. Bedenimin üst kısmında dışarı fırlayıp içeri girmiştim. Ruhumun dışarı çıkması olmuştu yani. Oturup gözlerim kapalı sallanırken olmuştu bu. Kasıtlı yapman seni veya kimseyi dinden çıkarmaz. Sadece başlamadan önce koruyucu sureler okumak gerekir. Selametle kalın 😊🌌

Yorumla
  • eRDiL
    eRDiL Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 53%
    +1 yıl

şöyle bir yöntem okuduğumu hatırlıyorum geyik olarak yazılmış gibi gözükse de gayet ciddi yazmışlardı;

uyumadan önce aşırı tuzlu bir şeyler yiyip bir bardak suyu yattığınız yerden uzağa koyun ve öyle uyuyun şeklinde

0
    1 Yorumla
    • Busepsişik
      Busepsişik
      +1 yıl

Geyik değil. Böyle gceleri susayark astrale bilincsiz cikan cok var. :(

Yorumla
  • morkral
    morkral Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

geçende kankalarla marsa gittik.tam bahar havası güzel bi mangal yaptık döndük.astral seyahat gibsi yok valla bak

0
    2 Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

şaka yapıyor olmalısın

Yorumla
    • morkral
      morkral
      +1 yıl

:/

Yorumla
  • istanbul_man
    istanbul_man Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

korkarsın biraz,

link

0
    12 Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

korkulcak yanı nedir?

Yorumla
    • istanbul_man
      istanbul_man
      +1 yıl

olağanüstü bir durum, her bünye kaldıramaz, uykuda da oluyor ama bunda şuurun açık farkındasın olayların, depreme uykuda yakalanmakla uyanıkken yakalanmak bir değil onun gibi bişey

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

kaç yaptın peki. arkadaşım çok eğlenceli diyor. zevvkli diyor. bir sürü insan var diyor. birileriyle de konuşmuş sonra. kolundan tutmuş kal demiş vs. bunlar hep olur mu

Yorumla
    • istanbul_man
      istanbul_man
      +1 yıl

ben yapmadım da, ilgilendiğim bir olay, baya bir araştırma yaptım, havalar serinlesin yapacağım

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

yaptıktan sonra anlatmanı isterim doğrusu. :) Teşekkür ederim

Yorumla
    • istanbul_man
      istanbul_man
      +1 yıl

yapacaksan acele etme, şimdilerde yapamazsın ortamın çok rahat olması lazım

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

nasıl yani. ortam derken ? şimdilerde herkes yapıyor diye mi ?

Yorumla
    • istanbul_man
      istanbul_man
      +1 yıl

hayır, havalar çok sıcak, tam olarak konsantre olamazsın haliyle işe yaramaz

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

ay valla korktum. cesaret işi. benlik değilmiş anladım. yaparsan yaz da okiim.

Yorumla
    • istanbul_man
      istanbul_man
      +1 yıl

unutmazsam yazarım, ama manyakların işidir bu :D

Yorumla
    • Uyenfnsj
      Uyenfnsj
      +1 yıl

Yaptın mı?

Yorumla
    • adımıvermekistemiyor
      adımıvermekistemiyor
      +1 yıl

yaptın mı

Yorumla
  • Unıversee
    Unıversee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Gideceğin yerler bilinçaltının derinlikleriyle sınırlıdır. Yani gideceğin en uzak yer sana senden daha yakın olan yerdir. Bilmem anlatabildim mi ? :)

0
    1 Yorumla
    • adımıvermekistemiyor
      adımıvermekistemiyor
      +1 yıl

bilinçaltında gitmiyorsun o shifting astral seyahette ince bedeninle fiziksel olarak yine varoluyorsun

Yorumla
  • jameswalsh
    jameswalsh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

bi çıkıyon birdaha giremiyon ruh gibi geziyon bırak bu işi

1
    12 Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

denedin mi hiç

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

ben ruhsuzum bende işe yaramıyo

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

ruhsuz olabilirsin ama kalpsiz asla.

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

senden ciddi ciddi tırsıyom ben ha

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

neden naptım ben sana

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

çok enteresan düşüncelerin var ruhlar muhlar iyi sardırmışın aman dikkat et

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

:) ne alaka ya :)

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

ne zaman görsem astralla bozmuşun kafayı gidicen gelemiycen görücen astralı

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

ne zaman görsen mi :D canım yoksa astrala çıktın da beni orda mı gördün nedir derdin senin dostum. :)

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

bu soruyu 3. görüşüm sen sormadın mı diğerlerini kafam gitmiş benm ozamn :))

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

ben sormadım. ilk kez soruyorum. bence de kafan gitmiş :)

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

eywallah pardon ozamn :)

Yorumla
  • bakan
    bakan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Çıkma teklifimi ruhunla kabul et ruhun bedenden çıksın.

0
    5 Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

çılgın çocuk.

Yorumla
    • bakan
      bakan
      +1 yıl

Bir arkadaşım link yollamıştı okumaya üşendim sadece rüya hatırlamakla alakalı 1-2 hareket denedim başarılı olmuştu.

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

teşekkürler.

Yorumla
    • Busepsişik
      Busepsişik
      +1 yıl

Ruya hatirlama. Lucid den mi bahsediyosun.

Yorumla
    • melikedemjr
      melikedemjr
      +1 yıl

1 yil geçmiş ama hala link duruyor mu acil lazım

Yorumla
  • MutantPatates
    MutantPatates Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Astral Seyehat diye bir şey yok. Yaşadığınız sadece uyurken beyninizin kapalı olması gereken bir kaç bölgesinin açık kalmasından kaynaklı bir olay. Bu kadar.

0
    0 Yorumla
  • Matiz
    Matiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Denedim olması. Hayırlısı be gülüm.

0
    2 Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

ben seni olmadan da severim be gülüm

Yorumla
    • Matiz
      Matiz
      +1 yıl

Adım garavel. Bul benii.

Yorumla
  • drserhat
    drserhat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

baktım oldu mu ;)

0
    6 Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

komiksin.

Yorumla
    • drserhat
      drserhat
      +1 yıl

çok mu az mı ;)

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

sen karar ver :)

Yorumla
    • drserhat
      drserhat
      +1 yıl

sen ne dersen o olsun be ya soru senin ;)

Yorumla
    • boltelveliTürkkahvem
      boltelveliTürkkahvem
      +1 yıl

aşk olsun seni beni yok. kendi sorunmuş gibi davran

Yorumla
    • drserhat
      drserhat
      +1 yıl

aşk olsun da daha tanımıyorum seni bu nasıldı ;)

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Astral seyahat yapan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Astral seyahat yapan var mı acaba? 37 cevap verildi
Astral seyahat yapan var mi? 15 cevap verildi
Astral seyahat yapan var mi? 6 cevap verildi
Astral seyahat yapan varmı? 30 cevap verildi
Astral seyahat yapan var mııı? 10 cevap verildi
Astral seyahat yapan var mı aranızda? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨